Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@alexandra1705 rozmyslala som medzi Ruzinovskou nemocnicou a Antolskou...ked si na obycajnej izbe v Ruzinove, tak spolocne sprchy su na chodbe pre vsetky izby. Na Antolskej su 2 obycajne izby spojene so sprchou a WC - to je strasne super hlavne ked sa budes chodit 5-6 krat denne sprchovat alebo Ti bude treba na WC v noci. Keby si chcela nadstandartnu izbu na Antolskej sa plati 1000 Sk na noc - to je strasne vela. Ono su na jednej obycajnej izbe 3 postele, ale boli sme tam len 2 mamicky (vtedy sme boli na kazdej izbe len 2) a ja som bola s mamickou, ktorej sa predcasne narodili dvojicky - takze som tam mala babatko len ja.
Tak ked pocitam vsetky januarovky, tak ked budeme rodit my, na tych izbach bude naval 😀
tak my sme sa vratili z prechadzky akurat sme to stihli lebo uz prsi, ved uz dlho neprsalo, vsak , tak preco nie 😀
no vás ze Slovenska je tu opravdu hodně...měli jste přerušení elektřiny nebo vás tak ovlivnila erupce sopky? 😀
Ta erupcia sopky tu hra svoju rolu. Ja som si kupila letenku do bruselu na plodne dni (lebo drahy je tam) a let tam mi zrusili, tak som isla stopom. Ale stihla som to na 22.4 - co bol evidentne plodny den 😀 .
Ahojky holky tak jdu na pokec 😀 😀 😀
janettka: Taky jsem si všimla, že jsme tu hodně hodně v menšině 😀 😀 😀
teda to jsi byla šikovná haha,nebo drahý? 😉
kinsli ale my se nedámě 🙂
janettka: jóó 😀 😀 😀 tak to je super, kdy jsi měla ovu??
JO jinak se musím pochlubit, zkoušky jsem zvládla levou zadní 😀 😀 😀
@jankakkk , na nete su take stranky, kde ten, kto ide niekam, tak ponuka volne miesto v aute. Bol tam jeden co isiel priamo do Bruselu ale podla hlasu z telefonu sa mi nepozdaval, tak som radsej isla s jednym v pohode chalanom len do Frankfurtu a potom 300 km vlakom. oplatilo sa...
kinsly já nevím...jaksi jsem musela podle sestry počítat kdy jsem měla ms....nenápadně jako špion jsem zjišťovala po telefonu kdy to jako máme dostat,máme to totiž pár dní po sobě...u mě to bylo překvápko na moje stoleté narozky...
robite niektora tabulku pre januarov
pre januarovky (som chcela napisat)
dělala ju myya...ale teď nevím kdo...
babule ja budem asi otravna teraz, ale mohli by ste sem este raz hodit ten link na stranku wunschkinder kde to vypocita tt a to vsetko... uz ste to sem davali ja viem ale som to stratila 😒
Pockame este chvilku, buduci tyzden sa uvidi, ako bude s tabulkou... ani ja tam este nie som, ale po dnesnom srdiecku uz by som chcela 🙂
viem ze myya ma teraz nejake problemy...tak pockame do pondelka (ked pojde na vysetrenie) a potom uvidime...dufam, ze jej to dobre dopadne...
Ja som si povedala, ze sa tam pridam, az ked bude srdiecko, tomu stale neviem poriadne uverit, ale dnes tam fakt bolo... zase smoklim 😝
@luculele a mas aj fotku zo sona? Ja mam taku doktorku, ze minule tehotenstvo mi dala sama od seba len jednu fotku maleho...ostatne som si musela pytat a citila som sa tak trochu trapne. Sama mi dala fotku len z 13. tyzdna. A ja som si vypytala z 9. a z 31. tt - takze mam dokopy len 3 fotky. A ked som videla vychadzat zeny z ambulancii inych doktorov - tak z jedneho sona dostali aj 5-6 fotiek...nechcem vediet kolkokrat boli na sone...Tak ak mi teraz neda - tak si zasa budem pytat. No a Teba sa to pytam preto, aby som si pri nej nepripadala ako nejaky hlupak, ktory si pytafotku machulky.

@jankakkk si ma predbehla 🙂 🙂 v odpovedi 🙂