Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@crazybabenka a ktory den ideš na srdiečko - lebo aj ja mam isť buduci tyžden den si môžem vybrať
tak by sme sa mohli v mt stretnuť na kavičku - v tulipe napriklad.
hlavne teda podla toho o kolkej chodite lebo my rano 😅
ideme v piatok....ráno na 7 lebo idem aj na krv
@jerryjanka ideme v piatok....ráno na 7 lebo idem aj na krv
ja som mala vybraty kocik Espiro GTX-3kombinacia a potom si chvalili baby Q12 alebo tak nejak.To je z tych lacnejsich(polskych).Chcem novy kocik ale za rozumnu cenu.Za znacku platit nechcem.
tak to bol jediny den kedy som isť nechcela ale teoreticky by sa to dalo urobiť 😀
aspon bude mať chlap predlženy vikend
a tiež chodime medzi 7-8
len neviem kde iscare je a ako daleko to je od tulipu 🙂
takže až o 9 dni idete
teda ja už to chcem mať za sebou 😀
@jerryjanka jej ten camarello sa ja mne paci, ty mas teda riadny prehlad
@jojci29 camarello je v pohode - ako každy kočik ma svoje muchy ale celkom sa da 🙂
@jerryjanka aj ja by som bola najradšej ..... vidieť srdiečko....dostať knižku.....ale keď som už čakala doteraz.....tak už tých pár dní vydržím
3 roky som hladala kočik ktory by mi vyhovoval čo najviac 😀 proste som preluskala vela tém 😀
@jerryjanka iscare je vo fakultnej nemocnici
@crazybabenka a kde byvas v LM? 🙂
jerry fakt vidno ze sa vyznas a hladas kocik aky sa mi paci - pekny, jednoduchy 😉 este neviem ako s autosedackou lebo moj brat ma 2 roc.syna tak ak daco podedim 😀 😝 oni mali autosedacku ale neviem ci ju este maju, ci nepredali, este sa mi zdalo skoro ich s tym otravovat...vsak do konca roka sa ich istotne opytam 😉
@crazybabenka tak to nie je vôbec daleko od heliku 🙂ak budeš mať naladu kludne sa môžme dohodnuť
@lenka47 vedľa policajtov
@bubush hlavne ide o to že sedačka ktora sa da nakliknuť na kočik je vyhoda pri nakupoch, navštevach lekara a inych kratkodobych akciach aby si mimčo neprekladala zo sedačky do vaničky a z vaničky do sedačky - keby spinkalo zobudi sa. 🙂
dobre dám ti vedieť....nejak ma začalo lámať....asi idem do hajan.....prajem všetkým pekný zvyšok večera
camarello - nemate aj nejaku fotku?
jeeej jerry tak to ma vobec nenapadlo-s tou autosedackou..booze teraz vidim ze som sa poriadne nad tym este nezamyslela 😀
aha camarello je ten Q12
ahoj baby konecne som sa kvam dostala 🙂
tie alexkove zubky ma asi dorazia ma zvysenu teplotu a je hrozne mrzuty uz nech ma tie stolicky von ☹
stale pri nom musim byt nikoho nechce iba mna a to ho stale len nosim na rukach konecne zaspinkal
uuuuuuuuuuuuuuuuuuf to bol ale den 😒
baby...ten Q12 aj Q10 máme v obchode 😉
urcite naklikavaciu autosedacku. Idealne na nakupy 😉
dada a pekny je nazivo?
dada2007 a ake su ohlasy od zakaznicok?Kolko vyjde 3 kombinacia?
aj mna zaujima 🙂
hej jerry na fotke sa mi paci - je jednoduchy 😉
a baby teraz cisto este viac babska otazka - akej farby by ste chceli kocik? 😀
ja mam nemecky mon kupila som ho za 130000sk na internete sa da kupit lacnejsie a som snim strasne spokojna iny by som nechcela odporucam 🙂

@bubush tak ak budete vela chodiť autom tak si kup kombinaciu aj s autosedačkou 😉