icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

luculele
27. máj 2010

@jankakkk no jasne ze mam fotku. Moc tam este nevidno, iba ten vacok a na nom ako keby sedi asi cm velke dietatko (vecer uploadnem). Vypytala som si to, inac by ju to asi nenapadlo mi dat. Podla mna ti doktori maju tolko prace, ze ich nenapadne ti to ponuknut. Vobec sa necit trapne, normalne si to vypytaj. Som pocula, ze niektori doktori si za to pytaju 2 eura, alebo tak..

jankakkk
27. máj 2010

@luculele platim si rocny poplatok necelych 100 eur a este im mam davat 2 eura za fotku zo sona? Moja doktorka si nepyta - ale tak to bolo pred rokom...

dada2007
27. máj 2010

@luculele za foto som platila 1 eur ....viacmenej som si ho vypýtala, ale v tom, keď som jej to hovorila, tak mi ho už tlačila...

bubush
27. máj 2010

ja som platila za foto 2 e...a doky sa ma spytal ci chcem fotku..neviem ci by ma to napadlo v tom "soku" si ju pytat..ja som v takomto stave nepouzitelna 😀

florentina
27. máj 2010

Tak jsem holky dočetla a dnes teda nic moc pozitivní zprávy.
Miyya - velmi na tebe myslím, stále doufám, že by to mohlo dobře dopadnout a držím ti tu moooc všechny palce
Zunka psala, že je na tom podobně, tak také držím pěsti a Kutlicka, tobě přeji, ať dlouho nesmutníš, věřím, že to brzo vyjde

florentina
27. máj 2010

A k těm pozitivním věcem - Kinsli gratuluji ke zkoužce

Janettka tebe tu zdravím a hlásím se, že ta co psala, že se jí motá hlava tak, že má strach, že spadne i ze židle, jsem já. Proč?

florentina
27. máj 2010

Teda chtěla jsem napsat, proč jsi chtěla, abych se napráskala 😉

janettka
27. máj 2010

florentinko protože mě se poslední 2dny tak motá hlava že mám strach se rychleji pohnout a dneska v noci jsem spala v sedě,jak jdu do ležící polohy tak mám hlavu jak na gramofonu....doktor mě prohlídl,tlak v pořádku srdce taky,poslal mě na odběr a pak volal,že je to jen těhupříznak...no tak teda pěkně děkuju...ještě to máš?Mě po dvou dnech teda stačilo...už by to mohlo přejít.

florentina
27. máj 2010

No asi tě moc nepotěším, ale já to mám už tak tři týdny 😒 I když posledních pár dní je to o něco málo lepší. Můj doky se taky smál, že je to v těhu normál. Já se zase pořád musím někde opírat a sedat si, protože mám problém i chodit. Celkově se mi hrozně zhoršila motorika. Mimochodem, já jsem podle toho poznala i že jsem těhotná. Mívala jsem totiž léta migrény a když jsem pak vysadila antikoncepci, tak ten měsíc jsem málem zešílela, migréna několikrát denně a neustálé motání. Chodit jsem mohla jen podél zdi. A pak jak když utlo a migrény nikde. Ale protože jsem migrény dostala až po létech užívání anti, nikoho nenapadlo, že je to z toho a že jsem měla x neurologických vyšetření. No a teď když jsem je měla znovu, tak jsem si říkala hned, že za to můžou hormony, ale když nic neberu, tak čím to asi bude....No a za týden těhu test napověděl.

janettka
27. máj 2010

na migrény trpíme v rodině taky,já teda šílenýma...mám za sebou 2x MA a pokaždé od začátku mě hlava bolela jak šílená...teď klepu,nic mi není krom teda večerních nevolností a teď ty dva dny ten moták,mám pocit,že snad místo vody tajně upíjím nějakou vodku....prostě opice zadara 😀

tija28
27. máj 2010

ahojte bambulky ......................tak ja uz som konecne z prace doma 😉 .........a vy stale pisete, a pisete, a pisete 😀 😀 😀

ja som platila za foto sona 3,5eura........a fotka bola dost rozmazana, tak dufam, ze v pondelok, ked pojdem na dalsie sono, a bude vsetko v poriadku mi doky urobi krajsiu fotecku 😉

tija28
27. máj 2010

baby na migrenu velmi pomaha.............rimbaba obecna - su to kvapky - z alternativnej mediciny - a fakt zaberaju perfektne, len neviem, ci sa mozu uzivat v tehotenstve...........no mimo su fakt perfektne a s rychlym vysledkom 🙂 🙂 🙂

miyya
autor
27. máj 2010

babulky tak krče už ńemám vôbec,tak hádam sa už nevrátia. som taká rada,ale trošku ešte mám krvy ked idem na wc. tak si znova dačo nahováram.

janettka
27. máj 2010

tija už jsem vyzkoušela gde co a když se mi to rozjede tak umírám,mám ale strach až mě to chytne v těhu,ségra měla chuť mlátit hlavou o zeď.nakonec měla povolený ibalgin,prý je ta bolest a ty stahy v hlavě horší než ibalgin.

janettka
27. máj 2010

píšu jak tatar kde co!!!už na mě leze těhudemence!

bubush
27. máj 2010

@miyya aspon ze to 😉 teraz neostava nic len sa setrit a cakat na pondelok

tija28
27. máj 2010

miyya - ja by som to este nehadzala za hlavu, ved je tolko zien, co krvacali pocas tehulkovania, tak to este nevzdavaj a pockaj na vysetrenie a ja verim, ze tam drobceka stale mas a krasne rastie 😉

janettka - tak ibalgin si istotne nedavaj, aj keby ti islo hlavu roztrhnut - to je najvacsie svinstvo na svete - to uz tu rimbabu by som dala 😉

miyya
autor
27. máj 2010

paralen si môžete v tehu dať.ale pozor, len obyčajný. žiadny plus. to my dovolil lekár.

miyya
autor
27. máj 2010

no šetrím sa a uvidíme. hadám neni ticho pred búrkou.ale zdá sa mi to také divné

tomca
27. máj 2010

Ahojky,přidávám se k vám.Čekáme druhé mimi.A termín by měl být na konci ledna.Ted jsem 5tt.A k Dr.jdu 8.června,tak uvidíme co uvidíme 🙂 🙂 .

janettka
27. máj 2010

ahoj tomčo,vítam severočešku!!!

cathushka
27. máj 2010

ahojte, tak sa hlasim po kontrole aj ja.
tak srdiecko este nebolo a cely ten vak ci ako sa to vola meral 7,5 mm. tak len dufam ze nabuduce - o dva tyzdne srdiecko uvidim. som z toho trochu nesvoja, lebo citam tu niektore ze maju aj mensiu velkost fazulky a srdiecko uz bolo. bojim bojim.
faktom je ze len zatra to budu styri tyzdne od ovulacie, takze babatko ma asi este cas.
no budem verit ze pokial som v pohode, tak aj babo v brusku je v pohode. aaach jo.

majamat
27. máj 2010

ahojte, vitam ta tomca.
cathushka, mozno si mala neskor ovulku. 7,5mm meral plodovy vacok, alebo miminko? to nie je to iste.

bubush
27. máj 2010

je na nervy to cakanie, ale ako pises tak si asi 5 t 6d takze srdiecko bude za par dni a o dva tyzdne ked pojdes na kontrolu tak bude bit o 106 😉 treba verit a nezozierat sa zbytocne

awe
27. máj 2010

ahojte kocky, tak my sme zasa o krocik dalej v tehulkovani, dnes sme absolvovali prvy ultrazvuk, este v CAR, sme 5tt+1 a cakame nakoniec jedno babatko 😵 dr. nas pochvalil, ze to vyzera na zdrave tehotenstvo, vsetko je zatial tak, ako ma byt, mame aj prvu fotku do albumu 😉 8.6. ideme na srdiecko 🙂

awe
27. máj 2010

plodovy vacok meral 0,94cm, je tam aj zltkovy vacok 😉 taka biela skvrnka...

susann83
27. máj 2010

ahojte babule 🙂 🙂
tak aj ja mam dnes za sebou kontrolu, dopadla na 1****
malinke ma 15mm, srdiecko bilo 😵 😵 😵
len ten utz, co mame my v nemocnici je o vela kvalitnejsi, na tomto u dr to bolo rozmazane 😝

miyya, drz sa, este stale verim, ze male sa vzchopi a bude rast 😉
aj moja kamoska na zaciatku spinila, krvacala a nosila popri tom dcerku. a teraz je uz ok

vitam dalsie tehule 😀

cathushka
27. máj 2010

myslim si ze to bol ten plodovy vacok iba, tych 7,5 mm. mimco este nebolo mozne odlisit. aspon si myslim teda, aaach to je zmatok.
ale lekar sa tvari ze je to v poriadku, ovulku som mala 17dc (zajtra to budu styri tyzdne).

awe
27. máj 2010

aj ja vitam nove tehulky, baby, ja ked pridem takto vecer k PC, nestiham vas precitat 😀 😀
alexandra, susann 83 - gratulujem k srdieckam 😵
miyya - drzkaj sa, neboj, stale je nadej,viem, ze je to tazke, sama som si podobnym presla, ale treba verit do poslednej chvile 😉 😔

awe
27. máj 2010

@cathushka jasne, ze je to v poriadku, vacok mas akuratnej velkosti, neboj 😉