Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@awe
vdaka, dufam v to a uz ma veru aj panika pusta.
najviac ma podrazdia vety ako ze som si tym uz presla, ze nemam panikarit a tak podobne......
lenze druhe tehu je pre mna citovo narocnejsie ako prve, lebo uz viem ako velmi clovek lubi vlastne dieta a lubim ho od prvej minuty co viem ze pride.
kocky, idem na dnes do hajan, straaaasna unava na mna pada, zajtra pridem kuk, pekny vecer 😉
cathushka, ja som mala vacok 7,6mm asi zaciatkom 4 tyzdna od ovulacie. to by mohlo byt akurat. nerob si starosti. aj tak, ked sledujem ako tie rozmery dr. odmera, tak rozmyslam nad tym ako vie kde ma dat ten krizik. staci ze ho da viac na vnutorny okraj toho vacku a uz to bude o 1mm menej
awe, pekne sny
tak ste toho zas popisali 🙂
vitam aj ja nove tehulky a gratulujem k srdieckam, dnes vas bolo dost na kontrole,tak som rada ze sriedcka biju, ja uz sa neviem dockat utorka, uz zacinam mat trochu "tremu" z toho-bojim bojim 🙂
@awe hovorila, ze ma velmi siroke kolesa, ze je vsade natesnotku. mala vanicka, ta rukovet, musis odopnut celu vanicku alebo tu sportovu cast, otocit a zas nasadit, ze to je na rit... a hlavne, ze je nekvalitny, rozhegany a pri tom ho ani casto nepouziva, uz odpadava skrutka a podobne vec.
normalne som bola sklamana, lebo aj ja som mala quinny vybraty.
ale hovorila, ze mozno tie nove modely su kvalitnejsie. ona neviem ktory ma, to by som musela pohladat na nete
takze tak
zatial moj favorit je asi Peg Perrego Pliko P3 swift, ci nejak tak sa vola. aj ked by som chcela quinny, alebo maxi cosi 🙂
idem dat fotecky do albumu
dufam ,ze bude uz vsetko v poriadku s mrnuskom 😵 😵 😵
@hawajcanka pekne bruseno... 🙂 len tak dalej. 😀
ahojte, dievcata a vitam nove prirastky 🙂 uz ste sa mi vsetky uplne poplietli - to sa ani neda pamatat, tolko nas je 🙂
miyya, drz sa, drzim palceky, aby vsetko dobre dopadlo.
vidim, ze uz preberate kociky - nedockave ste, ha ha 😀
my mame Jane Slalom Pro trojkolku, trojkombinaciu - odporucam, som uuuplne spokojna. lahucky, vyborne ovladanie, polohovanie. ak budete s babom viac cestovat, hlavne si skontrolujte vahu kocika (a podvozku) - denno-denne s nim budete zapasit - ci pri nakladani do auta alebo autobusu. a tiez odporucam velke kolesa.
a tesim sa z novych srdiecok 🙂 ja idem az o dva tyzdne, som uz netrpezliva.
danata sletěly jsme se tu jako muchy na med co???děkuji za přivítání.... 😉
holky tak jdu na chvíli na pokec 😉
no maminky, najprv som si precitala, co vsetko ste popisali a reagovala... 😀
aaaa
tak ja mam tiez dnes za sebou prvnu navstevu u doktora. malinke ma 18 mm, srdiecko krasne bilo. obrazok som nedostala, ale dostala som nieco ine - tehu knizku. 🙂
Dala jsem si teď s prcem výborný salát 😵 😵
rajče, okurka, paprika, sýr balkán, feta a niva a na to jsem posypala vitamínovým salátem 😵 😵
a k tomu udělané tousty 😉
mňamka 😀
danata3: jéé moc velká gratulace 😵 😵 😵 Já jdu k dr až za týden tipovala jsem, že bude mít prcek okolo 1,5 cm a to jsme starší než vy 😀 😀 Tak za týden budeme tak mít okolo 2 cm 😀 😀 No hotový obříci 😝
Dnes jsem si dělala pro kontrolu test, vše OK 😉 testovací čárka už je o dost silnější než kontrolní 😀
danata3: No já fakt teď vůbec nevím co mám jíst 😔 Já fakt vyloženě chuť snad nemám na nic 😖
Tak jsem si dělala do práce salát a udělala rovnou i k večeři 😉
Včera jsem si dělala rajskou a je fakt výborná 😵
Já u Kačenky hjsem měla to samé taky jsem v tomto období trpěla nechutenstvím a pamatuji jsem že jsem byla déle než 14 dní na lineckém a gepech, jinak jsem nejedla nic. No ji teď bych si to linecký dala s chutí taky, ale memůžu, měla jsem s Kačkou těhu cukrovku, tak se cukru vyhýbám. Grep jsem měla dám si ho ráda, ale že bych po něm vyloženě prahla tak to ne 😉
Co miluju tak to je vařené maso 😀 😀
danata3: Mě jeden prográmek ukázal, že bych ho měla mít od 21.5. 😉
Danata, gratulujem 🙂
inak, ale asi budeš potom vyšší tt, lebo mne dnes dr povedal, že v 8tt+0 má babo 14 mm. A ja som 8tt+1 a malé má 15 mm
nič ti nehovoril, že je veľké?
No mě to taky příjde moc, holky na 7tt psaly většinou 1,2 cm 😉
danata3: ano, som z toho kocika uplne nadsena - teda, teraz ho uz sice skoro vobec nepouzivame, maly beha po svojich, ale denne som asi dva roky vyuzivala a posielam vdacne pozdravy do spanielska, kde ho vymysleli 😀 mame modro-zelenu kombinaciu, model 2007
a super je aj ta hlboka pevne vanicka, co je certifikovana do auta - miesto vajicka - pre dieta bezpecnejsie a pohodlnejsie.
keby som mala kupovat teraz kocik, tak idem zase na Jane 🙂
a blahozelam ku knizke 🙂
kinsli: mnam, mnam 🙂 len s tymi plesnivymi srmi opatrne 😉
zuan: Vím o tom nijak to nepřeháním 😉 plísňák je jen niva 😉

aaaaaaaaaaaaaa
samozrejme gratulujem k uspesnym utz 😵 😵 😵
videla som, ze ste rozoberali kociky. moj favorit bol tiez quinny, ale nejak ma to prechadza, kamoska ho ma a odkedy ho kupila, tak nadava, kade chodi.
najhorsie je, ze rukovet sa neda prestavit v smere a protismere jazdy.