Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Ahojte. babika super link.
ja som nastasie videla pocas sona na monitor a hned som rozoznala mimi aj srdiecko.
cathushka, mne videl dr. len vacok na zaciatku 6tt a miminko bolo vtedy len 3 +1 stare. ak tvoje miminko malo okolo 4tt a ty si v 7tt. vychadza to na ovulaciu okolo21DC. pisala si mi, zeto bolo 17DC, ale nemam presne prehlad o dnoch. takze by to mohlo vychadzat. babo na zaciatku rastie fakt rychlo. aj moja kamoska je v 7tt a babo vyzera vraj na 4tt. podla poslednej MS sa tak celkom neda riadit. kazda z nas ma iny den ovulku.
Ahoj holky, včera nám večer nefungoval net, jé to jsem měla od koníka absťák. Mám spoustu práce, ale od té doby co vím, že jsem těhu, nejsem schopná na nic jiného myslet. Takže nakonec byl ten výpadek fain, si říkám, že je taky potřeba se soustředit na něco jiného.
Všem maminkám se srdíčky gratuluji.
Cathushka neboj, já mám teď 6tt těhu, ale mimčo je cca 4tt a doktor mne rovnou objednal až na 7.6., že pak je snad už pravděpodobné, že bude něco vidět. Prostě je to dost individuální a taky záleží na každém dni, takže se v klidu těš! Já vím, hezky se říká a hůř dělá, ale já si taky zakázala všechny strachy. Už několikrát jsem otevřela koníka a nahoře v tématech na mne vyskočilo téma pozdní potrat v II.trimestru. Vždy mne polil studený pot a chtěla jsem si přečíst co se stalo. Ale je fakt, že stát se může asi milion věcí a pokud si to budeme připouštět, tak se z toho mateřství naprosto zblázníme. Tak jsem se rozhodla, že dokud k tomu nebude konkrétní důvod, tak budu myslet jen pozitivně. Je to náročné si ty myšlenky takto ukočírovat, ale jde to. Je fakt, že v tomhle si občas říkám, že není nad to pořídit si dítě nečekaně a nejlépe tak ve dvaceti, protože pak tohle člověk neřeší🙂
jinak všem přeju hezký den a florentino máš pravdu,ve 20 jsem fakt neřešila jestli se něco může stát...vlastně v 18 abych byla přesná...ale taky nebyla taková informovanost,internet a podobně že...
Dobre ranko vsetkym.Ja som hore uz od 7-ej.Prisli nam robit obklad.Vcera som bola po uradoch vybavovat a vecer som bola neskutocne unavena a vytocena.Clovek sa este stale stretava so zadubenymi uradnikmi.Vcera som bola rano nalacno na odberoch a prvy krat som vracala.Hned rano a len zaludocne stavy.Takze ono fakt zabera ked sa hned po prebudeni najem.Lutujem babenky ktore vrcaju pravidelne. 😖
jojci ja mam ist v pondelok na lacno na krv. no neviem neviem, urcite si dam aspon nejaky suchar. aj vy mate doniest moc?
ja mam doniest moc, ked pojdem 16.6. na kontrolu.
Aj ja som mala vysetrenie mocu a radsej si prines z domu lebo ja som cakala asi hodinu kym sa mi bude chciet a vypila som 1,5 litra pritom.asi sa telo zlaklo toho vracania a nechcelo vypudit vodu z tela.
no ved z domu to mam doniest. dufam, ze sa nezabudnem a nevycikam. a vraj mam doniest stredny moc 😀
krv mi brali, ked som bola na prvom vysetrenia to som ani nebola nalacno. dokonca sa ma ani nepitali ci som jedla.
stredny moc sa vysetruje skor, ked ide o nejaku infekciu mocovych organov.
babika, aby som ta nenalakala. pri takom vysetreni by mal ist moc priamo do sterilnej skumavky. na klasicke vysetrenie nemusi byt stredny prud ocu, ale mal by byt prvy ranny. je najkoncentrovanejsi. cez den moze byt dost rozriedeny a zvlast ak vela pijes.
a babika samozřejmě to patřilo tobě,ztratila jsem přehled v příspěvcích,tak ten torekan jsem brala až do 6měsíce,strašně jsem zvracela,měla jsem ho i v kapačkach...takže neboj,když ti bude moc zle rači si ho dej...jinak holky já mám nevolnosti,ale večerní...co sním po 5 hod.to letí ven... 🙄
ja som este nevracala, ale v poslednej dobe mi byva zle tiez vecer. vecer som strasne unavena, je mi zima, ked zacnem chodit , picha ma v podbrusku a mam pocit na vracanie. aj zaha ma trochu pali. cez den som v pohode.
😉 majamat dali mi skumavky
baby aj vas obcas omina krcok? take pichanie
Majamat, mě také byla několik večerů hrozná zima, ať bylo okolo mě jakkoli teplo, ale už mne to přešlo.
ako sa to prejavuje?
@hawajcanka
vdaka za empatiu, vie ma veru nazlostit ak moju nervozitu okolie odbije poznamkou, ved uz jedno dieta mas.....
akoby na tom zalezalo.
majamat prvy den poslednej menstruacie som mala 14.4.2010, ovulaciu som mala nezvycajne silnu (snad prvy krat v zivote taku) 30.aprila - preto o nej nepochybujem.
ale uz to neriesim, urcite je vsetko v poriadku, mam sto dovodov doverovat svojmu gynekologovi tak nebudem stresovat.
termin porodu este netusim aky bude, u nas v nemocnici sa tusim pocita vylucne podla prveho dna poslednej menstruacie, to by malo vychadzat na 18-19.1.2011.
vsetko sa dozviem na dalsej poradni.
moj gynekolog napr. nikdy nebral krv na lacno, aj preto ze ordinuje hlavne popoludni - boli by s tym problemy. asi sa orientuje podla toho ake su priblizne optimalne hodnoty v krvi, ktore nie su nalacno.
Posledne dni neviem zniest zupnu pastu, vzdy ked si umyvam zuby, tak ma napina..
ahoj holky,tak já si hraju s malým zlobivec pořád něco tahá asi mě šlak trefí ☹ 😅 holky furt se strachuju ale kontrola v útery snad bude srdíčko holky nevím to je prostě v podvědomí ☹ ale říkám si musím být optimista 🙂 😉
ahojte
mne je dnes zasa zle - ale posledne dva dni som nevracala - teda ba včera rano ale len kyselinu
u mna je zaklad jesť stale
proste čo dve hodiny inak koniec
a troška pomahaju aj tie lizatka
ešte že som ich objednala 120 😀
@jerryjanka mne najprv pomáhal tehotenský čaj, ale už nefunguje.....a stále by som spala
jerry:to ti nezavidím já mám jen stavy že je mi zle a jsem nafouklá ☹ ale chutná mi hodně ovoce a zelenina a arašidové křupky ty mě dělají dobře 🙂 😉 i broskve zavařené,ale na sladké nemám chuť po dlouhé době jsem snědla malou oplatku 😅

@cathushka mojko zlate nic si z toho nerob stresujeme dve ja som pri kazdom takto stresovala aj pri tomto 😉 😀