icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kinsli
27. máj 2010

jéé holky to Vám jsem musím hodit fotku... mmt 😉

zuan
27. máj 2010

jo jo
taky zeleninovy s fetou a bylinkami si robievam - za vecer zjem plnu misu 😵

danata3
27. máj 2010

no tak teraz teda neviem, mozno som zle dr. rozumela, ale v knizke je tiez udaj 18. no veru neviem, nechcem zavadzat, no ved uvidime o 3 tyzdne... dr. o velkosti nic nehovoril.

zuan - presne moje slova... 😀
my mame tu sportovu cast uz dost vyblednutu, chcela som si objednat novu, no na slovensku to nie je mozne. da sa to jedine z prahy a to mi napisali taku sumu, ze sa to neoplatilo...
a dakujem. 🙂

kinsli
27. máj 2010

To prostě nešlo nekoupit 😀 😵

kinsli
27. máj 2010

My máme x- landera 😉

zuan
27. máj 2010

kinsli: roztomile 🙂

kinsli
27. máj 2010

zuan: Jo je to fakt sladký 😵 Teď už do něj chybí jen ta holčička 😀 😀 😀

dada2007
27. máj 2010

ahoj, ahoj....

kinsli...a ty budeš mať babúúúúú??? či?

kinsli
27. máj 2010

@dada2007 Tak to fakt nevím 😀 a říct si to ani nenecháme 😉
Ale holčičku bych si přála moc 😵 😵 😵
ale když by byl kluk tak samozřejmě nevadí, hlavně zdraví 😉

kinsli
27. máj 2010

Holky letím hají ... tak papa zítra 😉

dada2007
27. máj 2010

@kinsli ja som myslela, že to si kúpila pre bábo...už teraz...

jerryjanka
27. máj 2010

teda všetky su už preč
ja k tomu prispevku o quinny - tak zjavne kamoška ma teda bud quinny buzz ten ma fakt široku rozteč kôl a to predne koleso je naprd.
v tomto je lepši speedi - nie je otočny ale je obrovsky na priestor - a rozhodne nebude problem v tom dať 2 ročne dieťa do fusaku a do kočika - kdežto su kočiky kde už ani ročne s fusakom nedate... casualplay napriklad alebo colleto austin

denne73
28. máj 2010

Zdravím vás . 😉

cathushka
28. máj 2010

dobre ranko

hawajcanka
28. máj 2010

Dobre ranko mamusky prajem vam krasny prijemny a slnieckovi dnik 🙂

cathushka
28. máj 2010

veru pocasie je na pocudovanie krasne uz druhy den aj u nas. mate nejake plany na vikend?

majamat
28. máj 2010

dobre rano

babika0
28. máj 2010

ahojte.
my sme boli vcera u pani dr. zodpovedame 6tt. mali sme tusim okolo 5mm a bilo nam uz aj srdiecko. 😅
dufam, ze bude vsetko OK. v pondelok mam ist na krv.
kontrola o 3 tyzdne.
neviem ci ste videli tento link. http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.ph...
nemam sancu vas docitat..
dostala som cipky do zadku na nevolnosti. ale tehotnym to na letaku nedoporucuju, tak neviem naco mi ich predpisala. radsej vytrpim nevolnosti, ako by som mala ublizit babu.
a v lekarni sa divali ako na zjavenie, ked sme chceli zazvorove lizatka.
myya velmi mi je to luto.. babo asi nebolo OK ked ho priroda vypudila. 😢 😔

majamat
28. máj 2010

u as to vcera moc pekne nevyzeralo. ked budem mat vychadzku, musime zajst nieco povybavovat a nakupit. poobede mozno ukecam priatela na vychadzku. a co vy baby?

cathushka
28. máj 2010

@babika0
babatko malo 5 mm ci ten obal? ach boze, zas stresujem.

majamat
28. máj 2010

babika, vies ako to byva na letaku. mas sa nim riadit pokial ti lekar nepovie inak. uz som citala, ze ich niekto dostal. Dr. ich asi zviknu pouzivat v takychto pripadoch a zrejme nezaznamenali nejake neziaduce ucinky. mozes ich mat ako rezervu, ked ti bude najhorsie.

majamat
28. máj 2010

cathushka, neboj sa. bude to dobre. myslim si, ze keby sa lkarovi nieco nevidelo, tak ti to aspon naznaci. ak si dobre pamatam, tak ti nic nepovedal.

cathushka
28. máj 2010

babika vdaka za link, tie videa su super, popozeram si to lepsie neskor.
myslim si ze gynekolog vie co robi, aj moj predpisuje cipky proti nevolnosti, ak su nevolnosti skutocne velke. oni asi zvazuju co je horsie, ci oslabena mama alebo ten cipok.

babika0
28. máj 2010

babo malo tusim okolo 5mm ale na monitore cez brucho to nebolo vidno, iba cez to co mi strcila do posvy. 😀
majamat asi mas pravdu. ked to uz bude fakt na totalku KO. ale to sa vraj mam ist potom dat obvodnej vypisat.

cathushka
28. máj 2010

@majamat
jasne ze nic nepovedal a tiez si myslim ze keby sa mu cosi nezdalo tak nepovie ze mam prist o 2-3 tyzdne ale ze mam prist na kontrolu o par dni.
to len ja tak stresujem, moje druhe meno je panika.

cathushka
28. máj 2010

uz som to pochopila. zatial videl len ten vak, ten mal 7,5 mm. babatko je este prilis malicke, preto ani nemohol vidiet srdecnu cinnost, lebo ani babatko nezameral. tak uz mi je to jasne, pri malom som o tomto vedela este menej.
ked tomu rozumiem hned mi je lepsie.

majamat
28. máj 2010

ja som tiez mala niekedy cierne myslienky ked ma nieco nove cakalo, ale naucila som sa byt az vtedy, ked to malo prist. povedala som si, ze teraz je stresovat zbytocne aj tak je to este daleko.

babika0
28. máj 2010

aj moja to tam dllho hladala a nic mi nevravela, taka som bola uz nervozna, bala som sa.. myslim, ze aj oni maju strach, je im to neprijemne ked musia nieco zle povedat... az potom nahlasila sestricke, ze akcia plus. uf to mi odlahlo. a potom mi ho ukazala.. 😅 aj to blikanie. taky kamen mi zo srdca spadol.
cathuska ty mas kedy cca termin? tt?

majamat
28. máj 2010

tam malo bát a nie byt