icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

ajka82
24. máj 2010

ahojte, zas po par dnoch sa hlasim... dufam, ze sa mate dobre, vsetky ste zdrave... viem ze tu boli nejake uciace sa, tak hadam uz to mate za sebou 😉
mne dnes volali, ze bohuzial, dr. toho 6.6. nebude moct ordinovat, ale ze mi davaju nahradny termin bud 30.5. alebo az 19.6.
ja som teraz do druheho u nasich, tak sa prevezem na otocku do BA k dokimu toho 30teho, lebo 19teho sa mi zda byt neskoro...som zvedava ako babo rastie a ci vobec rastie ako ma...
malu necham nasim, tak to hadam pekne zvladnu tie 4 hodky bezomna.... sak uz mam velku slecnu 😝

stanuskaa
24. máj 2010

ajka a iný lekár ťa nezoberie, nezastupuje ho žiadny?

ajka82
24. máj 2010

stanuska nie...ja mam sukromneho a jediny iny lekar ked mi robi prehliadku, tak len sono, co sa robia tie "velke" v tehotenstve...

sova33
24. máj 2010

ajka: Mám kontrolu 31. 5. a představa, že bych měla jít ještě o tři týdny později.... to je hrůza. Už takhle mi to vůbec neutíká a nemůžu se dočkat.

ajka82
24. máj 2010

sak pojdem o tyzden skor 😵 aj ked sa prevezem na otocku do BA...mne to nejak nevadi...

stanuskaa
24. máj 2010

ajka ja idem 10.6. a už sa neviem dočkať

sova33
24. máj 2010

ajka: A on ordinuje v neděli?

stanuskaa
24. máj 2010

prečo??? 10. je štvrtok predsa chichchichi

stanuskaa
24. máj 2010

sova to som si nevšimla že to bolo pre ajku 😀 😲

sova33
24. máj 2010

😀 To bylo ajce k tomu 30.5.

ajka82
24. máj 2010

sova ano...v tej sukromnej su aj cez vikendy...a ten moj dr. je aj porodnik a robi popri tom este aj v nemocnici, takze tam v ambulancii je ked ma v nemocnici volno... 😅

sova33
24. máj 2010

Tak to jo 🙂

stanuskaa
24. máj 2010

ja som zmenila lekárku za lekára no a celkom som spokojná , aj tak vnútorne

jojci29
24. máj 2010

ach jaj tema svokrovci.Ja napisem len jedno.Som straaasne rada ze byvame sami.Svokrovci mi ani nepomohli ani neublizili.Byvali sme 3 roky s mojimi rodicmi a dalo sa ale sami je sami a uz by som nemenila.

jojci29
24. máj 2010

Ja mam dvoch gynekologov.Jednu na Slovensku a jedneho v rakusku.Takze ja si navstevy kombinujem. 😀

cathushka
24. máj 2010

ahojte, mozem sa k vam pridat? vo stvrtok idem k lekarovi, snad mi potvrdi tehotenstvo - mala by som v stredu zacinat 7tt.

stanuskaa
24. máj 2010

jojci hmm a nevadí im to? alebo o sebe nevedia chichichi 🙂

stanuskaa
24. máj 2010

cath vítam ťa , pravdaže sa môžeš pridať

cathushka
24. máj 2010

dakujem pekne. sice uz ako mnohe z vas mam jedno tehu za sebou, ale citim sa nesvoja ako keby som nikdy tehu nebola. toto tehu zacina uplne inak ako predchadzajuce.
vidim ze tu hovorite o ziti so svokrovcami ci rodicmi, tiez zastavam nazor ze pokial je to co i len trochu mozne, tak radsej nech mladi ziju zvlast.

stanuskaa
24. máj 2010

cath a v čom je iné toto tehu? mňa len prsia bolia inak nič, a ešte mrška nedorazila 🙂 toto sú moje príznaky tehu 😀 😀

cathushka
24. máj 2010

stanuskaa presne tak to mam aj ja, mrcha meska a miesto prsnikov mam dve kladiva. pri Matovi mi byvalo prve styri mesiace zle, tlak strasne nizky - teraz je aj ten normalny..... proste keby neviem o dvoch ciarkach na teste tak ani neviem ze som tehu.

stanuskaa
24. máj 2010

cath ja sa z toho úprimne teším, že nemám nevoľnosti, aspoň nemusím v práci riešiť už teraz tehotenstvo 😝

cathushka
24. máj 2010

ano to ze nie su nevolnosti je uplne super, klop klop..... dufam ze uz ani nepridu.

stanuskaa
24. máj 2010

cath a ty si bola nešťastná ?
ja som už bola u lekára 🙂 bilo mu srdiečko , bolo to náderné
kedy ideš k dokimu?

awe
24. máj 2010

ahojte kocky, mozem sa k vam pridat? podla mojich vypoctov by som tiez mala patrit k "januarovkam" 😉 zatial mame tehu potvrdene z krvicky, 13 dni po KET (transfer nasej zmrzlinky) bolo Hcg 1500, prvy ultrazvuk nas caka vo stvrtok 😉 uz sa neviem dockat, nakolko je to cele pre mna neuveritelne - priznaky ziadne 😀 uz len zistit, ci bude jedno alebo dve babenka 😉
vsetkym nam drzim palce, aby sa nam tehulkovalo v uplnej pohodicke a aby sme do Noveho roka priviedli na svet krasne zdrave babatka 🙂 tfuj-tfuj-tfuj!

cathushka
24. máj 2010

z coho ci som bola nestastna? ja idem vo stvrtok a dufam ze uz tiez bude srdiecko, budem 6tt+2 podla poslednej menstruacie.

stanuskaa
24. máj 2010

awe držím palčeky nech sú aj 2 , nie ??? 😀 😀

cath zle som si prečítala , aj mne je to divné , ja som bola 6tt+3 takže by si aj ty mohla vidieť srdiečko

stanuskaa
24. máj 2010

cath divné tie tehu pocity 😀 píšem ako tatár -ka

cathushka
24. máj 2010

awe drzim palce, nech to vsetko dobre prebieha.

stanuskaa a ake velke uz bolo babatko? uz si to nepamatam presne, to by v tomto stadiu malo mat tak 5-7 mm ze?

stanuskaa
24. máj 2010

poviem ti pravdu ani neviem toľko čísel vypľul naraz a ja som kukala ako puk na ten obrázok budúceho bábatka normálne som bola asi v tranze 😅