icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cathushka
28. máj 2010

pijete tehotensky caj Teekanne? mne ten jediny pomahal a chutil.

jerry drz sa! ak ti treba jest, tak proste jedz. ja som to mala tak isto v prvom tehotenstve.

jerryjanka
28. máj 2010

no čaj nemam - len normalny a do tesca sa mi isť nechce 🙄
tak uvidim ako na tom dnes budem no

jerryjanka
28. máj 2010

no jesť - treba ako treba - ked sa nenajem je mi zle ale dole hrdlom mi ide všetko ťažko 😔

babika0
28. máj 2010

@jerryjanka coooo? 120??? odpadnem z teba. hod sem jedno. kde si ich objednavala? sak sa ti zuby pokazia 😀

jerryjanka
28. máj 2010

@babika0 objednala som ich cez net - teraz presne neviem davala som link
no oni sa aj tak maju len 4 denne
takže mi vydržia mesiac a to dufam už bude po nevolnostiach 😅
http://www.docsimon.sk/tovar/gravipop-lizadla-1...

tu som to objednavala

cathushka
28. máj 2010

este som si na nieco spomenula co mi pomahalo pri tazkostiach. a to vona citrusov - tie silice v nich mi pomahali ked bolo najhorsie. proste cuchnut k rozkrojenemu citronu, grapefruitu....a preto sa aj doporucuje tehotnym nosit nakrajany zazvor v sacku so sebou a cuchnut k nemu.
neviem presne aky mechanizmus to spusta ale vona cistrusov mi pomahala.

babika0
28. máj 2010

dakujem jerry. ja mam posledne dni chut na varene zemiaky. tie mi robia dobre. a rano otvorit chlanicku je des. jedavate aj v noci? mna to kazdy noc zobudi, ze jeeeeest. stareho budim, pomoc jest. jest. 😀 a som lakoma na jedlo, mi povedal. 😝

jerryjanka
28. máj 2010

@babika0 to sa mi stava ked idem spať
proste pride vlčí hlad a koniec 😅

lolelole
28. máj 2010

Zdravím vás 🙂 pár dnů jsem tady nebyla ale pocitvo vše dočtu - slibuji 😉
miya tobě držím palce - hlavně mysli pozitivně - ještě nic není jisté..

holky ja začínam být pěkně nervózní - žádne příznaky, nic vůbec nic - a vám tady všem něco je, tak se bojím, zda je vše ok. Dřív mně občas alespoň píchalo u vaječníku, teď už ani to ne ☹ ..asi si říkate, že bych měla být ráda, ale jsem z toho fakt trochu nervózní..no nic, uvidíme v úterý. držte nám palečky 🙂

lolelole
28. máj 2010

@cathushka Citróny mi teď hrozně moc chutnají - jsme schopná sníst každý den celý citrón jen tak 😀 - to je snad jediný projev mých těhotěnských chutí 🙂

jerryjanka
28. máj 2010

lolelole - bud rada - nie každy reaguje na tehotenstvo takto ako ja že mu je furt zle
poznam vela bab čo ani nevedeli že su tehotne keby im bruško nenarastlo
patriš proste k tym šťastnym

lolelole
28. máj 2010

@jerryjanka No doufám v to, ale znáš to...červící v hlavě udělají své 😠

miyya
autor
28. máj 2010

babulky idem do nemocky , nech ma pozrú. tak držte palce a dúfam, že tam nebudem dlho. lebo sa zbláznim bez malého Miška.

lolelole
28. máj 2010

jinak nevíte někdo jak je to s práškama na alergii ? můžu se v těhu ?

janettka
28. máj 2010

miyya držím pěstičky...pokud to dopdne špatně tak zítr budeš doma....a čím dřív se to vyřeší,tím se dřív uklidníš a šup do dalšího snažení...ale pevně doufám,že je to všechno v pořádku,držím pěstičky...

jerryjanka
28. máj 2010

@miyya myslíme na teba 🙂 a držime palce

sova33
28. máj 2010

@lolelole Tak to jsme na tom stejně, já jdu na kontrolu v pondělí a už týden mám nutkání jít do lékárny koupit test a znovu se ujisti, že jsem opravdu těhotná. Ale do pondělka už to snad vydržím 🙂

jerryjanka
28. máj 2010

@lolelole s liekmi by som sa poradila s lekarom
ja som brala antidepresiva ale hned som ich vysadila - a dufam že vydržim aspon do 12 tt
proste prvy trimester je najdôležitejši tak skus vydržať bez nich pripadne sa spytaj na nejake čo môžu aj tehule

jerryjanka
28. máj 2010

baby ja sa s vami o tie bolesti žaludka uplne kludne rozdelim 😀

lolelole
28. máj 2010

@sova33 Tak to je přesný ! 🙂 Taky jsem již panikařila, zda koupit testy nebo kam jít na hcg 🙂 ale zasáhnul manža a ukecal mně, že už to do úterý vydržíme...jo hold chlapům se to řekne, že jo 😉

sova33
28. máj 2010

@lolelole Přesně tak. Ten můj mi řekl, že musím chtít a vesmír se mi přizpůsobí 😀

lolelole
28. máj 2010

@jerryjanka máš pravdu - raděj budu kýchat i nadále - než tam mrňousovi cpát nějaké prášky

lolelole
28. máj 2010

@sova33 jej to je hezký 🙂 a víš co ? vlastně mají pravdu 😉

sova33
28. máj 2010

@lolelole Jo, jenže jim se to mluví. Já na to prostě pořád musím myslet a nervuju se, pro něj je to něco, co jde napůl mimo něj. ☹

lolelole
28. máj 2010

@sova33 chápu te, ale musíme myslet pozitívně 😉 ...a vy jste ještě nebyli na utz vůbec ?

sova33
28. máj 2010

@lolelole Byla jsem hned, když jsem to zjistila, takže byl vidět jenom malý váček a teď tři týdny čekám a čekám a čekám.

sova33
28. máj 2010

@sova33 Vlastně ne hned, týden jsem to vydržela 😀

sova33
28. máj 2010

@lolelole Já jsem odpověděla sama sobě 😀 To poslední patřilo tobě.

lolelole
28. máj 2010

@sova33 to jseš dobrá. ja čekám jenom dva a mám dost 🙂 ..no ještě se ale načekáme, co ? 😀

lolelole
28. máj 2010

@sova33 to mi došlo 🙂 ..mně ještě tehu demence nepotkla 😀