Pôrod v decembri 2011
Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.
kokso baby,citam kolko ktora pribrala a zacinam sa cervenat.No my uz 10kg:(,neni to sice az tak na mne vidiet,dokonca aj veci niektore nosim,co pred rokom a to som si myslela,ze ako dobre,ze som nepribrala 15 a tak..Som v 27tt a na ten cukor idem asi v piatok.Dufam,ze ma tam z toho hnusu nevykoti🙂
Kociarik sme zadovazili dnes,concord proton polar,krasny,z druhej ruky za vybornu cenu,tak je dnes dovod na radost 😀
Odsavacky neriesim,budem len rada,ked budem mat mliecko a kojit,ak nebudem mat,odsvacky sa budu riesit neskor.Dnes sme boli kupit zavinovacku,disney teplaky(nadhera)latkove plienky,osusku a spaci vak-krasne kusky,mali sme s priatelom z toho radost.
Ten monitor budem asi kupovat odtialto,zda sa mi hlupost kupovat novy,ved ako sa moze stary kazit?!?A citlivost,no neviem,myslim si,ze by mala byt aj na rocnom monitore rovnaka...
My cakame chlapca,priatel chcel strasne dievca,coz sa cudujem,lebo je rybar a chlapa si moze bravat na ryby 🙂 ale tak potesil sa aj chlapakovi..Nenacli ste temu:MENÁ!!!!Aké ste si pre svoje potvorky v brusku vybrali????
@dadulka26 nečervenaj sa, ja som pribrala 8 kg... a na mne je to pekne vidieť, síce mi to ide iba do bruška, ale začínala som od 45 kg.... ja som rada, že priberám, ale doktori nie sú nadšení, nakoľko u mňa taký rapídny nárast váhy za takú krátku dobu nie je vhodný.... 😒 nevadí, hlavne že bábätko bude v poriadku....
Ahojte.Ja som pribrala len 7kg.Doktor, že LEN!!!Tiež len do bruška to mám riadne 😀 Ja začínam od 48kg a teraz mám 55kg.Malinká je v poriadku a to je podstatné.
tak to ja som ine vreco...ja som zacinala od 70 a teraz mam 77...mno, 6 kg mi ostalo po mojom prvom syncekovi, pre nedostatok pohybu a veeeeeeeeela jedla....tak snad sa pomaly po porode dopracujem k vytuzenej 60 gk vahe..;) brusko uz mam velike, a ze kedy termin? mno, v decembri, a kazdy sa uz len cuduje, ze co tak neskoro..;) neva, vydrzim
Ahojte, ja som este nepribrala ani kilo ale apetit mam poriadny 🙂 Stale ale nevieme co to bude. Najprv mi povedali, ze to bude urcite chlapec. Manzel sa neskutocne tesil a o dva tyzdne mi iny lekar povedal, ze to bude asi dievca - tomu sa uz manzel tak netesil, lebo ze so zenami su iba problemy 😀 Mne je to jedno, len nech je dietatko zdrave 🙂
Ja som zacinala na 50 a teraz mam 58 a uz mam z toho zly pocit. Moja lekarka je spokojna. 😀 😀 😀 Mam ale pocit ze mi velmi vystupila celulitida co ale vraj moze byt sposobene vodou v organizme. Nie samotnym tukom. Taaaaaaak neviem. No co uz. Ale taky osobny limit som si dala ze 15 kg najviac za cele tehu. Pri prvom babatku to bolo tych 15. No ved uvidime.
@nikita308 Akoze u teba to nie je vhodne tych 8 kg kvoli inym zdravotnym problemom? Ci kvoli tej povodnej nizkej 45 kg vahe? Ci ako to chapat? Lebo moja DR. vravi ze je to v norme.
Jeeeeeeeeeejo baby,kocarik uz mame!!!Neni to skoro?!?!Asi aj je,ale ked moj vytuzeny a za dobru cenu zavesila pani z mojho mesta sem na MK-neodolala som!Concord fusion Polar je naaaaas!:D
nikita308 a aky ste si poriadili???🙂
@dadulka26 neni skoro, aj my uz mame concord fusion, od augusta..;)
@nikita308 velka vanicka je super vec, ak sa hlavne narodi velke babo..;)
@adrianmama no zatiaľ sme boli väčší o trošičku, ale neviem akí budeme, keď sa narodíme... prvá dcérka mala 2,80 kg keď sa narodila (a narodila sa presne na termín), tak sa teraz necháme prekvapiť... 😵 len nech sme zdraví a v poriadku... obaja (obidve).... 😵 😵 😵
ahojte, rada by som sa pridala, termin mam 2.12. a mozno aj skor 🙂
citam, ze uz aktivne zhanate vybavicku, tak som sem spravila kuk ci este nie skoro zhanat kociar, a cicam, ze sa uz mozem pustit do toho, tiez zhanam nejaky od ruky, zahovaly , a rozmyslam ci si kupit len hlboku verziu, lebo mi ostal po malom lahusky sportiak pouzivany min asi len 8mes, alebo nejaku 3 kombinaciu, neviem 🙂
Ja som z vas uplne deprimovana 😝 To uz vsetky mate vybavicku???? Ja nemam este nic. Akurat viem, aku postielku chceme. Kocik???? To ani netusim ☹ Jaaaaaj uz aby som sa aj ja rozhybala 🙂
Ahojte. Baby poradte mi mam mensiu dilemu. Chcela by som ist na 3D ultrazvuk doktor mi povedal, ze je to vhodne v tomto tyzdni, ale manzel odisiel na mesiac do prace a musela by som tam ist sama 😢 nebude to trapne ked tam pojdem sama tak som sa tesila ze pojdem s manzelom a tak to dopadlo 😢 co by ste robili vy?
No a ja som si myslela že iba ja nemám nič kúpené som rada že je nás viac...... ja začnem pozerať tak v novembri podľa mňa to stačí. Neviem či je to normálne ale ani ma to nejako neláka kupovať vecičky skôr,,,, asi som divná hi 😀 🙂 .... a kočík si budete kupovať až po pôrode alebo pred.... počula som že by sa mal kupovať po narodení...... 😒
@siuzun nie si vobec divna. mne sa tiez zda este velmi skoro kupovat oblecenie. ved su toho plne obchody, mam more casu. jasne ze sondujem co a ako, ale zacnem sa tomu naplno venovat fakt az zaciatkom oktobra. a neviem si predstavit ze by mi mal stat styri alebo aj viac mesiacov kociar doma v izbe... urcite ho chcem mat pred porodom,lebo mne sa v zime a znicena po porode nebude chciet uz behat po obchodoch.
Chcela by som zistiť čo všetko budem potrebovať pre bábätko viete niekto kde by som to našla alebo keby ste mi niekto napísali nejaké základné veci čo by som mala kúpiť pred pôrodom.... Vecičky nie skôr myslím to ostatné.... Ďakujem.......
@siuzun https://www.starostlivostodieta.sk/vybavicka-pr..., mne tento zoznam celkom vyhovuje, len som si ho upravila na kusy
Ahojte, super že je nás viac čo čakajú bábätko v Decembri. Už som si myslela, že budem sama v nemocnici 😀 .A okolo mňa nervózne sestričky, ktoré by boli radšej doma ako v práci 😀 Mám termín 18.12.Je tu niekto kto bude rodiť v ZA?
@aduskap Ahoj, ja mam termin 19.12. 🙂 Aspon sa vyhneme predvianocnemu zhonu 😉 Aj ked u mna to bude asi skor.
@monika288 Mozno by si mohla aj pockat. Podla toho, co viem tak okolo 30tt sa chodi na morfologicky ultrazvuk, to je aj 3D/4D. Aspon mna tak objednali. To by sa tvoj manzel aj stihol vratit, nie? 🙂

@katy33 ako sesterka povedala, ze ten monitor sa da "otestovat" ci funguje dobre, ze ho mas zapnut polozit na rovnu plochu a zobrat noviny a zamavat s noviny nad nim, ze ked sa ozve, ze je to ok, ze funguje ako ma... lebo, ze oni napr. ked to testovali tak to ani nepiplo a novy pipal ako drak 😉
kocik sme kupili Jane Slalom Pro, farba Air 😉 uz ho mam vycisteny, nachystany, zabaleny nech sa mi nan neprasi az tak som si to uzivala ked som ho chystala 😀 😀 Odsavacku zatial neriesim, ak bude mliecka tolko, ze bude treba odsavat tak si zicnem v nemocnici ked budem a potom zistim ci rucnu ci elektricku ... lebo zas co mi kamoska vravela tak ze elektricka blizi citlivejsim zenam, ze ten tah je neprijemny, ze radsej rucnu... niekto zas neda dopustit na elektricku, ze to ide super rychlo a uvolnene to je hned ... takze toto pockam
Inak moj mm mi minule zahlasil, ze mam vecicky poprat az potom ked bude male na svete 😀 😀 skoro som umrela od smiechu, ze ci akoze mam bezat po porode hned domov prat aby som mala pre drobca ked pojde z porodnice domov 😀 A ja som zatial pribrala 5,5 kila .. som sa dnes vazila 🙂 citim sa fajne inak takze si myslim, ze je to v poriadku.