Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
ahojte.
miyya drzim palce, urcite to dobre dopadne.
tak ja o sest hodin budem vediet ako na tom sme, juj pocitam hodiny - fakt. Aj si nadavam ze som na potvrdenie tehotenstva nesla uz skor.
co sa kocikov tyka, my mame Nurse Look3. My sme museli vyberat lahky a pomerne maly kocik ktory by nas nezruinoval. Vanicka v nom bola pomerne velka oproti inym kocikom tohto typu a napriek tomu ze sme ho pouzivali rok a pol som s nim na 100% spokojna. Manzel len spevnil kolecka a caka na dalsie babatko.
Nedavno sme kupili aj golfky Chicco Lite way. A keby bolo potrebne, tak kupime aj surodenecky kocik a potom budeme uz len predavat. Keby mam kupovat kocik pre prve dieta este raz, tak urcite kupim samostatne "kocik vanicku" a potom samostatne sportovy kocik. Ale to je moj nazor a nemusi sa pacit kazdemu.
Pokial ste prechladnute tak sa snazte liecit to prirodzene, stravou, pitnym rezimom a Paralen sa sice moze, ale radsej len pri horuckach. Zvlast v prvom trimestri je lepsie sa vyhybat vsetkym liekom.
majamat, vcera som mala potvrdene 2-hy krat tehu, ale na utz idem az o tri tyzdne, tak si este pockam trosicka ...
ahoj cathushka, bola som. nechal ma na PN, ze najdolezitejsi je klud. urobil mi sono a vyzera to obre. miminko ma 11 mm a videla som aj srdiecko. nejak som si samou radostou zabudla vypytat foto.
cucuriedka, uz som si pozrela tvoj fotoblog a mam trosku prehlad. kedze ja som otehotnela prirodzene, robia mi trosku tie sratky problemy, ale to nie je take dolezite aby som to vedela. hlavne, ze ti to vyslo.
@majamat
to je dobre ze si PN, je to lepsie ako riskovat kvoli praci babatko. ja som nikdy nechapala preco niektori gynekologovia robia take fory s PNkou v tehotenstve.
moj Martin mal tiez 11mm ked som ho bola v 8tt pozriet.
ja tiez neviem, ci si dnes fotku vypytam, ale asi hej - nech mozem maleho zacat pripravovat na surodenca.
ach jaj...... bude to zaujimave v januari veru.
cucoriedka vitaj a nech sa ti v tehulkovani dari.
v januari bude vela babatiek. uradnici sa nemusia bat, myslim, ze porodnost stupa.
cathushka, v ktorom si vlastne tyzdni?
dobre ranko bambulky.........................ani nejdem docitavat..............sak to sa neda stihnut 😀 😀 😀
majamat - to je krasne, ako to male rychlo rastie 😉
cathuska - drzim palceky, a verim, ze sa nam prides hned pochvalit 😉
ostatne tehulky zdravim a nove vitam 🙂 🙂 🙂
vcera som zacala 7tt
cucuriedka, vsimla som si, ze mas psika. u rodicov sme mali dvoch. jedneho nam otravili a s druhym sme si tiez uzili. bola to fenka a bola uz dost chora. mala 12 rokov.
cathushka - tak to uz budes vidiet aj srdiecko - no super................tak potom rychlo sem so spravickami, a kludne aj po jerry 😉
ja sa snazim vsetko docitat, aby som mala prehlad. je to dost narocne. vecer som mala co robit. prisli sme domov dost neskoro a este mi prisiel brat namontovat sietku na balkon. ledva som stihala citat. popisalo sa tu toho dost.
ja som vecer bola v soku. popisalo sa toho fakt dost. teraz sa citaniu mozem venovat priebezne.
a ja som bola v soku dnes rano. 😀
uz som vzdala myslienku docitat vsetko od zaciatku!
baby - tak na tejto teme sa to snad ani docitat neda,............teda aspon ja uz som to uplne vzdala 😀 😀 😀
mne sa to zatial vzdy podarilo, ale aj tak si nepamatam vsetko. dost sa mi to pletie. vcera sa bavili o kocikoch. ja sa v nich moc nevyznam, ale mala som ponuku na kocik od kamosky, resp. jej sestry. na to, za aku sumu sa predavaju kociky po jednom dietati sa mi zdal drahy. ked som chcela znizit cenu, tak si to rozmyslela. mame viac moznosti, takze si poradime. nechcela som drahy kocik, vsak je to len na chvilu.
ja by som ti teda poradila zozen si starsi hlboky kocik a potom zainvestujte do kvalitneho sportoveho.
Dobré ránko spisovatelky. Uff tak toto všetko prečítať??Miya myslím na vás
padla tu uz taka myslienka. nekupovat kombinovany, ale kazdy zvlast. este som si to na internete nepozerala, ale bola by som rada, aby sa tam dala pripnut aj autosedacka. na nakupy chodime autom a zda sa mi to celkom vyhodne.
baby, k tym kocikom nemam co dodat.......................ja vobec este netusim, aky by sme chceli - som nad tym este vobec nepremyslala, mi to pride este skoro 😉
Ahojte, ja tak isto som nad kočikmi ešte vôbec neuvažovala a vôbec netuším, ktorý je a prečo lepší a pod... budem sa zaujímať až prekleniem to najrizikovejšie obdobie.
Ahooooj niki čo to čítam čo ťa skolilo nádcha či niečo horšie???
ved aj mate este kopec casu....no s tou myslienkou nekupovat kombinovany som prisla asi ja po osobnej skusenosti.
mate kopec casu, tak len zatial obzerajte co sa vam na pohlad paci.
musim totiz priznat ze nas maly ma sice necele dva roky ale vzrastovo je zhruba za trojrocne dieta uz. aj vyskou aj vahou.
takze u mna rozhoduje tento fakt, nas maly vlastne nikdy ani maly nebol. Hned mal styri kila a 52 cm.
denne - ahoj no nádcha, už je to lepšie, teda pevne v to dúfam...ale musím byť v práci a nemôžem ležať doma dnes ☹
tie novsie kociky maju dost malu vanicku. kupila by som si mozno aj novy. najdu sa aj lacnesie, ale cisto len hlboke su v obchodoch malo. navyse som si teraz uz nieco pozrela a nie je tam nic o autosedacke.

ahoj cucuriedka, jasne, ze mozes. bola si uz u DR.?