Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
miyya drzim palce nech to dopadne co najlepsie pre teba.
Mna obcas tak pichne vo vnutri akoby pri krcku maternice.A ked dlhsie chodim tak ma pobolieva podbrusko,teda skor take tlaky.
@cathushka, ak ti vezmu krv po jedle. mozes mat iba niektore hodnoty zvysene,napr. cukor a mozno trochu tuky, ale ostatne jedlom neovplyvnis. cez den je viac rozriedena krv, lebo pijes. v noci nie. ked robia vysledky z krvi po najedeni, tak musia inak spracovavat krv, lebo obsahuje viac tuku a horsie sa vysetruje, ale da sa to a myslim, ze su rovnako presne vysledky.
dakujem za privitanie dievcata 😵
..co som len tak ledabolo pozrela tabulku, uz je nas tu celkom dost 😉
@slniecko77 vitaj. je nas urcite viac ako v tabulke, ale este nie su vsetky zapisane.
my ideme zrovna von, tak prosim vas baby.....nie ze zas napisete sedem stran, lebo vas ani nedocitam.
Baby ahojte 🙂
vy ste spisovatelky!!!
Človek nemá šancu docitat.
Dúfam, že ste všetky ok.
Ja som sa práve napapala 🙂
miyuška drz sa, dúfam, že budeš v poriadku.
Slniecko vitam ta 🙂
..tak mi potom prosim vas dajte info kam a kde poslat zakladne udaje o sebe 😵 dakujem majamat 😵
..dievcata v ktorom tyzdni ste prvy krat poculi a videli srdiecko na sone?
Ahoj slniecko, ja som bola vcera rano to som mala presne 7tt 😀 a malinke malo uz nieco vyse cm
..dik luculele, ja by som chcela ist 6+5tt, ale neviem ci si to este nerozmyslim a nepojdem trosku neskor, vsak pockam co napisu ostatne dievcata 😉
Ahojte dievčatá, páni vy píšete ako dračice ani nestíham dočítať všetko 😒
miya - držím palce a drž sa
slniečko77 - vítam Ťa v januárovkách 🙂
No ja napriklad v praci makam ako fretka ☹ sa mi nece a este ma zacina boliet brucho
Dievčatá inak koľko ultrazvukov ste mali doteraz? Koľko sa môže počas tehotenstva? Lebo ja v pondelok idem už na druhý...
ja som ale po IVF, takže nám asi robia utz v inom časovom rozpätí, ako keď ste prirodzene otehotneli 🙂
@nikinka1981 ja buduci tyžden pojdem už na treti uzv 😅 a potom sa prehlasujem z caru k mojmu dokimu a ten mi bude robiť do tyždna další asi 😅
Lebo som počula, že v normálnom tehotenstve by sa mali robiť max. 4 ultrazvuky počas celého tehotenstva.

@lolelole Mě potkala už dávno, ještě jsem ani nebyla těhotná 😀