Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
...ak majú termín 01/02....tak otehotnieť mohli 10/05...a tým pádom sú v 4 týždni a a 1 den....takže dá sa to už vidieť 😵
Luculele a ako sa číta ta tabulka ako to mám nahodiť tam den oplodnenia??
susan ty mi nevieš pozrieť tu tabulku ten čínsky horoskop písala som vyššie moje udaje
baby...aj si plánujete niektorá dávať z krvi zistiť pohlavie? teraz v tom 10tt sa to už dá zistiť, a ak sa nemýlim stojí to 60eur
denne73 - hore zadas datum poslednej menstruacie (Der erste Tag der letzten Periode bei Zykluslänge von) + pocet dni v cikle, alebo datum oplodnenia (Tag der Punktion/Insemination) a ukaze ti to tabulku. Tvoj den je ukazany cervenym. Napriklad mne podla datumu oplodnenie svieti 6+6, cize som v siestom tyzdni a siestom dni..
@dada2007 prave som citala ze existuje aj test na urcenie pohlavia ale stoji 200 eciek a to je vela radsej si pockam
dada ja si to zistit asi nedam, aj ked by ma to zaujimalo ale neviem ci nas gynekolog take zistuje.
uz mozu byt februarovky, ved ja som to zistila pred dvoma tyzdnami a termin mam podla poslednej menstruacie 19.1.2011
No vzhledem k tomu, že mě dozajista čeká amnio, tak pohlaví určo budu vědět ať chci či ne
@hawajcanka niééééé...je to presne 59,50eur...kuki tu:
@dada2007
citam si o tom teste, aj by som si ho dala urobit, ved on ani nemusim ziadat gynekologa a skocila by som kvoli tomu do BA, vdaka za typ. my si totiz velmi zelame dievcatko a za predpokladu ze to bude chlapcek, tak nech sa nanho zacneme cim skor tesit.
viem ze ma asi zdupete, ze hlavne nech je zdravucke - ale predsa len parik je taky pekny!
@florentina preco budes musiet ist na amino?
@dada2007 to to je ale test ako ked si zistujes tehu nie krvny 🙂
babika - manželova sestra má vrozenou vadu, je bohužel mentálně postižená. žijeme s ní, je fain, ale to víš, moc a moc si přeju a doufám, že bude mimčo zdravé. Donesla jsem k dokymu zprávu o tom co jí je a ten mi rovnou řekl, že mne pošle na genetiku a tam ať si rozhodnou, má to nějakou dědičnost - jmenoval cizí slova, kterým nerozumím - takže nevím jak moc velká je to pravděpodobnost, ale dle něj se prý amniu pravděpodobně nevyhnu.
Holky, ještě takový technický dotaz, jak to funguje s tím zavináčem před nickem...pochopila jsem, že to má nějak upozornit uživatelku, že jí někdo v diskuzi píše, ale teď jak to babika použila mě to nikde neupozornilo. No neí to asi až tak důležité, jen mne to zajímá
@florentina nema to nijaky vyznam len vies ze je odkaz adresovany tebe 🙂
@florentina napravo nad príspevkom je odpovedz...a keď to stlačíš, môžeš napísať správu 😉
@hawajcanka aha...už chápem 😉
@dada2007 😉
Teda nevím zda je to tím těhotenstvím 🙂 , ale já to pořád nechápu. Teda vím co je účelem, vědět, že je příspěvek adresovaný mě, ale jak to poznám, když si ho přímo nepřečtu? protože když si ho přečtu, tak už vím, že je pro mne i bez toho zavináče. Děkuji za trpělivost
tak a ještě zkouším to tlačítko odpověz, nevím co to udělá, jestli to normálně přidá příspěvek, tak kdyžtak se omlouvám za zbytečné zahlcování tématu 🙂
@florentina ale vieš...napr, niektoré baby chodia aj do 5-10 tém naraz...teraz odídu od pc na pár hodín a ked sa vrátia, tak pekne môžu reagovať na nejaké dotazy od iných báb. Ale musí sa použiť celé meno prípadne s číslom...tak ako sa tá dotyčná volá...inak to nezobrazí pripomienku 😉
@florentina keď stlačíš to tlačítko automaticky ťa šupne na spodok stránky do Pridaj odpoveď a tam už hodí zavináč a meno dotyčnej, na ktorú si stlačila Odpovedz 😉
ahojte, tak vy ste usilovne, ste popisali 5 stran!!! 😀 naozaj je nas tu dost a stale pribudame 🙂
babulkam co idu k dr. drzim silno prsty nech je vsetko ok a babatka su zdravucke
ja som mala vcera vecer uplne kriticky, som si peknych par krat poecala s wc 😝 teraz rano je to lepsie - zatial ale zaludok je stale taky divny...
Veru, vcera bol kriticky den aj pre mna, neviem ci je to meteosenzitivitou, alebo postavenim hviezd, ale niektore dni je viac zle, ako ine..
no tusim bol spln mozno je to aj tym 🙂
ja som niekde citala, ze hcg stupa kazdy druhy den. mozno nam je kazdy druhy den horsie, a potom lepsie. ale u mna nonstop. neviem.

mozno nakoniec budu patrit este k nam.