icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

jerryjanka
25. máj 2010

alex ja nepracujem
som s tatinom doma ako opatrovatelka tak si môžem zdriemnuť

tija28
25. máj 2010

jerry - no ved to 😒 ..............ja mam poslednu dobu take divne myslienky, nedokazem sa este uplne vytesovat z tehulkovania - to bude asi tym, ze som nato tak dlho cakala a cele tie roky to neslo a teraz hups a je to - neviem to este uplne vstrebat, a to som sa cely cas nato tesila, dobre ze ? 😉 ..............ked to nemas, chces to, a ked to mas - tak ???? 😀 😀 😀

crazybabenka
25. máj 2010

Čao babule.....môžem sa pridať k Vám? 😀

volejlin
25. máj 2010

Ahoj holky, můžu se taky přidat? už jsem psala před pár dny,ale tady jste tak pilné,že už ani nemůžu dohledat co se psalo. 😝
dnes jsem byla u doktorky na první UTZ a viděli jsme už srdíčko,které bouchalo.takový zážitek!!!
Zatím bojuju s nevolností,nezvracím,ale celý den je mi špatně.Pomáhá mi zázvorový nápoj.Nemáte ještě něco co by zabralo?

tija28
25. máj 2010

crazy - jasne............vitaj medzi nami 😉 😉 😉

tija28
25. máj 2010

volejim - vitaj aj ty a gratulujem k srdiecku.............je to veru uzasny pocit 😉 ......ale s nevolnostami ti moc neporadim, aj mna zacinaju zatazovat a ja sa vtedy snazim pit co najviac vody - vtedy mi to ako - tak ustupi, no ale ziadna slava 🙂

tija28
25. máj 2010

volejlin - som ti pekne skomolila meno - sorryyyyyyyy 🙂

jerryjanka
25. máj 2010

crazy tak vitaj medzi na mi a dotiahni to do 40 tt
volejlin - na srdiečko sa tešim aj ja - dufam že to bude ok.
na nevolnosti mi maju prisť zazvorove lizatka tak som zvedava 😒

hawajcanka
25. máj 2010

@tija28 mne pomaha na nevolnost matovi cajik ale odporucaju cierny caj s citronom ale bez cukru ak taky dokazes vypit

tija28
25. máj 2010

hawajcanka - no vyskusam ten cajik, lebo teraz mi pride kazda rada prospesna 🙂 🙂 🙂

luculele
25. máj 2010

Mne jednoznacne jedlo pomaha sa "porvat" s nevolnostou. Este som nevracala, ale mam taky zaludok na vode niekedy, aj dnes som mala a som si dala tuniakovu bagetu a mnaaam, ako mi je doobree. 😀

volejlin
25. máj 2010

to neva,je to taková hloupá přezdívka 😎
děkuji tijo za přivítaní!
nevim jak bych to zvladla bez toho zazvoru,aspon kapku to zmirni.nastrouham si trochu kořenu do vody,citron a med a pak to popijim.Doktorka mi dnes řekla at se snažim mit stale něco v žaludku,nesmim vyhladovět,protže se pak začne tvořit hodně kyseliny v žaludku.
držím všem palečky na UTZ!!
akorat s tou praci mi to doktroka rozmluvila.měla jsem začít na živnostak pracovat v kuchynskem studiu.je to příliš riskatní a hlavně nevim jak bych dávala ty 11 hodinové směny.
Tijo mam někdy stejne pocity jako Ty....taky jsem o o těhotnění a mimi snila tak dlouho.s prvním mužem jsem se rozvedla ,kvůli neplodnosti.a najednou to přišlo!!

tija28
25. máj 2010

luculele - ani ja som este nevracala, ale stale mam pocit, ze uz-uz to pride - tak sa vtedy preklinam 😀 😀 😀 a uz zacinam mat vyberane chute, uz mi vsetko mozne nechuti - uz si pekne vyberam a preberam 😀 😀 😀

volejlin - uplne ta chapem s tymi pocitmi, ale verim, ze o par tyzdnov budeme zase veselsie a budeme sa na 1000% vytesovat z tehulkovania - podla mna sme teraz z toho este stale v soku 😀 😀 😀

lenka47
25. máj 2010

ahojte zienky
tak stale pekne pribudame, vitam nove tehulky 🙂

Jerry, som rada ze babo je v poriadku, neboj sa aj jedno bude dost 🙂

tija suhlasim s tymi pocitmi, ja som tiez stastna a zaroven akoby som tomu este nestihla uverit poriadne a hlavne stale mam obavy aby bolo vsetko v poriadku, dufam ze ked uvidim srdiecko sa trosku viac ukludnim a zacnem naplno vytesovat 😉

tija28
25. máj 2010

lenka - to sa mi ulavilo, ze je nas viacej s takymito pocitmi - a verim, ze vsetko bude v poriadku - to len tie nase obavy, ze uz o par mesiacov budeme matkami - niektore prvy-krat........................tak a nato sa musime rychlo pripravit, a asi preto tie pocity 😉

jerryjanka
25. máj 2010

tija - je to presne ako hovoriš
proste sme dlho čakali a robili aj nemožne aby sa zadarilo - tak jasne teraz sa bojime či bude všetko ok a či nebudeme nakoniec mať len oči pre plač 😒

susann83
25. máj 2010

Ahojte babule 🙂 🙂 🙂
vitam nové tehulky 🙂 to bude v januári sranda
vy toho teda napisete
jerry, veľmi sa teším, že je všetko v poriadku

ja zatiaľ tiež neviem uveriť, že som tehulka, lebo mi ani zle nie je, len od hladu
ale dnes som poprosila našu anesteziologicku, aby mi kukla ultrazvukom cez bruško. A aj keď veľa nebolo vidieť, malinke sa objavilo a hore-dole plavalo a narahovalo sa. Aj som sa cudovala, že bolo niečo vidieť.
Takze už sa pomaly začínam tešiť. Ešte nech vo štvrtok kontrola dopadne na 1* a idem si kúpiť nejaké tehu gate 🙂

luculele
25. máj 2010

Jo, jo... vsetky sa bojime 😒, ale vacsinou to vyjde 😀

jerryjanka
25. máj 2010

sue - ja som si musela objednať - nosim už len teplaky lebo rifle ma tlačia a je mi to neprijemne 😠

susann83
25. máj 2010

Jerry, aj mna jedny tlačia a tie som mala dnes na sebe. Neviem či od čoho, ale mi bolo v elektrické taaaaak zle, že som myslela, že vystupim. Potom keď som vystúpila a nadychsla sa vzduchu, bolo lepšie.
Luculele, veru to musí vyjsť 🙂

miyya
autor
25. máj 2010

Babule ja som začala slabo krvacať. ja som puča dneska nosila ťažké vrecia s odpadom zo stavby a potom varím už dve hodiny s malým a skáčem okolo neho. Tak o štvrtej ma začalo bolieť brucho akoby som mala dostať mrchu a potom také krče ale dali sa zvládnuť.no ja krava som si ani nesadla,len som to rozdýchala. A teraz idem na wc a krv s ružovým výtokom.
TAk som volala mužovi,že nech ide domov a idem na pohotovosť. ☹ ☹ ☹ ☹

teraz ležím a čakám na neho.vypla som sporák,nech dovarí potom on. ale bojím sa strašne strašne

jerryjanka
25. máj 2010

miya - drž sa myslim si že bude všetko ok len si presilila maternicu ale držim palce viem ako ti je

awe
25. máj 2010

kocky - citam, ze sa bavite o nevolnostich, skuste caj pre tehotne od Teekane(ruzova krabicka), predavaju ho v DM 😉 ja ho pijem, sice nevolnosti nemam, ale je aj na predchadzanie nevolnosti....

jerryjanka
25. máj 2010

awe dik za infošku skusime len sa musim vyhrabať do mesta

awe
25. máj 2010

miyya - drzkaj sa, neboj, vsetk bude v poriadku. Len sa netreba zbytocne pretazovat, si tehulka, tak sa v ramci moznosti nechaj viac "obskakovat" 😉 drzim palce, nech ste v poriadku, daj vediet.

jerryjanka - som citala, ze si bola na uzv, no vidis, super 🙂
kocky ja idem vo stvrtok rano, uz sa neviem dockat, u nas je stale dilema, ci cakame jedno alebo dve podla vysky hcg 😕 😀 inak dnes som to v praci skoro nevydrzala, spim kade chodim.... 😝 neverila by som, ze moze existovat taka neskutocna unava....

awe
25. máj 2010

baby ozaj, a nemala mat dnes denne73 potvrdenei hcg z krvicky? sa neozvala tusim.....

jerryjanka
25. máj 2010

awe - si to predspime lebo pri mimi sa moc nevyspime asi hlavne zo začiatku

susann83
25. máj 2010

Miyya drz sa, ale neboj, bude všetko v poriadku. Len už nenos vrecia ;)

lenka47
25. máj 2010

myyia, moc ti drzim prsty nech je vsetko ok, daj nam vediet, neboj sa snad je to len z toho presilenia-musis sa veru viac setrit hlavne nenosit tazke veci, drzkaj sa

tija28
25. máj 2010

miyya - neboj, vsetko bude dobre.....................teraz budes musiet vela odpocivat, nedvihat tazke a lezat.......a bude to zase dobre, to si sa isto len pretazila - a ked budes mat bolesti ako na mrchu, ihned vystartuj znova do postele 🙂