icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

zuzanabb
24. máj 2010

jerry plienocky su krasne 😉 to ta kolko vysli? mozno si to uz pisala, ale nestiham citat vsetko. to sa da prat? a kde si to prosim ta nasla? A mysli pozitivne zena! 😵 jasne, ze ti na daco budu

zuzanabb
24. máj 2010

po IVF sa spini len pri vklade, ale nie po 2 tyzdnoch od vkladu. takze to spinenie bolo bud uhniezdovanie alebo povodne (ne)ocakavana menstruacia. s IVF to uz nemalo nic spolocne. uz som si myslela, ze je koniec, ale vidis, zatial sa embryjko drzi (klop,klop,klop) 😀

jerryjanka
24. máj 2010

každa vyšla necelych 5 eur - aj s jednou vložnou savou vrstvou.

no tak je aj tu kopec infošiek o latkovkach - už to nie je čo byvalo kedysi len štvorce apoštolky
chcem ich využivať hlavne doma

inak objednala som si ich z ebay tam su aj o polku lacnejšie

zuzanabb
24. máj 2010

ti poviem, ze je to uz ine ako byvavalo 😉 by som neverila, ze sa da na tom tak usetrit. a asi je to dobre aj pri oducani deticiek od plienok (tych jednorazovych) a pytanie sa na nocnik ked citia mokro v takychto. ci to je ine ako tie klasicke latkove?

jerryjanka
24. máj 2010

no som na nervy ale snad pospim a rano o 8 už budem vedieť na čom som

majamat
24. máj 2010

ahoj jerryjanka, ja som dnes tiez mala zas taky svetlohnedy vytok. celu nedelu nic a dnes znova. zajtra musim ist do prace a k DR. sa dostanem az v stredu. drzim ti palce aby ti to dobre dopadlo.

jerryjanka
24. máj 2010

no da sa aj ušetriť a aj ekologicky je to sto a jedno. som sa dočitala že jedno dieťa v plienkovom obdobi vyprodukuje až 1 tonu nerozložitelneho odpadu - to je otrasne - nie som nejaka zelená alebo tak ale tak ked môžem prečo by som zbytočne robila zle

jerryjanka
24. máj 2010

majamat tak to je des - aj ty v sobotu - v nedelu nič a dnes zasa
a ja to iste
to je na nervy
tak aj ja držim palce a v robote sa hlavne nepretrhni 😎

majamat
24. máj 2010

uvazovala som nad latkovymi plienkami, ale neviem sa rozhodnut.

dada2007
24. máj 2010

ahoj kočky...tu je foto z piatkového sona nášho chrústika 😵 😵 😵

ako sa máte???? všetkým problémovým držím mooooooc palce!!!...študujúcim tiež!!!

majamat
24. máj 2010

mam dobre kolegyne a setria ma. horsie je, ze mam dlhe sluzby - 13 hod. aj dnes som bola v robote a este mam 4 take sluzby do konca tyzdna. to je dost aj na netehulku.

majamat
24. máj 2010

dada super. tesim sa aj ja na taku fotocku.

majamat
24. máj 2010

ja sa pomaly lucim. podarilo sa mi vsetko precitat a par slov napisat a teraz idem ncerpat sily do postele.

dobru noc tehulky

florentina
24. máj 2010

Jerry přeju samé pozitivní výsledky. A samozřejmě majamat také.

Na ty plenky jsem se ptala já, jsou krásné, děkuji za ukázku. Ani nevím, že něco takového existuje. A ta ekologie je podle mě v tomto případě dost důležitá. Taky nejsem ekofanatik, ale zastávám názor, že bych se měla chovat co nejšetrněji, ať tady pro ty naše děti taky něco zbude.

Tak jdu taky do hajan a děkuji všem za dnešní popo a přeji dobrou...

jerryjanka
24. máj 2010

dobru noc baby čo idete spať
ja som si pospala poobede tak sa mi nece 😅

lenka47
24. máj 2010

jerry neboj sa bude to dobre, zajtra pojdes na kontrolu a budes kludnejsia, neboj a aj sa hadam dozvies kolko ich je 😉 moc drzim prsty!

a majamat tebe tiez, setrite sa babule

ja som si tiez pospala poobede tak este celkom zijem 🙂

jerryjanka
24. máj 2010

lenka - dufame všetcia že to bude ok
možno to špinenie je uhniezdovanie druheho či tretieho mimča 😀 bude sranda no zajtra 😅

jerryjanka
24. máj 2010

maximalne sem zajtra pridem ako prva januarova trojnasobna čakatelka 😀

bubush
24. máj 2010

no jerry tak sa drzkaj a hlavne nam daj vediet, to uz budes teda vediet kolko ich je, ze?! 😉
dadka pekna bublinka, gratulujem

jerryjanka
24. máj 2010

dufam že budem vedieť už aj ten počet no - mala som isť vo štvrtok pôvodne
ale je mi to fuk 🙂 ked bude len jedno nebudem sklamana len nech sme v poriadku

ajka82
24. máj 2010

ja mamtehotenstvo jak cez kopirak zatial... este aj pred otehu som dva tyzdne krvacala pri MS aj teraz aj pred skoro dvoma romi 😅

cathushka, ja som NDca, aleuz som dlhsie v BA...aale na novu chodim tak raz za mesiac-dva...aj taraz akurat som 😉

jerryjanka
24. máj 2010

ajka - ak je čislo za nickom rok narodenia tak sme rovnaky ročník

ajka82
24. máj 2010

jerry hej 😉 ...akurat kusok citam, dufam ze u Dr, dopadne vsetko dobre

majamat, pekne sa setri, a ak mas moznost nech ti skratia sluzby...ja som robila na smeny pri prvom tehu 12hod, denne a nocne do 20tt 😖 pritom som bola stale na telefone, keby daco a nervy jak neviem co...mozno to sa odrazilo na mojom skorom porode ☹ ..ale hlavne ze je vsetko s malou v poriadku...
teraz budem doma s krpcom, tak nebudem mat take nervne stavy

ja sa normalne tesim ze pojdem k dokimu o tyzden skor 😵 len dufam, ze bude vsetko v poriadku...a hlavne som zvedava jak mi naordinuje poradne 😅

jerryjanka
24. máj 2010

ajka to už bude krasne vidno srdiečko aj ti zavidim aj ja cem ale ja si ešte počkam 😒

ajka82
24. máj 2010

jerry ale aku budes mat potom radost, ked uvidis fazulku na obrazovke 😵

jerryjanka
24. máj 2010

noooo počkaj nie len jednu dufam 😀

ajka82
24. máj 2010

aj som rozmyslala, ci ty si pisala o viacerych...tak viac fazuliek 😉 ...ja kedto tu preletim narychlo, tak viem co sa pise ale neviem kto co z toho napisal 😅

no idem ja do hajan...bru noc

jerryjanka
24. máj 2010

dobru nocku - zajtra bude asi troška stres ale dufam a verim že nakoniec to bude naozaj len nejaka maličkosť
zajtra teda dnes vlastne už sa ozvem

majamat
25. máj 2010

asi tu nikto nie je. diky baby a budem sa setrit. nejaku robotu som si ndrobila a nemala by som toho mat vela.
jerryjanka, myslim na teba a vecer si verim, ze si vecer precitam dobre spravy.

miyya
autor
25. máj 2010

ahojte babule

Majamat ty sa šetri a vybav si kratšie služby, ved v tomto tempe sa to ani dlho nedá zvládať v pohodičke. 😉

Dada krásna fotečka 😵 😵

Jerry držím palce a hned sa tu ukáž a pridaj fotečku. 😵