Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
fuuu niki budem drzat palce aj na nohach a som zvedava na vysledok zajtra 😉 a pocity?? neboooj das to a potom aspon chvilku oddychnes pred statnicami 🤐
Pocity blbé dosť... tie latinské názvy to je totálna hrôza 🙄 Som nešťastná z tejto skúšky, lebo je to posledný termím pred uzatvorením známok pred štátnicami...
musim ja bezat ale vecer sa stavim a ked nie aspon poslem pozitivnu IP 😉 sikulka musis to zmaknut sak aku tu mas podporu od vsetkych januaroviek 🙂
jasne niky, aj ja drzim palce. ja osobne som obcas dost unavena, takze vam - studentkam vobec nezavidim. je tazke sa sustredit.
Ďakujem všetkým 🙂 Letím teraz k tým svokrovcom na ..chvíľočku" a potom ešte učiť sa a potom sa tu ešte na minútku zastavím 🙂
maj sa krasne niky.
Ahoj holky, tak vy jste toho teda napsaly mraky 😀
Já beru Femibion 800, před těhu jsem brala jen kyselinu listovou. Co se týká nevolnosti, tak ta mě polední dny přešla, ale únava je strašná.
Kdy si budete kupovat těhu kalhoty? Přemýšlím že si už nějaké objednám, protože než dojdou, bude to nějakou dobu trvat, ale zase jsem na vážkák, zda ještě nepočkat? Přece mám jen strach a nemůžu se dočkat až překlenu dobu 12 týdnů 😒
ja si tehu nohavice kupim mozno cez leto. ak bude teplo, tak ich hned nevyuzijem. najviac sa obavam toho, ze ked budem na PN, nebudem moc tolko behat po obchodoch. vychadzky 2x denne po 2 hod. nie su nic moc.
Ahoj holky - přeji hezky nedělní odpoledne...vy teda jste spisovatelky !! 🙂 niki, denne, thozu - máte můj obdiv - ja bych se teď na učení nesoustředila ani za nic - fakt smekám..tady v Praze bylo celý víkend hezky póčo a ještě jsem měla na hlídaní 2letého synovce, tak jsme si to moc moc užili...je to panelákové díťe, tak jsme ho vytáhli do lesa, aby měl zážitek 😀 ...brodili jsme vodou, sbírali broučky, šišky a ták 😉
kinsli - opožděně přeji všechno nej nej nej 😵
ahojte zienky 🙂
Kinsli aj ja sap pripajam k blahozelaniu, vsetko naj naj a hlavne pohodove tehu az do konca 😉
u nas dnes je krasne sme si novku vegetili na lehatkach v zahrade no pohoda nedelna 🙂
Ajaj baby, ja som sa dnes vratila z hor. Prehovorili ma, ze taka lahka tura a nakoniec z toho bol osemhodinovy pochod po konciaroch velkej fatry. Hore do svahu kopcom, dolu yo svahu, myslela som, ze porodim 😒 , no ale nastastie nic zle necitim, iba svalovicu, ale velmi som sa nahnevala, ale nemohla som povedat preco, lebo este nechcem vyzvanat, ze som tehotna. Takze som nechcela, aby ma mali za padavku. Ach ja somarik...
ahojte
luculele - tak na toto pozor - ja som v sobotu len povysavala a vydržhla podlahu pri sporaku a začala som špiniť ☹
davaj si pozor na seba
Ahojte tehulky..
Nerada vas rusim, ale chcela by som:
- predat Femibion 800 pre tehulky do prveho trimestra... Dostala som ho od manzela uz na konci prveho trimestra, je nerozbaleny, 30 tbl... Stal 12 EUR, mozeme sa na cene dohodnut. Ak je tu nejaka mamina z NR, moze si ho osobne prebrat... V pripade zaujmu mi poslite IP... 🙂
Prajem Vam krasnu nedelu 😵
ahoj baby 🙂
luculele budem sa opakovat po jerryjanke na tie vecie tury by si urcite chodit nemala
mysli hlavne na drobca racej to len vymen za dennu 1-2hod.prechadzku
Ahojte babule.
Dúfam, že ste mali pohodovy víkend 🙂
ja som oddychovala a varila. Zajtra ešte upracem, potom do práve na 4 dni a vo štvrtok kontrola a veeeelmi dúfam, že krásne srdiecko.
Jerryjanka, ty kašli na drhnutie dlazky, ja som prvé týždne tiež nič nerobila. Pred pôrodom môžeš upratovat a umyvat okna koľko chceš ;) Zajtra bez k lekárovi, aby drobcov kukol. A drz sa
niki, denne, thozu, veľa vydrze pri uceni 🙂
Ahoj ste tu ešte niekto*??? 😀
ja somtu este 🙂
susann - dakujem snad to bude ok
zatial teraz nešpinim a ak to vydrži do rana tak pojdem až vo štvrtok do heliosu tam maju lepšie sono ako moj doki tu 🤐
ahoj . teraz som sa tu konečne od tých kníh dostala. 😉
jerry janka ale aj tak by si mala ist nech sa na teba aspon kukne
mne moja zenska povedala ze ako nahle zacnem spinit nech rychlo utekam k nej alebo na pohotovost
Denne, dole klobúk, že tehulka s dvomi deťmi sa vieš ešte aj učiť 🙂
jerry, držím palce aby to už bolo v poriadku
Poviem ti že pri tých dvoch pubertiakoch to je teda dosť ťažké ale dá sa. na fotkách su ešte malý teraz maju 12 a 14.r
teda baby za chvilu už niekto založi temu februar 2010 ale to letí
dufam že ja už budem ok a začnem sa konečne viac tešiť ako bať 🙂
Denne, zachytila som keď si tu pisala o svadbe, boli ste zlati, a peknú kyticku si mala.

Ahoj thozu - no ja mám posledný deň 🙂 a to ešte aj ráno vstávam o tretej ☹