Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Ja som u dokiho bola asi v 4.t tehu teraz začne 5.t
No cystu mám na vaječníku a vraj v tehotenstve sa vyskytuje, povedalmi, že to nie je pre dieťa nebezpečné, pretože je inde ako tá cysta a môže sa vstrebať. Ale ak budem cítiť bolesti, tak mám hneď prísť.
V MT mi manžel vybavoval, lebo môj lekár sa kumne postavil dosť nepekne, aj napriek tomu, že som už mala 3x MA ☹
hehe tak ani Nina ani Niki a nakoniec Martina. ja sa nemusím predstavovať určite si uhádla že som Denisa. Tolen môj mm ma volá že denne 😀
No teda. Vieš čo u nás V PO hrôza des ja pôjdem do KE - šaca je to tam drahé ale super.
jojci - ja som mala rovnaku dilemu ci ist na pn ci nie ale bola som z roboty podrazdena a celkovo mi isli na nervy zakaznici a ked som bola posledny vikend v robote tak som sa pohadala tak s bezdomovcom, len do mna rypal az som musela volat sbskara aby mi pomohol ho vyhodit a to som bola taka vyklepana lebo zuril...tak som si tiez povedala ze som bola z toho taka vykolajena (a toto je skoro na dennodennom poriadku) ze radsej zostanem doma...a teda neviem ci je to tym ci to tym nie je ale je mi dobre, predsa som doma v klude, mam svoje tempo, porobim si veci ktore som pred tym nestihala a ked sa mi nechce tak cely den prelezim a vobec nemam vycitky...urcite mi je dobre a uz sa nechcem vratit do tej vystresovanej roboty 😉
jerry takze spinenie pokracuje stale? je rovnake?
kinsli oneskorene ale predsa - vsetko naj k narodeninkam
my sme mali vcera tiez oslavicku, grilovacku a teda pocasicko vyslo uplne na 1 😉 za to dnes uz prsi a je pod mrakom 😖
ze ako som si pospala,nenormalne sa mi nechce vstavat.
niki ja som sa ucila 4 roky latinske nazvy na strednej tak viem o com hovoris.
myya pracovat s ludmi je to najhorsie a este s chorymi polodementmi-bozie dopustenie(nenadavam starym ludom ale je to bohuzial pravda ze to rozmyslanie zaostava)
Tak asi si sa išla učiť tak zatial pa , popíšeme neskôr 😉
Odbehla som len vlasy si umyť, lebo manžel chce isť k svokrovcom 🙂 Ja mám tiež sestru Denisu a voláme ju Deni 🙂
Ja som sa zase vrhla na západné Slovensko, už som si za tie tri roky zvykla chodiť z východu na západ takmer každý týždeň 🙂
ahoj baby konecne som sa k vam dostala 🙂 ani som vas od vcera nedocitala
dnes som strasne leniva a unavena ale hrozne ,hrozne ☹ neviem ako sa mam prebrat joooooooooooooooj 🙂
nik tu nieje ☹ idem teda aj ja
ahoj, ja som tu, len som pozerala podprsenky na kojenie. nasla som bavlnene a maju rozne velkost a celkom dobru cenu. minule som bola v obchodoch a tam nic. mam pomerne velke prsia, hlavne teraz a mensi obvod hrudnika. to je potom problem v nasich obchodoch nieco zohnat.
Denne- sa už asi poctivo učí, tak idem aj ja a potom ku svokrovcom 😉
ja si este uzivam volno. buduci tyzden sa asi zoderiem v robote.
Teraz som čítala, že jednej britke sa narodili šestorčatá 🙂
ja som tiez citala o sestorcatach, ale udajne jeden chlapec zomrel. bol najmensi. najvacsie dieta vraj vazilo 890g. uz to je dost malo. najmensie neviem presne.
Okolo 590g no to je malinké moc.
uz som to nasla, najmensi mal 590g. ostatne musia bojovat dalej. uz aj malicke deticky dokazali prezit.
Ano viem, že aj malinké prežili, síce neviem či aj na Slovensku...
venujme sa niecomu veselsiemu. ja si teraz obzeram nieco pre miminko. uz davno som chcela nejaku deku z jednej stranky. pokial viem, dodavatelia su z PD. videla som tie deky aj v obchode a su fantasticke. tak prijemny material som este nedrzala v ruke. maju aj krasny baldachyn a detske deky. http://www.textilsk.sk/
Idem pozrieť
maju tam aj supravy do kocika a postielky. je to tak pekne a verim tomu, ze aj kvalitne.
Ano vyzerá to veľmi pekne a tiež kvalitne. A Ty už teraz ideš kupovať nejaké veci pre bábätko?
este neviem. mne dala kamoska nejake veci, ale ked som to pozerala, myslela som si, ze z toho nic nevyberem. niektore boli pomerne stare a ine zas flakate.
ty kedy budes nakupovat?
No ja až si budem istá, že to bude OK, ale teraz ešte nechcem sa náhliť, to som robila pri prvom a nedopadlo to dobre... Inak mám veľa malinkych vecí po mojej sestre, ktoré sú takmer nové a niektoré vôbec nenosené, takže do nejakých 6 mesiacov pre bábätko asi nebudem kupovať veci na oblečenie. Len nejaké deky, fľašky, plienky a samozrejme kočiar 🙂
ja tiez este pockam, ale obavam sa, ze sa niekedy neudrzim. vsak uvidim. ja som tie pouzivane veci vyprala. pouzila som vanish a niektore som namocila do sava. stare dobre savo. to mi vycistilo uplne. este to potom operem v nejakom detskom prasku. polovicu som vyradila a bude na handry.
seruuuuus babule 😀 😀 😀 hahahah no moja spolutrpitelky nikinka a denne vcera som chytila vecer z nicoho nic precitlivele stavy tak som zalahla do postele uz o 9.30 a nenaucila absolutne nic 😒 a dnes ma opat zlomilo z rana tak som sa ucila tiez len chvilkuu poobede ale teraz je tak krasne a teplo ze ideme vybehnut niekam von 😅 😅 heh tak velmi vam kocky nejdem prikladom ale mam posledny tyzden a slubujem ze sa polepsim 😉 😉
u nas zacalo zas prsat. a samozrejme ako vzdy, zas nam vypadla aj kablovka. pri takomto pocasi a nefunkcnosti televizie sa lahko robia deti. asi preto sa nam to tak dobre podarilo.

No Niki 🙂 Inak Martina 🙂