Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
stanuskaa - dakujem 😉 ja sa uz tesim hlavne na srdiecko/a 😉
baby, nemam cas tu vsetko dozadu citat - snad pocas vikendov sa mi podari vas docitat 😀 ako sa citite? uz mate nejake tehu nevolnosti? ja absolutne nic, okrem priiiisernej unavy....prespala som cely vikend a dnes v robote - to bola kriiiza 😝
nevadi, ja som si zas pamatala pri prvom tie cisla, viem ze v 6tt mal 3 mm a v 8tt asi 12 mm, tak ti poviem vo stvrtok kolko mm malo priblizne tvoje mimco, lebo teraz sa vyvijaju rovnakou rychlostou vsetky.
awe ani ja nebudem dobiehat zameskane a docitavat zaciatok, je tu toho strasne vela.
cathushka - super, tak vo stvrtok 😉 a v ktorom tt by si mala byt podla tvojich vypoctov? uz ides na uzv na potvrdenie srdiecka? lebo ja idem zatial len na potvrdenie tehu, na srdieck bude podla mna este u mna priskoro ☹
ja sa opýtam ked pôjdem 10.6 😀
awe žiadne nevoľnosti, len bolesti prsníkov, a únava,
inak mi doktorka predpísala liečiky na štítnu a unavená som o moc menej
awe idem v podstate na potvrdenie tehu, este som u lekara nebola ale mozno uz bude aj srdiecko, neviem....uvidim....dufam ze srdiecko uvidim lebo lahsie sa zije k dalsej poradni s pocitom ze srdiecko bolo.
mala by som byt podla poslednej menstruacie dnes 5tt+6
my v stredu začíname 8tt
ja som dnes len 4tt+5 😉
😉
tak mi to vychadza ze sme tri tyzden po tyzdni, ty awe piaty, ja siesty a stanuskaa siedmy.
ani nahodou tu nie je niekto z Trencina, ze?
ahojte babule, som mala co robit kym som vas docitala 🙂
Vitam nove tehulky a prajem pohodove tehu az do konca 🙂
mne je tiez dnes riadne zle, teda doobedu to bolo velmi zle teraz uz je to lepsie, vcera mi bolo fajn a dnes toto, asi je to tak na striedacku 🙂
ja idem na kontrolu tiez na den deti, tak dufam ze moje dieta v brusku bude v poriadku a budem vidiet srdiecko
inak kocky, vsimnite si aka haluz - ten cas, kedy odosielame nase prispevky, ved je len 20:31 😀
no tak malý spinká a ja si konečne môžem na chvíľu sadnúť k PC, ale vidím to na veľmi malú chvíľu, lebo som strááášne unavená 😔
cath, awe, vitajte 😉
cath, aj ja mám teraz úplne iné príznaky ako pri maroškovi. Vtedy som ani nevedela, že som tehu, iba mi brucho rástlo a mrcha nikde a teraz? uff 😒
inak mna aj prsia bolia len ked mam podprdu, inak, ked pridem domov a dam podprdu dolu, tak nic 😕
cath tak to je sranda 🙂 týždeň po týždni
ja som z púchova, ale teraz bývam v BA
lenka, eviqa - dakujem za privitanie 🙂
aj ja byvam v BA (teda blizko BA) 😉
ja som si to vsimla a nechapem ten dvojhodinovy posun, ale co uz.
lenka to ma mrzi, tie tvoje nevolnosti - dufam ze to skoro prejde. z casti ma na nevolnosti vplyv nizky tlak a nizky krvny cukor. skus si odsledovat ci sa ti po kocke cokolady trosku neulavi.
drzim palce, mne pri prvom byvalo zle do konca stvrteho mesiaca, zacalo to o jedenastej doobeda (obedom v praci) a skoncilo vecernym spankom, takze ti rozumiem.
awe ja mám takú čo drží tvar a o číslo väčšiu a v poho ale keď idem rýchlejšie po schodoch , alebo ležím v postielke bokom tak vtedy je to strašnééééééééé
eviqa moja kamoska to mala presne ako ty. v prvom tehu nic a v druhom velka zmena a nevolnosti take ze jedla zo zaciatku len rozky s maslom......
uz aby ten prvy trimester bol za nami vsetkymi, tesim sa na to velmi.
preboha, vy ste schopne za par hodin tolko toho popisat, ze sa stanem asi zavislou na internete ked budem chciet drzat s vami krok 😀 😅
ahoj jerry, az teraz som si precitala, ze chodime spolu do heliosu 😉 to je super, ze uz nespinis. Skus si vo stvrtok vypytat miesto dufika utros, lebo ten sa vklada, takze sa tak nezatazuje pecen. Ja mam pecenovky tiez na hrane. Este v septembri som ich mala 6x zvysene hodnoty ako normalne, ale to bolo kvoli kamenom v zlcniku.
awe tak sa stretavame aj tu 😉 to hcg mas podla mna na dvojicky. ja som dnes asi 6tt+3 a v piatok idem na sono, to by som uz mala byt 7tt+0 tak hadam uz bude vidno srdiecko. Minuly tyzden bola iba bublinka.
cath, to si neviem predstaviť, že mi má byť takto zle tri alebo štyri mesiace, alebo nedajbože celé tehu 😝 však ja to pri malom nezvládnem. 😔
baby a nejake chute?nic? lebo ja jem vsetko ako predtym, len sladke moc nemusim...co je u mna zazrak 😕
skusenejsie kocky, co uz mate dietatka, kedy by sa malo ukazat na uzv srdiecko...len preto, aby som vedela, kedy sa objednat k svojej gyn. , nech nejdem prilis skoro...lebo vo stvrtok idem na uzv este v CAR.
ja priznaky nemam ziadne az na ranne nevolnosti ale to len take lahsie. ani nezvraciam, len mi nechuti rano vobec nic. teda trva to az do obeda a potom ladujem v pohode a na vecer najviac 😅 Prsia ma tiez len tak trosku pobolievaju, ale len ked si ich "postlacam" teda nie ze by som to casto robila, ale skusam, ci je vsetko ako ma byt 😀
jeeej, zuzan - to je super, ze sa stretavame aj tu, verim, ze to tu potiahneme najblizsich 9 mesiacov 😉 to uz iste budes v piatok vidiet srdiecko 🙂 dvojicky? hm...a vies, ze by som sa aj potesila 😀 😕
awe, ja teraz chute žiadne, ale pri malom som bola nasadená na citrusy, suchý rožok so salámou a nanuky. teraz mi ani veľmi nechutí jesť, lebo mi je vždy zle 😔
..a srdiečko, tak asi v 6tt, ani ja som naše minule nevidela, lebo som bola ešte len 4+3tt, ale snád nabudúce to už bude biť ako zvon
awe ja som bola s malym vtedy v 6tt - este nebolo srdiecko a v 8tt uz bolo srdiecko. mudrejsia budem po tomto stvrtku, ci uz na zaciatku 7tt srdiecko bude. tak ti poviem potom. ale stanuskaa v 7tt uz srdiecko videla.

stanuskaa mna to zmiatlo proste ze zrazu nevolnosti sa nekonaju, pretoze som si myslela ze minimalne ku mne a tehotenstu patria, ale fakt plati ze kazde tehotenstvo je ine a u mna to tak bude asi na 100%.
awe tak sa vo stvrtok budeme vytesovat obe.