Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
ajka a iný lekár ťa nezoberie, nezastupuje ho žiadny?
stanuska nie...ja mam sukromneho a jediny iny lekar ked mi robi prehliadku, tak len sono, co sa robia tie "velke" v tehotenstve...
ajka: Mám kontrolu 31. 5. a představa, že bych měla jít ještě o tři týdny později.... to je hrůza. Už takhle mi to vůbec neutíká a nemůžu se dočkat.
sak pojdem o tyzden skor 😵 aj ked sa prevezem na otocku do BA...mne to nejak nevadi...
ajka ja idem 10.6. a už sa neviem dočkať
ajka: A on ordinuje v neděli?
prečo??? 10. je štvrtok predsa chichchichi
sova to som si nevšimla že to bolo pre ajku 😀 😲
😀 To bylo ajce k tomu 30.5.
sova ano...v tej sukromnej su aj cez vikendy...a ten moj dr. je aj porodnik a robi popri tom este aj v nemocnici, takze tam v ambulancii je ked ma v nemocnici volno... 😅
Tak to jo 🙂
ja som zmenila lekárku za lekára no a celkom som spokojná , aj tak vnútorne
ach jaj tema svokrovci.Ja napisem len jedno.Som straaasne rada ze byvame sami.Svokrovci mi ani nepomohli ani neublizili.Byvali sme 3 roky s mojimi rodicmi a dalo sa ale sami je sami a uz by som nemenila.
Ja mam dvoch gynekologov.Jednu na Slovensku a jedneho v rakusku.Takze ja si navstevy kombinujem. 😀
ahojte, mozem sa k vam pridat? vo stvrtok idem k lekarovi, snad mi potvrdi tehotenstvo - mala by som v stredu zacinat 7tt.
jojci hmm a nevadí im to? alebo o sebe nevedia chichichi 🙂
cath vítam ťa , pravdaže sa môžeš pridať
dakujem pekne. sice uz ako mnohe z vas mam jedno tehu za sebou, ale citim sa nesvoja ako keby som nikdy tehu nebola. toto tehu zacina uplne inak ako predchadzajuce.
vidim ze tu hovorite o ziti so svokrovcami ci rodicmi, tiez zastavam nazor ze pokial je to co i len trochu mozne, tak radsej nech mladi ziju zvlast.
cath a v čom je iné toto tehu? mňa len prsia bolia inak nič, a ešte mrška nedorazila 🙂 toto sú moje príznaky tehu 😀 😀
stanuskaa presne tak to mam aj ja, mrcha meska a miesto prsnikov mam dve kladiva. pri Matovi mi byvalo prve styri mesiace zle, tlak strasne nizky - teraz je aj ten normalny..... proste keby neviem o dvoch ciarkach na teste tak ani neviem ze som tehu.
cath ja sa z toho úprimne teším, že nemám nevoľnosti, aspoň nemusím v práci riešiť už teraz tehotenstvo 😝
ano to ze nie su nevolnosti je uplne super, klop klop..... dufam ze uz ani nepridu.
cath a ty si bola nešťastná ?
ja som už bola u lekára 🙂 bilo mu srdiečko , bolo to náderné
kedy ideš k dokimu?
ahojte kocky, mozem sa k vam pridat? podla mojich vypoctov by som tiez mala patrit k "januarovkam" 😉 zatial mame tehu potvrdene z krvicky, 13 dni po KET (transfer nasej zmrzlinky) bolo Hcg 1500, prvy ultrazvuk nas caka vo stvrtok 😉 uz sa neviem dockat, nakolko je to cele pre mna neuveritelne - priznaky ziadne 😀 uz len zistit, ci bude jedno alebo dve babenka 😉
vsetkym nam drzim palce, aby sa nam tehulkovalo v uplnej pohodicke a aby sme do Noveho roka priviedli na svet krasne zdrave babatka 🙂 tfuj-tfuj-tfuj!
z coho ci som bola nestastna? ja idem vo stvrtok a dufam ze uz tiez bude srdiecko, budem 6tt+2 podla poslednej menstruacie.
awe držím palčeky nech sú aj 2 , nie ??? 😀 😀
cath zle som si prečítala , aj mne je to divné , ja som bola 6tt+3 takže by si aj ty mohla vidieť srdiečko
cath divné tie tehu pocity 😀 píšem ako tatár -ka
awe drzim palce, nech to vsetko dobre prebieha.
stanuskaa a ake velke uz bolo babatko? uz si to nepamatam presne, to by v tomto stadiu malo mat tak 5-7 mm ze?
poviem ti pravdu ani neviem toľko čísel vypľul naraz a ja som kukala ako puk na ten obrázok budúceho bábatka normálne som bola asi v tranze 😅

ahojte, zas po par dnoch sa hlasim... dufam, ze sa mate dobre, vsetky ste zdrave... viem ze tu boli nejake uciace sa, tak hadam uz to mate za sebou 😉
mne dnes volali, ze bohuzial, dr. toho 6.6. nebude moct ordinovat, ale ze mi davaju nahradny termin bud 30.5. alebo az 19.6.
ja som teraz do druheho u nasich, tak sa prevezem na otocku do BA k dokimu toho 30teho, lebo 19teho sa mi zda byt neskoro...som zvedava ako babo rastie a ci vobec rastie ako ma...
malu necham nasim, tak to hadam pekne zvladnu tie 4 hodky bezomna.... sak uz mam velku slecnu 😝