icon

Pôrod v decembri 2011

chirabell
30. mar 2011

Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.

lienocka1212
4. dec 2011

@dualcore tesime sa spolu s tebou 🙂

lienocka1212
4. dec 2011

@fifi284 to si velmi pekne napisala 🙂 ,tak to vsetko prebehlo hrozne rychlo ☹ uz to mame zapar dni 🙂

smalova
4. dec 2011

ahojte. Chcem sa opýtať čo mám robiť ☹((( mám termín 6. decembra čo je už o dva dni. Na poslednej poradni čo bolo pred týždnom mi už doktor nedal termín na poradňu tak sa Vás chcem opýtať či mám čakať do toho šiesteho a ak by dovtedy na mňa nič neprišlo mám ísť rovno do pôrodnice? joooooj ja to už chcem mať za seboooooou som taká nervozna, že až. Mám iba sem tam bolesti ako pri krámoch v krížovej oblasti, ale nič viac necítim, nič čo by som si myslela, že sa opakuje po piatich minútach a boli by to kontrakcie. ochhhh

lenulienkat
4. dec 2011

ahojte mamicky, aj ja sa k vam pridavam, termin mam 15.12...juuuj uz aby to bolo za nami... a tesili sme sa z nasich pokladikov... ako sa citite? jaj uz mam strach, neviem co ma caka...

czechzuzanaba
4. dec 2011

@smalova Ahoj, ja mam termin zitra, ale tak normalne dalsi poradnu mam naplanovanou na stredu. Tak asi bych zkusila zavolat dokymu zitra, ze co mam delat, byt tebou.... 🙂

smalova
4. dec 2011

@czechzuzanaba no isto budem volať, juj keby ma tak už chceli zobrať nech to už mám za sebou. Ty máš termín zajtra a ako sa cítiš? máš nejaké náznaky?

czechzuzanaba
4. dec 2011

@smalova ty ja uz mam naznaky dva tydny 😀
Zatka mi odesla uz minuly ctvrtek, tak sem myslela, ze v patek rodime. No a furt nic. Tak uz se snazim na to nemyslet a proste pockame, az se slecna rozmysli 🙂
Ale zrovna pred hodkou sem mela takove silne poslicky, ze sem myslela, ze uz jedem, no lehla sem si na bok a prestalo to......
Ja bych prave chtela, aby mela moznost prijit spontanne, no kdyz se nebude dat a uz ji tam nebude dobre, tak uz su aj za vyvolavacku, ted po terminu. Me doktor tak rikal, ze v terminu je clovek este tyden po porodu, tak nevim, jak se to pak pocita a jak to chodi..... 🙂

smalova
4. dec 2011

@czechzuzanaba mne ešte zátka neodišla teda aspoň som si nevšimla. NO ja mám tehotenskú cukrovku a preto sa ževraj prenášanie neodporúča takže by som mala rodiť v termíne. Neviem ani ako majú vyzerať tí poslíčkovia :-/ mňa iba tie kríže pobolievajú a sem tam stvrdne bruško ale to tvrdnutie vôbec nebolí. Najhoršie je ísť do niečoho nepoznaného. Keby som aspoň vedela, čo mám čakať bola by som spokojnejšia Takto som z toho všetkého len nervozna lebo sa bojím, že nespoznám tú chvíľu kedy ísť do nemocnice. Juuuuj.......... Tak držím palčeky, čítam že čakáte dievčatko? my chlapčeka....... pekný večer

czechzuzanaba
4. dec 2011

@smalova Me kazdy rika, ze to urcite poznam, tak ja tomu verim 🙂 U prvni me praskla voda, tak to bylo jednoduche. Ted taky su z toho nervozni, jestli uz, nebo este ne.... 😀
Taky preju pekny vecer, uzijme si este klidu a pohodicky, nez nam tady budou krpci kricet 😀

superstarka
4. dec 2011

@lenulienkat Aj ja sa už neviem dočkať. 😵 termín 16tého a už som mala 6x falošných poslíčkov. Odratávam každý deň. 😀 Držím palce.

katkaking
4. dec 2011

@smalova neboj sa, ja som tiez pri prvom nemala problem, praskla mi voda...ale pri druhom som prenasala, vlastne den po termine som sla do nemocnice (do Ziaru, predpokladam ze aj ty pojdes do Ziaru) a este v ten den sa mala narodila...
Zajtra tam tiez idem, som dohodnuta s primarom tak idem k nemu na vysetrenie-zrejme na poradnu a uvidim co mi povie...
Drzim paste aby vsetko dobre dopadlo, mozno sa aj stretneme 🙂

lenulienkat
4. dec 2011

@superstarka ja tiež odratávam každý deň, a myslim, že poslíčkov som už mala aj ja... ak to teda bolo to, ked neviem co ma čaká som z toho nervozna.. tieý držim palce, nech to máme štastne za sebou... juuuj 😉

tatianka7
4. dec 2011

@lienocka1212 Tak to je fajn,som zvedava,ako to bude vypadat 😉 Inak,aj ten nas sa akurat natahuje,neviem,aky sport tam pestuje,ale venuje sa mu pravidelne-ked maminka oddychuje.. 😀 som zvedava,ci sa takto bude mrvit,aj ked sa narodi-to bude ina podivana..Juj,tesime sa nanho. 🙂 🙂

hanahsuza
4. dec 2011

@tatianka7 čítala som, že keď sme my mamky aktívne, bábätko v brušku to uhojdá a spinká a naopak keď oddychujeme my, má čas aktivít ono 🙂 Moje druhé dieťatko dcérka bola v brušku veľmi aktívna a keď sa narodila, bola veľmi pokojné, málo plačlivé dieťatko. Mám známu, ktorá zase malého v brušku ledva cítila a teraz je z neho veľmi náročné, plačlivé bábätko..ale nemyslím, že to musí byť pravidlom. Nech je už ako chce, či už tie pokojné, alebo tie náročné, každé dieťatko je úžasná osobnosť.

tatianka7
4. dec 2011

@hanahsuza To suhlasim,aj ten nas nam dokazuje od piateho mesiaca,aka je to osobnost..na svadbe ma dokonca "dokopal" do tanca 😀 A nam s tatinom by sa to neratalo,keby sme ho necitili.Ved uz teraz rozmyslam,ze mi tie stuchance a kopance budu chybat 😉 Aj ked verim,ze pohlad nan mi bude dobrou naahradou. 😅 A je to pravda,s tym,ze drobci ozivaju,ked maminky oddychuju 😀

hanahsuza
4. dec 2011

@tatianka7 🙂 No tie šťúchance a kopance sa opäť vrátia keď bude mať obdobie vzdoru 😉 bude to okolo jeho 2-4 rokov.

tatianka7
4. dec 2011

@hanahsuza Chichi,myslim,ze mas pravdu 😀 😀

odabinka
5. dec 2011

@odabinka Ty bosorka!!!! 😀 Povedala si, ze do troch dni budem mat babo.... Este v tu noc mi odtiekla voda a rano bol uz maly na svete 🙂

zuzika251
5. dec 2011

ak sa môžem opýtať, užívala ste niektorá ampicilínové čípky kvôli pozit. streptokokovi???? ja som dostala 10 čípkov, ktoré si mám vkladať každý večer, len chcem vedieť, ak ste ich niektorá mala, aké ste mali "stavy" pri nich. ďakujem.

siuzun
5. dec 2011

@katkaking Ahoj z videnia ťa poznám, ale osobne sme sa nestretli.... Ja chodím na poradňu do Tlmáč ku Dr. Braunovi tak pôjdem rodiť do Levíc... Evka Volentierová tam robí sestričku to je moja suseda a hovorila že je to tam v pohode.... Štiavnica je dosť ďaleko a ak nám nasneží tak tá cesta by bola hrozná.... A ty sa kde chystáš rodiť???? už sa nám to kráti ja už len čakám kedy porodím lebo moja mamina nás všetkých mala o 2 - 3 týždne skôr....

siuzun
5. dec 2011

@tatianka7 Tak už veľa nepriberie... 🙂 Veď to už máte za pár.... Ja by som to už chcela mať za sebou.... Aj keď mám ešte 4 týždne do pôrodu som taká nesvoja a v očakávaní že čo sa to s nami bude diať.... 😕 Dúfam že budem rodiť skôr ako moja mamina tá rodila o 3 týždne skôr tak uvidíme kedy sa náš drobček bude tlačiť von.... 😀

eviline
5. dec 2011

@zuzika251 mne nedali ziadne lieky, povedali ze sa to bude riesit v ramci infuzky az priamo pri porode...

zuzika251
5. dec 2011

@eviline ja už nechápem, väčšinou čo sledujem, tak sa to rieši infúziou... a ja mám 10 čípkov nafasovaných 😕

dualcore
5. dec 2011

ahojte cakatelky.tak my sa mame v nemoc.dobre.maly je uzasny.bud je prisaty na prsniku alebo spinka-uplny anjelik.ja som sice este trosku ubolena koli stichom ale inak je fajn aj mne 🙂 Tak co,kolko decembrovciatiek uz mame?

odabinka
5. dec 2011

@adunka73 Ty bosorka!!!! Povedala si, ze do troch dni budem mat babo.... Este v tu noc mi odtiekla voda a rano bol uz maly na svete 🙂

lucylla
5. dec 2011

@odabinka gratulujem, dalsie babatko pribudlo 🙂 ..., vela zdravicka a stasticka zelam.

lucylla
5. dec 2011

@dualcore super, nech vam to len vydrzi... a malicky nech vam stale robi radost 😀 ...
Zatial co to tu sledujem , tak okrem teba ma uz babo monika288, ta porodila myslim skor, este v novembri a odabinka ako pred chvilkou pisala 🙂 .... tiez myslim skor.

dualcore
5. dec 2011

no tak fajn takze baby sup-my sme vam to zacali tak uz len stastne pokracovat 🙂

adunka73
5. dec 2011

@odabinka wow!!!!gratuluji srdecne 😀 😀 😀 ...asi se zacnu zivit jako porodni baba 😉 vsecko slo dobre?

janka3591
5. dec 2011

Ahojte, takze dnes 13 20 sa narodil Dominik, s váhou 3470 a
50 cm. Mali sme troska komplikacie, ale Všetko nakoniec dobre dopadlo i ked nechcenou sekciou!