icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

denne73
22. máj 2010

hej thotu ale ja mám na učenie už iba buduci týžden ., Viac volna mi moja riaditelka nedala

nikinka1981
22. máj 2010

Bože baby ja tak isto, doniesla som si notebook do obyvacej haly kde sa teraz učím aby som si tu na nete vždy pozrela ako vyzerá škodca, ktorého sa učím, ale namiesto toho rozmýšľam o bábätku a klebetím s vami 🙂

denne73
22. máj 2010

A inak ja kávu pijem nescu s mliekom

thozu
22. máj 2010

babule a vy musite ist aj na primacky na vyssi stupen?? bo u nas sme tam presli automaticky 😨

denne73
22. máj 2010

Ja presne to isté normálne na koníku závislačim. Pozriem jednu otázku a hned behám čo ste odpísali

denne73
22. máj 2010

Thozu ved to je to svinstvo. my nepostupujeme dalej zostávame bc. A fras vie či sa vôbec na Mgr dostaneme. Kebyx si videla ten opkruh otázok zo SJ . literatury a matiky tak ta drbne.

nikinka1981
22. máj 2010

Ja som chcela ísť na iný odbor, takže ano, ale prijímačky len formálne, nie písomné 🙂

Ja odkedy som tehotná, tak som kávu úplne vylúčila a to som pila 3-4 denne. Teraz sa snežím veľa zeleniny a ovocia ku hlavným jedlám a paradajky mi veľmi chutia.

Berie niektorá z vás kys. listovú vo vitamínoch?

denne73
22. máj 2010

No neni šanca spraviť a dostať sa. je velký záujem. Fakulta si vychova pomaly hotového špeckára za tri roky a potom ho pošle do riti ☹

thozu
22. máj 2010

no denne to som si aj ja povedala 😀 nachystala som si tezy do zahrady a ze "kuknem co maju baby nove" a tezy sa hreju a hreju a ja tiez pri kompe 😀 nikki a na teba mame kedy v pondelok mysliet? budes uz aj vediet hned vysledok zo skusky? 🙂

denne73
22. máj 2010

ja beriem vo femibione kysel.listovu

thozu
22. máj 2010

nikki ja zatial neberiem nic 🙂 moja mamca je zavislak do byliniek a vsetkych zdravych veci a v podstate sme vzdy vsetko riesili tak az potom cez nejake tabletky alebo antibiotika ked nezaberalo uz nic. tak som si pohladala kde je k. listova najviac a snazim sa tu zeleninku a hlavne paradajky a redkovky tie su udajne NAj a ak mi doktor o tyzden povie ze mam brat nejake vitaminy tak si ich nalozim 🙂 ale zatim nic neberiem, sak aj my ked sme sa isli narodit nase mamky nebrali nic a ake sme zdrave tak uvidim co sa dozviem 😉

thozu
22. máj 2010

denne a absolutne chapem, toto je dost na figu ked sa natrapis za 3 roky a zrazu nemas pokracovanie akoze riadky vysokoskolsky system 😖

nikinka1981
22. máj 2010

Ja v pondelok hneď ráno o 8:00 a výsledok by som mala vedieť no v ten deň, ale minule čo boli, tak až o pol tretej... ale som si povedala, že tam ostanem a keď to aj nebudem mať , tak ich nejako uprosím, musím si niečo vymyslieť, to niekedy zaberá 🙂 Spolužiak čistý A-čkar od prvého ročníka šiel na túto skúšku a chýbalo mu 12 bodov do E a tak šiel za nimi a doslova ich uprosil a dostal jediné E. Síce by to bolo aj moje jediné E, ale je mi to jedno, nech to už mám za sebou...

Ja beriem kys. listovú s vitamínami B skupiny. Lekár mi povedal, že to nemám brať an nijaké lieky vitamíny, lebo sú chemicky pripravené a nie je to dobré, ale kys.listovú nechcem vylúčiť, lebo v prvých týždňoch ju potrebujeme okolo 800mikrogramov a v ovocí a zelenine čo skonzumujem jej toľko nie je...

thozu
22. máj 2010

dievcence no musim ja fakt lebo to nedopadne dobre so mnou 😅 heh moj drahy spravil v piatok pilotske skusky tak vraj mam mat inspiraciu aby som uz aj ja mala po tom, tak idem nech sa neprepadnem od hanby 😉 krasny den a vela zdaru pri uceni a rada som vas tu stretla 🤐

nikinka1981
22. máj 2010

Pekný deň thozu. Ja tiež pôjdem ešte si preopakovať a potom na záhradu, kde sa griluje, lebo aj hladná začínam byť 🙂

denne73
22. máj 2010

Aho thozu aj pôjdem pomaly k učeniu. 😉

denne73
22. máj 2010

Ahoj ninka dobru chuť. 😉

nikinka1981
22. máj 2010

ahoj denne a nech sa nám darí pri učení 🙂

denne73
22. máj 2010

😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

cara.m
22. máj 2010

Ahojky holky, tak já se taky připojuji - TP 5.1.2011 😀

jojci29
22. máj 2010

vitaj cara.m
Kinsli vsetko najlepsie k narodeninam nech ti babuso krasne rastie.
Je svinstvo ak vam umoznia len bcl. lebo napr. v zahranici tento titul neuznavaju a povazuju ho len za akysi pomaturitny kurz.Aspon v rakusku to tak je.

jojci29
22. máj 2010

jej ja tu mam posledny prispevok a to som medzitym 2 hodiny spala 😀 tak nic nakuknem vecer

miyya
autor
22. máj 2010

Dobré ránko a ja Vás neako nestíham. tiež som zaspala s malým po obede. a inak som zase upratovala a teraz sa idem hrať s malým. muž odbehol do práce.,

Kinsli aj ja Ti prajem pekné narodeninky.

Inak dievčatá,tak ja už na sebe vidím,že som tehu. Stmavli mi bradavky 😝 a aj chlpky 🙄 🙄 🙄 TAkže už sa mi začína meniť telo a další príznak je, že si sama sebe smrdím. Nenormálne, najradšej by som sa sprchovala dvakrát denne a nenormálne sa mi mastia vlasy a to si ich umývam každý den.

miyya
autor
22. máj 2010

ze dobré ránko 😀 😀 😀 😀 😀 mne už dneska fakt šibe 😝 😝 😝

thozu
22. máj 2010

zlataaa miyya no tak dobre ranko teda 😀 😀 😀 hehe kukam ze babule studuju alebo makaju tak ja len tiez na skok, lebo som si spravila vanilkovo-malinovy puding a v kombinacii so slanymi tycinkami na zabitie 😀 😀 😀 no celkom sa mi zacinaju pacit tieto moje chute, kazdopadne je to lepsie ako ked som sa nemohla nicoho ani len nadychnut ☹ tak si uzivajte sobotu, ja sa sem uz asi vecer nedostanem, tak sa opatrujte a som zvedava kolko stran zapisete ze budem mat co zajtra citat 😉 😉

niki & denne: baby zasa som to s ucenim neprehnala ale som o kusok blizsie idem si nieco kuknut na relax do telky a pokracujem 😅 a vy makajte, som zvedava aky pokrok ste spravili 😉 a nikinka opatrne si s tou grilovackou btw chute si mi dobre narobila 😀 😀 😀

denne73
22. máj 2010

hehe thozu už si tu?? ja som to už vzdala

denne73
22. máj 2010

hheh miyya nič si z toho nerob 😉

jerryjanka
22. máj 2010

ahojte
všetko najlepšie oslavenkyni.
vitam novu členku

kinsli