icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

nikinka1981
23. máj 2010

Ahojte babenky, prišla som vás tu len na chvíľku pozdraviť, lebo sa učím a chcem ešte pár minút a potom musím ísť spať, lebo ráno vstávam okolo 3:30 ☹ čaká ma cesta do NR a o ôsmej skúška, no dúfam, že to urobím...
Prajem vám všetkým pekný večer.

jerryanka-ja by som na tvojom mieste šla zajtra aspoň budeš kľudnejšia. Mne tiež lekár povedal, že pri bolestiach, alebo špinení mám okamžite prísť.

lucelele - s tými túrami to nepraháňaj vážne, nie je to bezpečné pre bábätko

denne - prajem Ti príjemné učenie

thozu - Tebe tiež nech to pri učení páli 🙂

denne73
23. máj 2010

Niki zajtra ti držím palce . Dopadne to super 😉

luculele
23. máj 2010

Mate pravdu, nadavala som si velmi, ale teraz uz to nevratim a po dni sa nic nedeje, len slabe krcove bolesti, ale tie som mala aj predtym. Moj drahy mi dnes povedal, ze hadzanarky hraju a trenuju do druheho mesiaca tehotenstva, takze ma trochu ukludnil. Snad vsetko bude ok, mozno to nevydrzim a pojdem tento tyzden na UZ... Pekny zvysok nedele vsetkym tehulkam..

jerryjanka
23. máj 2010

luculele - už ste videli srdiečko? lebo ak ešte nie tak už bude vidno teraz isto 🙂

luculele
23. máj 2010

Nevideli sme este niiiic. Moja gynda ma dovolenku az do 8.6. Zajtra tam pojdem pozriet, kto ju zastupuje a natlacim sa tam... takze na zaciatku 7 tyzdna, uz by to malo byt vidno? Mozno sme trochu pozadu...

jerryjanka
23. máj 2010

koncom 6tt už začína biť srdiečko
takže v 7tt už by malo byť na 100% jedine ak by si mala posunutu ovulaciu na neskôr tak nie

jerryjanka
23. máj 2010

baby vy čo už mate detičky a idete latkovať alebo latkujete mate predstavu kolko toho treba? tych nohavičiek a štvorcov 😕 😅

miyya
autor
24. máj 2010

ahojte, prajem krásny slnečný dník.

Ja sa vytešujem, prišli mi svetla do interieru.objednala som cez net a stálo to pár euro a sú fak krásne. Teda vrámci možností.mala som vybrané také luxusné,ale nehrozí teraz. Ale neva, aj ta sa teším,lepšie ako bez svetiel ako doteraz. 😀 😀 😀 ,ešte hore musím objednať,ale to má čas. aspon spodok mám vybavený. 😵 😵 😵
A super natom,že som im nič nezaplatila.az v baliku je fa,ktorú mám uhradiť. Takže fasa prístup a aj poštovné zadarmo.Az som prekvapená akí sú zlatí.

Lucu nebojkaj, bude všetko v poriadku,ale pre tvoje upokojenie a ked sa dá,tak bezkaj k tej druhej gynekologičke. 😉

Ajááj všetci okolo mna sa teraz učia, tak držím palce nech Vám to páli. 😉

miyya
autor
24. máj 2010

jerry tie látkovky som ja ako prvorodička vôbec nepochopila.ale určite by so m nekupovala toho vela pred pôrodom. lebo az potom zistíš čo a ako a objednanie ta vela nestojí.

Lebo ja osobne som pred pôrodom nakúpila tolko sprostostí, no des. No akoby som vyhodila do koša kopec penazí. No ale ten nátlak predajcov ,že nekúp to ,ked je to také krásne 🙂 . Teraz nebudem kupovať takmer nič, ved vela vecí aj tak máme a čo nemáme sa dá velmi rýchlo dokúpiť. 😉

miyya
autor
24. máj 2010

dievčatá a vy ešte spinkáte?? 😕 😕

luculele
24. máj 2010

jerryjanka - ja sice este deticky nemam ale uz dlho pokukujem po popolinkach. A urcite to budem riesit tou cestou, lebo celkovo to vyjde lacnejsie a ekologickejsie ako jednorazovky. Video a cely sortiment je na tejto stranke: http://www.plinky.cz/

eviqa
24. máj 2010

pekné ránko, dnes mi je nejako blbo 😝
malý lozí po celom byte a ja normálne nemám energiu ani silu ho naháňať. Dúfam, že sa teraz nadesiatuje a pjde do hajan a ja s ním 😅

plienky? my sme používali jednorázové, lebo síce zo začiatku som mala také nutkanie že látkovky, ale ked sme boli na jednej výstave a tam mi povedal, že na začiatok potrebujem investovať okolo 30 tis. sk, tak ma až prešla chuť. A zasa niektoré mamičky, ktoré látkujú, aj tak na noc a vonku a tak dávajú jendorázovky. Tak neviem. Potom sme sa na to nejako vykašlali. Ale bola som z toh tiež jeleň, z tých rôznych vložiek, nohavičiek atd. Normálna veda okolo plienok.

miyya, takže zariaduješ? hlavne že si spokojná a svetlá sa ti páčia. Ja som milovala to obdobie. Prerábali sme byt pred tromi rokmi a ja som už minule mm zahlásila, že mám nové riešenie nášho bytu, hlavne kvôli deťom. Tak možno ho zlomím 😀

jojci29
24. máj 2010

Dobre ranko vsetkym.Dnes to vyzera na pekny den,hadam aj vydrzi cely den neprsat.Nemam odvahu pozriet kolko stran musim docitat ale mam nato cely den.Vcera som mala prvy krat vlci hlad.Ako som isla z prace vecer o 20 som si kupila 3 syrove zemle a na supu zjedla zajedla 2 broskynami a doma dala kysselaca.A este som odkusla z rezna a to som sa musela krotit aby som ho nezladovala.Ja mam chut na slane veci len.Sladkosti mi nejdu dolu krkom.

miyya
autor
24. máj 2010

hej zariadujem,ale došli nám peniazky,tak pomalinky.trošku ma to mrzí,lebo som chcela ešte dosť investovať do dekoraciia,ale ved tu nebudeme bývať rok či dva.Tak si dokúpim všetko postupne.Aj tak malý pomaly ničí. včera tak doničil drevený schod. muž ho takmer ubil. trieskal oň hračky a ja neviem čo to má. vždy niečo najde a začne s tým trieskať. všetko v obyvke už mám obuchané.tak asi si podla predstav všetko nakupim a doriešim,ked už budú decká väčšie a ja budem chodiť do práce. Toto sa s ním nedá.,fakt to maoja milovoná svokra ho učila od mala trieskať s vecami či rukou.teraz všetkch bije a nechápe,prečo zrazu nemôže. 🙄 🙄 🙄 🙄 fakt je to niekedy na nevydrzanie

adrous
24. máj 2010

ahoj holky,jdu vás pozdravit malej je dnes vzteklina hrozný 🙄 ☹ pořád si něco vynucuje a trošku jsem vás zanedbávala přijela mi máma a tak mi pomáhá 🙂 😉 ale dnes už jede zas pááááá ☹ 😅 ach jooo zase zvládat malýho darebáka 🙄

eviqa
24. máj 2010

miyya, to poznám. Náš tiež rád všetko ťahá, vyťahuje a hlavne vyhadzuje z postieľky, ohrádky, kočíka na zem. Ale ešte je malý, takže to tak tragicky neriešim. Má len 9m, tak snád z toho vyrastie. u nás je problém zas ten, že každý mu dovolil ťahať vlasy a teraz každého chytá a skube. Samozrejme, už dostal aj po ruke, ale včera som tiež svokre povedala, že teraz nech sa nediví, ked zo začiatku som to ja zatrhávala a ona z toho mala náramnú srandu. Tak jej teraz treba, nech ju skube 😝
a so zariadením aj ja vyčkávam. Nemá zmysel teraz pri malých deťoch, teda pri jednom, a ked budú dvaja, tak aj tak to zničia. Ja som mala v pláne novú gaučovku, má síce ešte len 7 rokov, ale už by som chcela niečo iné, no otehotnela som s prvým, takže ee a teraz čakám kým odrastie

kutlicka
24. máj 2010

Čaute kočky. Konečne!!!! Snažili sme sa skoro tri roky a nič, už som si myslela, že všetko snaženie je zbytočné a odrazu je to tu 🙂 Nechce sa mi tomu veriť. A veľmi sa bojím, aby sa niečo zlé nestalo, jednoducho mi to pripadá celé také neskutočné. Minulý týždeň som kvôli pozitívnemu testu išla k mojej dr, všetko zatiaľ v pohode až na to, že na jej predpotopnom uzv. nevidela prítomnosť plodu v maternici. Hneď ma poslala na vyšetrenia na Antolskú, aby vylúčili extrauterinnú grav, alebo iný šľak. Celou cestou tam som revala ako malé decko. Našťastie na ich uzv. už bolo vidieť to, čo treba, hoci to bolo ešte také maličké, že srdcová akcia sa zachytiť nedala. Tento týždeň vo štvrtok mám ísť na kontrolné sono, vraj by už malo vidieť aj bijúce srdiečko, samozrejme, ak bude všetko v poriadku. Stále sa mi nechce veriť, že to dobre dopadne.

luculele
24. máj 2010

kutlicka - a v ktorom si asi tyzdni?

miyya
autor
24. máj 2010

vitaj kutlicka a tešíme sa s tebou a vidím ,že máš doma celkom velké detičky. 😉

luculele
24. máj 2010

Aha, siedmy tyzden, uz vidim 🙂 gratulujem..

zuzanabb
24. máj 2010

ahojte zienky, obcas k vam nakuknem ale nestiham prispievat, lebo vy stihnete toho niekedy popisat dost vela 😉

som po IVF (umelom oplodneni) tt este nemam nahodene, lebo cakam na srdiecko 😵 tento piatok idem na sono do heliosu, tak hadam uz bude vidno. Mala by som mat termin podla tabuliek cca 14.1.

jerry, ja som spinila asi tyzden, ale pri IVF davaju hned automaticky po vlozeni embryjka utrogestan, takze mi povedali, ze ked budem spinit alebo krvacat, tak je to OK a nemam prestat brat utros. Lebo oni ti v podstate aj tak nemaju ako pomoct. Takze ak neberies utros alebo duphaston, tak chod k doktorovi nech ti ho da, ale ak ho beries, tak ti staci ist na kontrolu ako si pisala.
A povedali mi, ze to spinenie, moze suviesiet s menstruaciou, ktora mala povodne v tom obdobi prist, keby som neostala tehotna, alebo sa len embryjko uhniezduje a mas prekrvenu maternicu. V kazdom pripade je dobre aby si brala ten utrogestan pre tvoj dobry pocit.

kutlicka
24. máj 2010

@luculele
ano, som siedmy tt, ale citim sa ako keby som uz bola v dajakom 20. Pribrala som urcite minimalne 7 kg, prsia sa mi zvacsili o dve cisla, inac ma hroooozne bolia, vlastne cele telo ma boli ako po kazdodennom dvojhodinovom cviceni, zeriem ako kyselina, spim takych 15 hodin denne. To miyya: Ano deticky uz mam velke, dcerka tie tiez tehu, v 13. tt, tak mi to cele pripada az nadprirodzene. Najprv dlho dlho nic, a teraz sme "v tom" obe 🙂 Je sice este velmi mlada, ale ide v slapajach maminy, rodila som v sedemnastich...

zuzanabb
24. máj 2010

zabudla som ti jerry napisat, ze ja beriem az 6 guliciek utrogestanu denne. v heliose mi dali len 2x2 gulicky, ale moja zenska mi zvysila kvoli tomu spineniu az na 6

janka0
24. máj 2010

ahoj baby vitam nove tehulky 🙂 🙂

miyya
autor
24. máj 2010

Kutlička taaak to budete mať doma veselé. Aj dcérka a aj mamka. 🙂 🙂 No ale super,často sa s tým stretávam. a deti to už doma vedia??

jojci29
24. máj 2010

zdravim kutlicka.Musi to byt super stat sa matkou aj starou mamou sucastne.Mna mala mama v 33 (som nalmladsia zo 4 deti) a ked som bola v puberte ona bola v prechode.A ja budem takisto na tom.I ked sme si rozumeli vsetko bolo ok asi to zavisi aj od povahy ale obcas sme si liezli vzajomne dobre na nervi.

miyya
autor
24. máj 2010

jojci ja mám mladú mamu a aj tak si lezieme na nervy 😀 😀

jojci29
24. máj 2010

zuzanabb zdravim ta.Pekne sa rozrastame.Stacia este 2 tabulky? 🙂

jojci29
24. máj 2010

No ved to som myslela ze zalezi to vlastne od povahy ludi.Ja som mala kamaratsky vztah a mam vedela o vsetkom co sa mi udialo v zivote.Teraz jej toho menej hovorim.Na starobu sa stala ukecana a co poviem vie cela rodina.Uz vyzvedala od svagrinej ci niesom tehotna lebo som na oslave pila nealko pivo.Ja to chcem oznamit az za 2 -3 tyzdne ked budem ne 100%vediet ze babuso je zdrave.Len ked zostanem doma neviem ci mi zhltnu ze mam dovolenku.

zuzanabb
24. máj 2010

dakujem baby 😉
ja mam tiez mladu maminu (no, mala ma v 25-ke co vtedy nebolo az tak malo 😅) a sme skor ako sestri, ale ona je stale duchom mlada, takze aj keby ma mala neskor, tak verim tomu, ze sa nic nezmeni. Mne je tiez luto, ze nebudem az taka mlada mamina, ale vsetko ma svoje vyhody a nevyhody.