Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Dobre ranko ja som si dnes skusila dat citronovu vodu na nevolnost ale myslim ze uz to na mna i de takze sa isto nevihnem objatiu s porcelanom v nasom wc.Ale matovy cajik to popravi.
@janka0 kdeze si sa tulala 🙂
ahojte, ja somvcera nejak presila robotu a vecer na wc sok. nemala som svetlohnedy vytok, ale bol tmavohnedy. dnes idem k lekarovi, ale az po jedenastej. priatel je po nocnej a zaspal. navyse ma toho este viac na vybavovanie a z sa dnes do postele asi nedostane. este ho cakaju 2 nocne. som zvedava co mi povie Dr. v noci som mala intimku cistu.dufam, ze to bude dobre.
ahoj hawajcanka, vitam aj ostatne nove tehulky.
ty si z PD?
@majamat ano 😀 aj ty ze?
@majamat to som mala aj ja uz dvakrat dr povedal ze je to bezne ale predpisal mi duphaston preistotu neboj bude to ok 😉
diky za podporu. aj tak mam pocit, ze ked som v klude, je to lepsie. ta moja podarena sefka mi napisala 5sluzieb za tyzden a tie trvaju 13 hod. je to celkom dost, ked sa nemozez cely den pohodlne natiahnut aj ked sadnut si mozem. no 2 taketo sluzby po sebe su dost narocne.
aj ja som z PD. konecne niekto. nebyvam priamo v PD, ale v Nitr. Pravne a ty?
@majamat a kde pracujes ak sa mozem opytat 🙂 no urcite lez nezdvihaj nic tazke nohy hore a oddychuj a pi vela tekutin ja som pila cele tehu matusov pramen
@majamat no ja priamo v pd ale moj manzel apochadza z pravna byvaju mu tam rodicia a sestra v tuzine 😀
mam odtial kolegyne. ja pochadzam z Pd a do Pravna sme sa nedavno nastahovali.
co je horsie, Dr. mam v Pd a nechce sa mi ist autobusom. asi bude lepsie ked nebudem moc chodit, takze musim cakat na priatela.
@majamat aha takze nebude poznat no ja by som autobusom nesla ta riadne vyhega
@hawajcanka my byvame na zapotockoch takze k lekarovi blizko 🙂
Ahojte baby.
Aj ja som z PD 😉 Priamo z PD. Byvame na severe.
Inac baby ako sa citite ? Ja strasne zle. Mam velmi nizky tlak a tym padom sa mi nic nechce robit... Len by som spala a lezala...
Na vecer vzdy naberiem energiu tak sa snezim dohnat veci za cely den...
@majamat jaj poslala som to sebe trupka prepac to malo byt tebe
@mitta ahoj ja som zapotocky fu ani nehovor sme na tom asi rovnako 😖
to teda hej a este ist peso na UNI kliniku. to by sa mi nechcelo. aj keby ten vyok nic neznamenal, vzdy lekari radia setrit sa, takze musim cakat. to je hrozne, kedisy mi nerobilo problem, prejst pol mesta a aj do Bojnic som chodila peso a teraz si musim davat pozor. ty si uz bola u DR. mas to potvrdene? aj som si to vsetko docitala, ale akosi si to nepamatam. je nas tu fakt dost.
ja pochadzam zo Zapotociek. to je sranda. pozerala som si tvoje fotky, ale zdas sa mi iba trochu znama. mozno len z videnia. niekedy sme sa urcite obchadzali na ulici.
taraz som si vsimla, ze uz mate aj srdiecko. ja som bola u dr. skoro, lebo som nevedela, ci mozem dostat injekciu na vytrhnutie zubu. dalsiu kontrolu mi dal az 16.6.
Je to dost mozne, prievidza je dost mala. Ludia si skor pamataju mojho manzela... je dost vysoky takze nepriehladnutelny ... 🙂 😉
@majamat ano vcera som bola u dr kesegiho bije nam srdiecko zatial je vsetko ok
ahoj mitta, ty si tu uz nejaky cas nebola. ty si zo severu? aj tam sa najdu nejaky znami. mne nejak posledne 2 dni ani le nie je. neviem cim to je. rano mam pri posteli cukriky a vzdy si hodim nejaky do ust. mozno to mi pomaha.
@majamat komu chodis
ja som v prvom tehu bola tiez na plombovanie zuba a dali mi injekciu v pohode ale bolo to uz v neskorsom case tehu. A Ty si ako dopadla, co Ti povedali?
PD je mala , ale v spravach byvame pomerne casto. to je vizitka.
ja chodim k dr. Perkacovi- neviem ako sa to jeho meno pise. so zubom v poho. dostala som inj a zubar mi ho vytrhol.
mne celkom pomahaju tie so sumienkou vo vnutri. maju ich v Kauflande a stoja len 0,26 eur. zirala som na tu cenu jak puk.
mna zacina chytat nekonecna unava. tato noc bola strasna a je osem hodin a ja by som sla hned zase spat. mate to niektora?
vela je vas tu z Prievidze, aj ja tam mam pribuznych z muzovej strany. snad sa tu casom najde aj trencanka nejaka.

Ahoj Baby, vítam nové tehulky 🙂
Ani nejdem čítať vaše príspevky ,lebo nám nešiel NET od pondelka večera 😖 a veľmi veľa ste toho napísali
Hurá - konečne som späť.............. 😵