Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
miyya drzim palce nech to dopadne co najlepsie pre teba.
Mna obcas tak pichne vo vnutri akoby pri krcku maternice.A ked dlhsie chodim tak ma pobolieva podbrusko,teda skor take tlaky.
ahojte dievcata 🙂
mozem sa k vam pridat?
@slniecko77 Vítej mezi námi 🙂
ahoj slniecko
@cathushka, ak ti vezmu krv po jedle. mozes mat iba niektore hodnoty zvysene,napr. cukor a mozno trochu tuky, ale ostatne jedlom neovplyvnis. cez den je viac rozriedena krv, lebo pijes. v noci nie. ked robia vysledky z krvi po najedeni, tak musia inak spracovavat krv, lebo obsahuje viac tuku a horsie sa vysetruje, ale da sa to a myslim, ze su rovnako presne vysledky.
dakujem za privitanie dievcata 😵
..co som len tak ledabolo pozrela tabulku, uz je nas tu celkom dost 😉
@slniecko77 vitaj. je nas urcite viac ako v tabulke, ale este nie su vsetky zapisane.
miyya drzim ti palce!
my ideme zrovna von, tak prosim vas baby.....nie ze zas napisete sedem stran, lebo vas ani nedocitam.
ano, som zdravotna sestra.
Baby ahojte 🙂
vy ste spisovatelky!!!
Človek nemá šancu docitat.
Dúfam, že ste všetky ok.
Ja som sa práve napapala 🙂
miyuška drz sa, dúfam, že budeš v poriadku.
Slniecko vitam ta 🙂
ja sa taaaaaak tesim, ze je piatok. uf este polhodka a domu. som hore od 4h 😖
..tak mi potom prosim vas dajte info kam a kde poslat zakladne udaje o sebe 😵 dakujem majamat 😵
..dievcata v ktorom tyzdni ste prvy krat poculi a videli srdiecko na sone?
Ahoj slniecko, ja som bola vcera rano to som mala presne 7tt 😀 a malinke malo uz nieco vyse cm
..dik luculele, ja by som chcela ist 6+5tt, ale neviem ci si to este nerozmyslim a nepojdem trosku neskor, vsak pockam co napisu ostatne dievcata 😉
ja som videla srdiecko predvcerom a to som bola 7+3tt
Ahojte dievčatá, páni vy píšete ako dračice ani nestíham dočítať všetko 😒
miya - držím palce a drž sa
slniečko77 - vítam Ťa v januárovkách 🙂
Asi ste všetky niekde vonku, keď je dnes tak nádherne 🙂
No ja napriklad v praci makam ako fretka ☹ sa mi nece a este ma zacina boliet brucho
Dievčatá inak koľko ultrazvukov ste mali doteraz? Koľko sa môže počas tehotenstva? Lebo ja v pondelok idem už na druhý...
ja idem teraz vo štvrtgok na 1. utz, budem 6tt+3 🙂
ja som mala zatial 2x ultrazvuk
ja som ale po IVF, takže nám asi robia utz v inom časovom rozpätí, ako keď ste prirodzene otehotneli 🙂
@nikinka1981 ja buduci tyžden pojdem už na treti uzv 😅 a potom sa prehlasujem z caru k mojmu dokimu a ten mi bude robiť do tyždna další asi 😅
Lebo som počula, že v normálnom tehotenstve by sa mali robiť max. 4 ultrazvuky počas celého tehotenstva.

@lolelole Mě potkala už dávno, ještě jsem ani nebyla těhotná 😀