icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

majamat
28. máj 2010

prave myslim na miyyu. mala ist do nemocnice.

bubush
28. máj 2010

ahojte
mne rano napisala IP miyya ze ide do nemocky ze krvaca ze to nevyzera dobre a dala mi heslo do nasej tabulky...ale baby pockame na miyyu - este stale to moze vyhrat - ak tak porozmyslajte kto sa povenuje tabulke lebo ja som antitalent na take veci 😒
jerry a co to citam ze aj ty zas zacinas spinit? to nie...dufam ze len slabucko

jerryjanka
28. máj 2010

no tak nie je to masaker - ale bojim bojim. a to som chcela isť zajtra do piešťan ☹

bubush
28. máj 2010

asi bude lepsie ked budes oddychovat ked mas nabeh na spinenie..ved kto tu spominal ze dr.jej povedal ze nemoze skoro nic, ani klucat,ani umyvat dlazku, vobec ziadne namahanie,,,,a ked si na tom takto tak fakt len tak light fungovat 😉

bubush
28. máj 2010

jerry a je hnedkasty ci cervenkasty?

jerryjanka
28. máj 2010

zatial hnedkasty
tak uvidim no - zajtra budem isto doma max ak by som taxikom šla kuknuť na novu dialnicu zajtra mame oficialne otvorenie

bubush
28. máj 2010

esteze nie je cerveny 😉

bubush
28. máj 2010

ja musim teraz ist lebo som u chlapa v robote...ja sa dnes este pripojim ale az za cca hodku 😉

jerryjanka
28. máj 2010

oki - ja tu zrejme budem.

kinsli
28. máj 2010

holky já běžím spát, mějte se 😉 a opatrujte se 😉

jerryjanka
28. máj 2010

dobruuuuu

majamat
28. máj 2010

aj ja uz pomaly idem do postele. dobru noc baby.

bubush
28. máj 2010

dobru noc vsetkym co isli spat

@jerryjanka ty si tu, vsak 😀

jerryjanka
28. máj 2010

hádaj 😀 😀

bubush
28. máj 2010

tak daj aj tri moznosti 😀
ze napr. po 1. ano
2. nie
3. neviem
😀 😀 😀 😀

jerryjanka
28. máj 2010

dala by som ešte 4. že možno 😀
a 5. chvílami 😀
6. sem tam

😀 😀 😀

kedy planuješ zalahnuť

jerryjanka
28. máj 2010

idem so psom ale pridem

nikinka1981
28. máj 2010

Dievčence šup šup do postieľok, bábätká už spinkajú v bruškách, tak nech oddychujú aj mamičky 🙂

bubush
28. máj 2010

...ja este kecam s kamoskou na fb, ked skonci v tv sedem tak asi pojdem 😉 ale este som tu

bubush
28. máj 2010

dala si este dobre moznosti...a este vcera som sa pytala ze akeho mas psa 😉 ty sa nebojis takto neskoro ist na prechadzku??

@nikinka1981 a uz ti je lepsie?

nikinka1981
28. máj 2010

ANo už mi je lepšie a som rada, že som na to nepotrebovala nijaké lieky. Ja som ešte kecala so spolužiakom cez maily, že čo všetko už vieme na štátnice, lebo my dvaja sa vždy tak predbiehame a povzbudzujeme a super sa mi to učí 🙂
Tiež idem ešte vonku so psíkmi, lebo ma tu už čakajú a potom spať, lebo tu už ledva držím oči otvorené 🙂

bubush
28. máj 2010

@nikinka1981 jee aj ty mas psov? akych?

nikinka1981
28. máj 2010

@bubush srnčích ratlíkov dve slečny 🙂

jerryjanka
28. máj 2010

som zvyknuta chodiť takto neskoro
počkala som tatina - a ešte čakam stareho
inak ja mam americkeho kokra.

bubush
28. máj 2010

@jerryjanka tipujem ciernej farby

bubush
28. máj 2010

idem ja dievcence lebo prisiel mi drahy z prace tak nech nie som zavesena len na nete 😉
majte sa pekne dobru nocku sladke snicky a "vidime" sa zajtra 🙂

jerryjanka
28. máj 2010

tak som prišla neskoro ale neva
farbu ma biela kava 😀 skoro si sa trafila
inak dobru nocku - už aj ja mam doma obidvoch chlapov tak môžem isť spokojne spať

cathushka
29. máj 2010

baby ohladom tabulky, nevadi ak sa pridam az po dalsej poradni? predsa len este nemam potvrdene ze je vsetko v poriadku, tak aby som to nezakrikla.

jojci29
29. máj 2010

Dobreeee.Baby ako vydrzite takto ponocovat.Ja som uz okolo 22-ej vacsinou KO.Vcera sme si boli posediet tak som bola hore do 23-ej.A rano som hore o 7-ej.Mozno som este zvaknuta z prace kde som vstavala o 5-ej.Moj mm ma nervy lebo rano budim aj jeho a on by rad driemal.Chuda.Ale budim ho s vonou kavy a ranajky ma na stole.Nesmiem si ho na to zvyknut 😉

jojci29
29. máj 2010

Cathushka urcite nevadi.Ja som tiez poverciva.Ale tentoraz som si povedala ze spravim vsetko inak ako predtym.Tajila som pred vsetkymi tehu do 3mesiaca keby sa nieco stalo a nestalo sa v 3-om ale v 5-om.Teraz to uz vie cela rodina a znami odvtedy ako bola potvrdena srdcova akcia.Ale vybavicku vytiahnem az tesne pred porodom.Pre istotu.