Pôrod v decembri 2011
Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.
Tak a Glukózovú vodičku mám úspešne za sebou. Ja len ďakujem slečne predo mnou ktorá mi nechala polovičku citróniku 🙂 ....... bolo to lepšie, ale celý deň ma páli záha hrúza no už to nejako vydržím kým pôjdem spať......... 🙂
mna to caka v pondelok. 🙂
ahojky. viete mi prosim poradiť, som presne v 24. týždni a strašne ma vždy ráno bolí od utorka žalúdok. mám úplne kŕče. najskôr som si myslela, že som hladná, lebo včera keď som sa trochu rýchlo najedla, pomaly to prešlo. ale dnes akosi stale nič. je možné, že mi mimi tlačí na žalúdok? lebo keď sa ráno trošku pohlo, tak sa mi uľavilo. na sone sme boli v pondelok a všetko je ok. ale až v utorok mi začalo byť zle. skúšala som volať aj mojej doktorke, ale neberie mi fon. prosim kto vie nech poradí ☹
Och kočky, vy už máte za to riadne nachystané veci....ja za vami dosť meškám :/ Ale mám kamošky, čo majú väčšie detičky, takže veľa vecí mám od nich sľúbené, len ísť po ne, keď ich bude kam dať :D
My máme termín 27.12. ... ale manžel dúfam, že to "stihnem" na Vianoce (vraj preto, že lepší darček neexistuje:D ).
Zatiaľ som pribrala asi tak 5 kíl (začala som asi na 55/56 a teraz mám 60kg). Cítim sa fajn, len ma začalo trápiť tvrdnutie bruška...dosť ma to desí. Ale malá sa hýbe, tak snáď to bude ok. Zajtra alebo v pondelok pôjdem do poradne, uvidím, ako sa dnes budem cítiť....
Všetkým vám prajeme pekný deň 🙂
@flowerfairy bola som vcera, ale nedopadlo to podla mojich ocakavani. babatko sa vobec nechcelo ukazat ☹ stale malo rucicky na tvari asi sa nerado foti ako maminka 🙂
@monika288 Skodaaa. ☹ To nevadi, urcite este pojdes na ten morfo okolo 30tt, tak sa ukaze v plnej krase. Nam sa v 20tt babatko aj pekne ukazalo, celu tvaricku nadhernu, ale doktorka nam urobila fotku z uplne nemozneho zaberu, tak sme boli velmi sklamani ( a este o to viac, ze nam povedali, ze fotka je v cene a potom pytali este 10 euracov naviac 😀 )
dualcore Držím palčeky ale veď ty už na to ideš druhý krát však..... Tak to už poznáš......
Dnes som úspešne doniesla vecičky od švagriniek idem ich poprať aby som vedela čo všetko už mám...
Som veľmi rada že mi dali aj postieľku a prebalovací pultík. Budem mať menej kupovanie...... 🙂
siuzun-no veru uz si to len zopakujem.tiez sa uz strojim sumarizovat vecicky ale az dnes som doprala veci po dovolenke.takze este si dam tyzden pokoj a potom sa uz do toho hadam pustim 🙂
adika_pl Ahoj...gratulujem to maš den po mne termín...ja ho mám 26.12...xixi aj mne tvrdne bruško a od 15 augusta som koli tomu na pn...Doktorka mi povedala že sa mi skracuje krčok a že som na jeden prst otvorená....ak by sa to zhoršovalo,tak že pojdem na zašívanie aby som nemusela do konca tehu len ležať...ale chvala bohu je to stabilizované...síce už mi to takto ostane až dokonca,ale ide o to aby sa to nezhoršovalo..predpísala mi 3krát denne magnezium a zaberA TO...všetko musím robiť pomaličky a nenaťahovať sa z ničím a co najviac odpočívať...držím palčeky nech to dobre dopadne...Iva
@zuzlik_12 ahoj aj ja mam podobny problem zo zaludkom ale zevraj je to v poriadku..sem tam mam aj take ze som hladna ale pritom sa mi stava ze mi pride pocit plnosti ale na 5 minut a potom zase nic ..neviem co mi tam ten moj maly dovadza s organikmi ale niekedy su to naozaj zvlastne pocity 😝 .....a moj mechuuur tak ten naozaj trpi asi najviac 😵
Ahojte, tak vcera som si kupila kočiarik, uz jazdenku, peknucky, s velkou vanickou na fusak 😀 , som spokojna
kupila som tu cez bazar, baby smile v-max, tak nejako, zeleno- sedy, mne upne vyhovuje, velka polohovatelna vanicka, velke kolesa, na zimu idealny, a za super cenu,
ahojte, ja neviem ci nie som moc precitlivena, ale ja uz vobec nevladzem, najradsej by som stale len spala. mate nieco podobne? a to mam v podstate este tri mesiace pred sebou....hmhmh
@adrianmama ahoj ja mam take pocity dost casto, hlavne ked ma cely den moje 4r šidlo nepocuva a trucuje, a tiez by som len spala. hlavne, ze uz zacal skolsky rok nech si oddychnem aspon kym je v skolke 🙂
a este ste u spominali tie kila, ja mam +4kg, ale moja vaha bola 82 kg 😒 , po malom mi ostalo 10 kg,tak sa zatial nestresujem, ja som uz posledne 2 roky vizerala jak 6 mes. , tak sa psychicky pripravujem na 100 😀
Ahojte ... este tu je niekdo ??? aj mi cakame ... prve a krasne decembrove 🙂
@adrianmama
@fibus Ahojte, ja mam presne ten problem, stale by som len spala. Moje sidlo este nechodi do skolky, takze ho krotim v podstate 24 hodin denne. Aspon, ze poobede spi, to si schrupnem aj ja. ..aj ked je milion veci, co by som mala za ten cas urobit, kym mam klud...
To len bude sranda zladit rezim tych dvoch, ked sa druhe slniecko narodi 😀
@adrianmama
@flowerfairy ahojte baby, mne sa to tiež vrátilo, tiež by som spala ako ľadový medveď, ale ešte našťastie chodím do práce a tam sa musím premáhať, inak by som prespala celé dni.... 😵
@fibus ja som začínala na 45 kg, teraz mám +8 až +9, tak sa ohromne vytešujem... že som konečne aj pribrala po niekoľkých rokoch a dúfam, že mi čo najviac zostane... 😎
Ahojte, mozem sa pridat? Aj my cakame babätko v decembri, presne 26.12 a mal by to byt chlapcek 🙂
@nikita308 Paaani, tak to ti zavidim, ze chces pribrat a myslim, ze nielen ja ale vacsina bab 😀 Ja cely zivot bojujem s dietami. Jedine obdobie, kedy som papala, co som chcela a bola spokojna s vahou bolo, ked som kojila 😉 Dufam, ze aj teraz to tak bude.
@cecil36 Ahoj, takze Vianocne babatko? 🙂 Aj my budeme mat chlapceka, uz sa neviem dockat...
@flowerfairy no možno budeš prekvapená, kedysi som aj ja diétovala občas... ale po prvom pôrode sa mi všetko akosi obrátilo a bum... váha spadla na 45kg a ani hore ani dole... a zjedla som za dvoch... 😨
@nikita308 To je zaujimave, to som este nepocula. Ale to je dobre,nie? Mas o starost menej 🙂
@flowerfairy dakujem za privitanie 🙂 Hej budeme mat vianocne. Zatial mam termin 26.12, ale kedze idem sekciou a maly je o tyzden väcsi, tak predpokladam, ze budem rodit cca o tyzden skor. Inak ja som pribrala zatial nejakych 6 kil. Ozaj, aj tebe tak puchnu nohy? Mne strasne, ale nastastie vysledky aj tlak su ok 🙂

misi76 ďakujem veľmi pekne......... 🙂