Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
no čaj nemam - len normalny a do tesca sa mi isť nechce 🙄
tak uvidim ako na tom dnes budem no
no jesť - treba ako treba - ked sa nenajem je mi zle ale dole hrdlom mi ide všetko ťažko 😔
@jerryjanka coooo? 120??? odpadnem z teba. hod sem jedno. kde si ich objednavala? sak sa ti zuby pokazia 😀
@babika0 objednala som ich cez net - teraz presne neviem davala som link
no oni sa aj tak maju len 4 denne
takže mi vydržia mesiac a to dufam už bude po nevolnostiach 😅
http://www.docsimon.sk/tovar/gravipop-lizadla-1...
tu som to objednavala
este som si na nieco spomenula co mi pomahalo pri tazkostiach. a to vona citrusov - tie silice v nich mi pomahali ked bolo najhorsie. proste cuchnut k rozkrojenemu citronu, grapefruitu....a preto sa aj doporucuje tehotnym nosit nakrajany zazvor v sacku so sebou a cuchnut k nemu.
neviem presne aky mechanizmus to spusta ale vona cistrusov mi pomahala.
dakujem jerry. ja mam posledne dni chut na varene zemiaky. tie mi robia dobre. a rano otvorit chlanicku je des. jedavate aj v noci? mna to kazdy noc zobudi, ze jeeeeest. stareho budim, pomoc jest. jest. 😀 a som lakoma na jedlo, mi povedal. 😝
@babika0 to sa mi stava ked idem spať
proste pride vlčí hlad a koniec 😅
Zdravím vás 🙂 pár dnů jsem tady nebyla ale pocitvo vše dočtu - slibuji 😉
miya tobě držím palce - hlavně mysli pozitivně - ještě nic není jisté..
holky ja začínam být pěkně nervózní - žádne příznaky, nic vůbec nic - a vám tady všem něco je, tak se bojím, zda je vše ok. Dřív mně občas alespoň píchalo u vaječníku, teď už ani to ne ☹ ..asi si říkate, že bych měla být ráda, ale jsem z toho fakt trochu nervózní..no nic, uvidíme v úterý. držte nám palečky 🙂
lolelole - bud rada - nie každy reaguje na tehotenstvo takto ako ja že mu je furt zle
poznam vela bab čo ani nevedeli že su tehotne keby im bruško nenarastlo
patriš proste k tym šťastnym
@jerryjanka No doufám v to, ale znáš to...červící v hlavě udělají své 😠
babulky idem do nemocky , nech ma pozrú. tak držte palce a dúfam, že tam nebudem dlho. lebo sa zbláznim bez malého Miška.
jinak nevíte někdo jak je to s práškama na alergii ? můžu se v těhu ?
miyya držím pěstičky...pokud to dopdne špatně tak zítr budeš doma....a čím dřív se to vyřeší,tím se dřív uklidníš a šup do dalšího snažení...ale pevně doufám,že je to všechno v pořádku,držím pěstičky...
@miyya myslíme na teba 🙂 a držime palce
@lolelole s liekmi by som sa poradila s lekarom
ja som brala antidepresiva ale hned som ich vysadila - a dufam že vydržim aspon do 12 tt
proste prvy trimester je najdôležitejši tak skus vydržať bez nich pripadne sa spytaj na nejake čo môžu aj tehule
baby ja sa s vami o tie bolesti žaludka uplne kludne rozdelim 😀
@jerryjanka máš pravdu - raděj budu kýchat i nadále - než tam mrňousovi cpát nějaké prášky

pijete tehotensky caj Teekanne? mne ten jediny pomahal a chutil.
jerry drz sa! ak ti treba jest, tak proste jedz. ja som to mala tak isto v prvom tehotenstve.