Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
po IVF sa spini len pri vklade, ale nie po 2 tyzdnoch od vkladu. takze to spinenie bolo bud uhniezdovanie alebo povodne (ne)ocakavana menstruacia. s IVF to uz nemalo nic spolocne. uz som si myslela, ze je koniec, ale vidis, zatial sa embryjko drzi (klop,klop,klop) 😀
každa vyšla necelych 5 eur - aj s jednou vložnou savou vrstvou.
no tak je aj tu kopec infošiek o latkovkach - už to nie je čo byvalo kedysi len štvorce apoštolky
chcem ich využivať hlavne doma
inak objednala som si ich z ebay tam su aj o polku lacnejšie
ti poviem, ze je to uz ine ako byvavalo 😉 by som neverila, ze sa da na tom tak usetrit. a asi je to dobre aj pri oducani deticiek od plienok (tych jednorazovych) a pytanie sa na nocnik ked citia mokro v takychto. ci to je ine ako tie klasicke latkove?
no som na nervy ale snad pospim a rano o 8 už budem vedieť na čom som
ahoj jerryjanka, ja som dnes tiez mala zas taky svetlohnedy vytok. celu nedelu nic a dnes znova. zajtra musim ist do prace a k DR. sa dostanem az v stredu. drzim ti palce aby ti to dobre dopadlo.
no da sa aj ušetriť a aj ekologicky je to sto a jedno. som sa dočitala že jedno dieťa v plienkovom obdobi vyprodukuje až 1 tonu nerozložitelneho odpadu - to je otrasne - nie som nejaka zelená alebo tak ale tak ked môžem prečo by som zbytočne robila zle
majamat tak to je des - aj ty v sobotu - v nedelu nič a dnes zasa
a ja to iste
to je na nervy
tak aj ja držim palce a v robote sa hlavne nepretrhni 😎
uvazovala som nad latkovymi plienkami, ale neviem sa rozhodnut.
mam dobre kolegyne a setria ma. horsie je, ze mam dlhe sluzby - 13 hod. aj dnes som bola v robote a este mam 4 take sluzby do konca tyzdna. to je dost aj na netehulku.
dada super. tesim sa aj ja na taku fotocku.
ja sa pomaly lucim. podarilo sa mi vsetko precitat a par slov napisat a teraz idem ncerpat sily do postele.
dobru noc tehulky
Jerry přeju samé pozitivní výsledky. A samozřejmě majamat také.
Na ty plenky jsem se ptala já, jsou krásné, děkuji za ukázku. Ani nevím, že něco takového existuje. A ta ekologie je podle mě v tomto případě dost důležitá. Taky nejsem ekofanatik, ale zastávám názor, že bych se měla chovat co nejšetrněji, ať tady pro ty naše děti taky něco zbude.
Tak jdu taky do hajan a děkuji všem za dnešní popo a přeji dobrou...
dobru noc baby čo idete spať
ja som si pospala poobede tak sa mi nece 😅
jerry neboj sa bude to dobre, zajtra pojdes na kontrolu a budes kludnejsia, neboj a aj sa hadam dozvies kolko ich je 😉 moc drzim prsty!
a majamat tebe tiez, setrite sa babule
ja som si tiez pospala poobede tak este celkom zijem 🙂
lenka - dufame všetcia že to bude ok
možno to špinenie je uhniezdovanie druheho či tretieho mimča 😀 bude sranda no zajtra 😅
maximalne sem zajtra pridem ako prva januarova trojnasobna čakatelka 😀
no jerry tak sa drzkaj a hlavne nam daj vediet, to uz budes teda vediet kolko ich je, ze?! 😉
dadka pekna bublinka, gratulujem
dufam že budem vedieť už aj ten počet no - mala som isť vo štvrtok pôvodne
ale je mi to fuk 🙂 ked bude len jedno nebudem sklamana len nech sme v poriadku
ja mamtehotenstvo jak cez kopirak zatial... este aj pred otehu som dva tyzdne krvacala pri MS aj teraz aj pred skoro dvoma romi 😅
cathushka, ja som NDca, aleuz som dlhsie v BA...aale na novu chodim tak raz za mesiac-dva...aj taraz akurat som 😉
ajka - ak je čislo za nickom rok narodenia tak sme rovnaky ročník
jerry hej 😉 ...akurat kusok citam, dufam ze u Dr, dopadne vsetko dobre
majamat, pekne sa setri, a ak mas moznost nech ti skratia sluzby...ja som robila na smeny pri prvom tehu 12hod, denne a nocne do 20tt 😖 pritom som bola stale na telefone, keby daco a nervy jak neviem co...mozno to sa odrazilo na mojom skorom porode ☹ ..ale hlavne ze je vsetko s malou v poriadku...
teraz budem doma s krpcom, tak nebudem mat take nervne stavy
ja sa normalne tesim ze pojdem k dokimu o tyzden skor 😵 len dufam, ze bude vsetko v poriadku...a hlavne som zvedava jak mi naordinuje poradne 😅
ajka to už bude krasne vidno srdiečko aj ti zavidim aj ja cem ale ja si ešte počkam 😒
jerry ale aku budes mat potom radost, ked uvidis fazulku na obrazovke 😵
noooo počkaj nie len jednu dufam 😀
aj som rozmyslala, ci ty si pisala o viacerych...tak viac fazuliek 😉 ...ja kedto tu preletim narychlo, tak viem co sa pise ale neviem kto co z toho napisal 😅
no idem ja do hajan...bru noc
dobru nocku - zajtra bude asi troška stres ale dufam a verim že nakoniec to bude naozaj len nejaka maličkosť
zajtra teda dnes vlastne už sa ozvem
asi tu nikto nie je. diky baby a budem sa setrit. nejaku robotu som si ndrobila a nemala by som toho mat vela.
jerryjanka, myslim na teba a vecer si verim, ze si vecer precitam dobre spravy.
ahojte babule
Majamat ty sa šetri a vybav si kratšie služby, ved v tomto tempe sa to ani dlho nedá zvládať v pohodičke. 😉
Dada krásna fotečka 😵 😵
Jerry držím palce a hned sa tu ukáž a pridaj fotečku. 😵

jerry plienocky su krasne 😉 to ta kolko vysli? mozno si to uz pisala, ale nestiham citat vsetko. to sa da prat? a kde si to prosim ta nasla? A mysli pozitivne zena! 😵 jasne, ze ti na daco budu