Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Zajtra vecer, to tu bude plne srdiecok 😉
a ja som ti vtedy zicila2 🙂
já jdu poprvé na kontrolu až další týden ve čtvrtek 😀 To je docela hukot na 8tt 😅
jerryjanka: Fakt jen jedno??? a měla jsi srdíčko??? Já že jsme jen o den 😉
@kinsli nie zatial som srdiečko nemala
jerryjanka: a to Ti spočítali TP na 18. ledna???
@jerryjanka ty si bola presne v ktorom tt na sone?
bubush: Ne není, jen nechutenství ( k něčemu ) a grkání 😅 jinak fakt nic.
Jo holky taky vám tak čpí moč ?? 😖
Já jako přes den ok, protže hodně piju, ale když jdu po noci tak to je mazec 😖
jerryjanka: Jé tak to máš na koníkovi špatné datum 😉 Takže kdy že jsi měla IVI???
@kinsli iui som mala 28.4 - jedna stranka mi to vyratala podla iui na 18.1 - ja to beriem ako smerodatne to kedy bola ovulka nie to kedy bola ms
aha tak to bolo naozaj este skoro na srdiecko, nevadi tak najblizsie uz bude, neboj nic 😉
@jerryjanka ale to uz je jedno tie dva dni hore dole..to je uplne v pohode
jerryjanka: To by vycházelo já měla ovu 27.4. ale ty tt máš špatně. Já jsem 6tt + 4d
tak musíš být 6tt +3 tt 😉
6t 4d som bola na kontrole a mala som srdiecko 😵
baby tak ja idem hajat tak dobru nocku 😵 pa zajtra
@janka0 dobru nocku
ale mne to fakt vychadza na dnešok presne 6+0 - tak neviem podla viacerych vypočtov 😅
asi pojdem objať misu 🙄
@jerryjanka Jé máš pravdu já měla ovu 17 DC a ten profrámek co mám v albu počítá myslím se 14 DC 😉
Nešla tam zadat ovulace ale poslední MS 😉 Ale den porodu mám fakt 17.1. 😉
Nebojte sa.Vsetkym vam budu bit srdiecka. 🙂
janka dobru 😉
pri tom srdiecku je podla mna dolezite kedy bola ovu,lebo vlastne ake stare je babo a podla toho zacne bit aj srdiecko... 😉 ale bude bude bude bude 😵 😵 😵
Tak jsem se stavila, abych vás dočetla a tak mne to vysílilo, že jdu rovnou spát. Přeji vám všem dobrou a klidnou noc.
@kinsli tak to si potom dnes 6+1 😵 srdiečko už isto bude - ja vlastne neviem či som otehotnela po tom iui alebo až neskôr prirodzene takže ja vlastne ani neviem kolky tt som 😀
@florentina dobru noc 😀
@florentina 😀 😀 😀 tak dobru
@jerryjanka a poslednu ms si mala kedy?

@kinsli asi len jedno - mali sme na uzv len jedno 5 mm babatko včera