icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

awe
25. máj 2010

jerryjanka - veru nevyspime 😅 ale nevadi, nase pokladiky budu stat za to 😵
baby - aj vam byva tak zle od hladu? az na odpadnutie....to je des, mna ked premoze vlci hlad, tak koniec 😀
pozeram, ze kazda uz mate v pase pridane tehu tyzdne...idem si pridat aj ja 😉

tija28
25. máj 2010

tak bambulky - prave som pojedla 3 rozky s maslom a cinskou kapustou, a krajec chleba s medom, a kesu orechy - no uz to zacina 🙂 🙂 🙂

jerryjanka
25. máj 2010

awe - no u mna teda - je mi zle ked sa najem ale ked som hladna tak mi je fakt blivno - totalka tak žerem jak kyselina 🙄

awe
25. máj 2010

babyyyy - ako si tam ulozim tyzdne? to mi nevypocita tu na MK termin porodu samo? 😕

awe
25. máj 2010

tija28 - 😀 😀
jerryjanka - vidim, ze sme na tom podobne...tak musime asi casto papat, nech nas hlad neprepadne 😉

florentina
25. máj 2010

Miyya myslím na tebe, drž se!

Jinak holky já jsem taky pořád hrozně unavená, naštěstí jsem teď na neschopence a doufám, že než půjdu do práce, tak se to zlepší.

A když už se tu bavíme o nevolnostech, z doslechu vím také pouze o těch již zmíněných zázvorových lízátkách z lékárny.

Já mám spíš problémy s motáním hlavy, máte to také někdo? S tím si vůbec nevím rady, ale dost mne to obtěžuje, občas mám strach, že spadnu i ze židle. Včera jsem psala s humorem, že je to jak nekončící kocovina, ale je to fakt dost nepříjemné.

tija28
25. máj 2010

baby - no radsej nech nam je zle z prejedania ako od hladu, no nie ???? 😀 😀 😀

tija28
25. máj 2010

florentina - to budes mat asi tym, ze mas nizky tlak - to aj ja mavam - len ja nepijem kafe, tak sa s tym snazim zapasit - a pi vodu, to tiez pomoze aspon trocha 😉

awe
25. máj 2010

florentina - asi mas nizky tlak, keby si skusila slabu kavicku, nescu s mliekom? mozno by ti to pomohlo...zavidim ti, ze si doma, to by som prespala cele dni 😵 ja som v praci, ale je to ako za trest, ti poviem 😝

crazybabenka
25. máj 2010

ja už tiež bojujem s nevoľnosťami, ale v lekárni mi doporučili bylinkový čaj pre tehotné.....a paráda.....teda na žalúdku mám trochu ťažobu stále, ale aspon nezvraciam

awe
25. máj 2010

babyy- ako si pridam tie tehu tyzdne do profilu?ja som asi blbaaa 😕

florentina
25. máj 2010

jsem napsala příspěvek a někam se ztratil, tak to zkusím znovu...

Asi budete mít pravdu s tím tlakem. Já se ale teď kofeinu snažím vyhnout, prý může napomáhat k potratům a já už teď beru Dhupaston na udržení, tak se bojím...i když můj doktor tvrdí, že se může vše s mírou.

Na neschopence jsem a taky pořád spím, neumím si představit, že bych teď byla v práci, ale neschopenka skončí - jsem doma z jiných než těhu důvodů- tak jsem zvědavá jak to budu zvládat pak.

florentina
25. máj 2010

awe - já jsem si dala v nastavení v sekci těhotenství termín porodu a tím se automaticky uvedl i ten týden. Termín porodu mi tu tuším spočetla jerry 🙂 , ale dá se i na netu v odkazech na těhu kalkulačku

awe
25. máj 2010

florentina - ja som pila kavicku tak jednu max. vynimocne dve za den, od kedy viem, ze som tehu, zriekla som sa kofeinu uplne...ja beriem utrogestan, to je podobne ako duphaston.

awe
25. máj 2010

flori - dakujeeem, idem vyskusat 🙂

florentina
25. máj 2010

Tak já zkusím radu od tija 28 a zkusím hodně pít vodu, děkuji

awe, tak koukám, že už ti to funguje. Je to super, obě jsme v šestém týdnu - už jsi byla u doktora a kdy jdeš příště. A pokud si už psala, tak se omlouvám, snažím se dočítat, ale nedá se to vše zapamatovat. Já už se nemůžu dočkat srdíčka.

tija28
25. máj 2010

awe - uplne vlavo hore mas rozne kolonky, kde mas napisane: .......moj fotoblog, tak chod nan, a ked si nato kliknes, otvori sa ti ina stranka, kde na pravej strane pod obrazkom svojej fotky(resp.toho kresleneho dievcatka) mas napisane, ze: zmen udaje v profile a tam nato klikni................tam sa ti otvori okno, kde na hornej liste mas rozne kolonky, a je tam kolonka tehotenstvo a rodina a do toho klikni, dopln si tam datum porodu..............a potvrd to - a je to hotovo 😀

awe
25. máj 2010

kocky, dakujem, uz mi to funguje 😉
flori, ja som si to poopravila, ja az zajtra zacinam 6tt 🙂 vo stvrtok ideme na prvy uzv a podla toho uvidime, kedy sa objedname na srdiecko, ale chcem tak v 7tt, nech je uz 100% vidiet 😵 neviem sa uz dockat 😵

awe
25. máj 2010

a sme tesne za sebou 😀

tija28
25. máj 2010

awe - tak si to krasne zvladla 😉

florentina - s tou vodou urcite nic nepokazis, a urcite sa ti ulavi trocha 😉 ........a aj ja uzivam duphaston, a este kyselinu listovu, vitamin E, a magnesium - obcas mam pocit, ze moj organizmus je predavkovany 😀 a to mi naordinoval moj gyndos 😉
...........inak som baby citala o vitamine E, ze by sa nemal uzivat v tehotenstve, neviete mi poradit ? lebo ja mam uzivat 1x denne a to vitamin E 400................

tija28
25. máj 2010

a to ho uzivam uz 8 tyzdnov

florentina
25. máj 2010

awe, tak já mám jen pár dní navíc, na srdíčko jdu za dva týdny a moc doufám, že bude jako zvon

awe
25. máj 2010

tija - ja ti asi neporadim, ja mam uzivat len kyselinu listovu a utrogestan, ten do 12tt.
babulky, super sa mi s vami pise, ale som k.o., lucim sa pre dnesok, zajtra vas docitam, idem do hajan 😵 dobru nocku 🙂

tija28
25. máj 2010

baby - ked uvidite srdiecko - tak to bude ten najkrajsi prvy zazitok z tehulkovania - a moc vam to zelam a verim, ze budete velmi vytesene ako my ostatne 🙂

awe
25. máj 2010

flori - urcite bude bit ako zvon na 100% 😉

jerryjanka
25. máj 2010

tijuš to som nepočula že by sa E nemal - počula som o betakarotene - teda Ačko - ale E? to fakt nie

florentina
25. máj 2010

tija, s tím vitamínem E to bude v pořádku. Já jsem si koupila sama vitamíny Calibrum babyplan pro toto období a tam je také viatmin E 30mg a pak Vitamin C, Kyselina listová, Železo a Jód. No netvrdím, že je to to nejlepší co je, ale já nevěděla, co jiného koupit, doktor byl jen pro vyváženou stravu a až teď jsem zjistila, že třeba listovka se dá koupit zvlášť. Nicméně špatné to snad nebude a vitamin E tam je.

tija28
25. máj 2010

jerry - si si ista - lebo som niekde citala, ze 400-ka je silna, tak neviem 😉

jerryjanka
25. máj 2010

no tak si kup 200 vku
ked sa bojkaš

florentina
25. máj 2010

jerry a tušíš proč betakaroten Ne?
Mě by teda vůbec nenapadlo, že se nějaké vitamíny /pokud jsou v rozumné míře/ nesmí.
Já než zjistila, že jsem těhu brala jsem selen a vápník+hořčík+zinek. A to calibrum babyplan jsem brala cca rok a když jsem to vzdala, protože jsem si říkala, že to stejně nějak nejde, tak jsem po půl roce těhu 😉