Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
ja mam hraskovo zelenny
@bubush pekný, mne sa páči...ale samozrejme, 100 ľudí 100chutí 😉
@jojci29 zakazníčky si ho chvália, neboli zatial nejaké veľké reklamácie 😉 a trojkombinácia Q12 je u nás za 355eur a Q10 305eur, dá sa aj bez autosedačky...tak je cena nižšia...
no a ja si ho kupujem tiež....teda ak bude všetko ok a v januári budeme mať chrústa domka 😵 😵
nooo uz su tu zastupene skoro vsetky farby...baby to budu v january pestre ulice 😀
ja cierny a ako si spominala jerry doplky farebneeeeeeeee 😀
@jerryjanka my máme obchod v NR 😉
dada2007 odkial si?Ja som bola pozerat v Hlohovci v Aladinovi na kociky tam mali espiro ale Q12 nie
sory baby mam tam preklep
@dada2007 130 tisic nestoji ani concord neo carbon 😅
@janka0 ved v pohodke len som sa zarazila moon za 130 tisic 😀
@jerryjanka ja milujem ruzovu a mne sa smeju ze ked budem mat chlapca tak aj jeho dam do ruzovej 😀 😀 😀 a velmi sa mi paci aj ruzovy ten kocik ale rozmyslam tak ze co ked sa spletu na sone a potom mozno by sme chceli aj druhe,neviem ci predam kocik, ci nie...tak radsej nechcem riskovat a kupit neutralny...ale este jedna farba sa mi na kociku paci a to je aj pre chlapca aj dievca a teda ak by nebol v tej mojej ciernej tak znesiem aj tyrkysovu 🙂
tyrkysovu tiež milujem
mam rada vesele farby 😵
baby ja som vydela cierny zo zltou to bola bomba vyzeral perfektne mne sa aspon strasne pacil
😀 😀 😀 je mi smiesne ako piseme tie nase farebne predstavy 😀
ten zeleny som si aj myslela 😉 lebo som videla (nevravim ze tento typ) velmi vela zelenych kocikov tak som aj rozmyslala co sa im tak pacia zelene 🙂
@bubush nahodou sranda - že každa mame inu predstavu 😀
ale jasne - ved ake by to bolo keby boli na ulici rovnake kociky 😝 takto to bude vesele pestre 😉
@jerryjanka jedna vec - kamoška mala bledozeleny - tak povedala že nikdy viac - ja milujem zelenu - ale vraj celu jar leto jesen bol sama muška 😀
mi sme volili zeleny hlavne koli tomu ze je to pre dievca aj chlapca
aspon nemusim kupovat novy 😉
ja mam zeleny a musky som na kociary nemala
aj my sme mali prvý kočík pri malej zelený a nič, pohoda...bez mušiek 😉
asi by som povedala ani nie co sa hodi k pohlaviu, lebo teraz moze mat hocikto hocico ale skor co sa paci maminke 😀 maminka sa dobre vyblazni na svojom dietatku, kym nerozprava, potom uz si presadzuje svoje ale dovtedy oblieka a zariaduje co sa mamicke paci 😝 asi preto by sa mi pacilo dievcatko lebo sa mi pacia same ruzove veci a kvietocky a motyliky,srdiecka...no mala romnticka 😀
jeezis ze musky....ved to by ma nenapadlo 😖 ty kokos to sa clovek fakt musi zamysliet nad vsetkym 😀
dada2007-super ked bude kupa kocoka aktualna tak pridem k tebe.Nitra nieje daleko.Teraz sme tam behali kvoly kuchyni.Kupovali sme v Oresi v Mlynoch
no a sranda by bola keby sme v decembri prisli vsetky z temy nakupit kociky k dade 😀 😀 😀 to by sme dostali aj mnozstevnu zlavu 😀
@jerryjanka a co hovoris na ozon? ten sa mi tiez celkom paci? je horsi alebo lepsie ako Q12?

@bubush ja milujem zelenu a oranžovu a žltu farbu
😀 ale strašne sa mi pači aj ked je kočik čierny a ma farebne doplnky 😵