Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
miyya mi je luto 😔 hlavne ze si v poriadku a ked bude lepsie tak bude dalsie babo 😉
ja sa zajtra ozvem ako som dopadla na kontrole, ale az vecer,keddojdem k nasim naspat... normalne, ze cele dni oddychujem, teraz, nasi sa staraju o malu, ale aj tak nemam casu vsetkocitat 😅
pekny zvysok vikendiku vam zelame
miyva velmi ma to mrzi co sa ti stalo ☹ ale mas pravdu, lepsie teraz ako potom neskor...
Dobré ránko všetkým. no dievčatá neviem či si pamätáte ako som vám písala že sa vôbec necítim tehu: Tak to je už minulosť.
neviem ako vy , ale ja každé ráno vstávam s nepríjemným pocitom na žalúdku. No ani ho neviem opísať. je to niečo medzi blinkaním a takým tlakom. Čo je upne najhoršie je to , že jedlo nechcem ani vidieť nieto ho do seba dostať. No a o tom svedčí aj moja váha pretože som išla s kilami dole. Chcem sa vás opýtať ak máte niektorá takéto nevolnosti , ktoré podotýkam prídu hocikedy počas dna včera aj večer tak mi napíšte čo vtedy robíte.Ja ked som čakala mojich synatorov tak to bol ráj , neviem ale popdla babsských rečí sa asi knám do rodinky chystá dievčatko 😉 😉 😉 😉 😉
dobre ranko, tak aj mne je stale,, permanetne zle, aj v noci, ale aspon ma uz prestava boliet platnicka.
Tak to sme na jednej lodi. No a je super že niečo nepríjemné už odišlo v tvojom prípade tá bolesť platničky 😉
@denne73 😵
@mariandela 😉
baby, ja sucitim so vsetkymi korym je tak zle ako mne, ta nevolnost mi neda s a nadychnut, pri vareni mi je hrozne, dnes robim kremovu brokolicovu polievku, ale starsne mi smrdi, uz je dovarena a mna pri nej len napinalo, vsetko mi smrdi a najviac moj oblubeny Lenor avivaz... asi moje bunky cuchove uplne oudmreli, alebo su naprogramovane na ine vone 😨
@slniecko77 vitaj v januarovkach 🙂
@denne73 , mne tiez byva zle. niekedy sa to da prezit, ale varit, to je teda nieco. moj priatel si nic neuvari, tak maximalne parky a hotovu pizzu si upecie. varenie zostava na mne. dnes mi bolo strasne zle rano. nevracala som, ale okrem nevolnosti ma bolelo brucho a pretoze som zle spala, pobolieva ma aj krcna chrbtica a hlava. to brucho suvisi aj s crevami. uz pred tehotenstvom som mala pocit, ze ich mam lenive a teraz je to este horsie. na nevolnost mi pomahaju sumienkove cukriky, ale je dolezite aby si do seba dostala nejake jedlo. mne to vacsinou po najedeni ustupuje.
@majamat ja som po ranajkach vracala ale aj pred ranajkami ma napinalo, takze je to vlastne jedno.. je mi zle aj pred aj po, aj ked mam plny aj prazdny zaludok a dnes nas svokra pozvala na veceru, svokor mal meniny, ja s a ojim, ze tam budem beeeeeeeeeee, lebo poznam jej menu a to ja prave nemozem ani citit vysmazane jedla
to ti nezavidim. ja som bola u svokri v poslednej dobe niekolkokrat na obed, ale nastastie nevari zle. malo pecene a vyprazane. no naposledy so sa asi hodinu pred obedom najedla a nemhla som to vsetko do seba natlacit. bola som strasne prejedena. nastastie som to nejak prezila. neviem co budem dnes obedovat. vcera som urobila fasirky a strasne mi smrdia. ani som to nedojedla. asi si spravim torteliny.
Ahoj holky, jdu Vas jen rychle pozdravit. Neco jsem docetla, ale ne vsechno 😠
Me nevolnosti presly, a je mi nejak podezrele dobre, tak cekam jestli neni ticho pred bouri 😒
Koukam, ze se nam to tady pekne rozrusta, uz nemam moc prehled, kdo je novy.
Preji hezky zbytek nedele.
Miyva: moc me to mrzi ☹
luccille, aj tebe pekny den. ja som mala tiez dobre dni ked mi nic nebolo. uz som myslela, ze to bude dobre a dnes je mi nejak na ... skusim nieco zjest a uvidime.
majamat: My děláme bavorské vdolečky 😵 😵 😵
Jinak na jednu dovolenou jedeme za měsíc a půl s Adrous 😀 a ještě s kámoškou a samozřejmě s dětičkami 😉
A to slovensko tedy necháme na druhý trimestr jestli vše bude OK. Spíš začátek září, podle počasí 😉
my sme sa s priatelom dohodli, ze nikam nepojdeme. byvame spolu kratko a tak si to uzivame
ja som chodila cez dov za kamoskami do Ostravy. niekplko rokov dozadu som tam pracovala. odvtedy tam chodim kazdy rok cez leto
Kinsli no hod tu recept prosímm 🙂
Kinsli: bavorske vdolecky 😀 posli nejake 😉
Ja pred chvili snedla pullitr mlekovy polivky a ted MM dela veprovou panenku s pecenyma bramborama 😀 a to sem se pred 2 hodinama vratila z kafe s kamoskama a tam jsem si dala mangovy shake a jablecny zavin ... a porad mam hlad 😠
jeminky baby to nemyslite vážne ja do seba tlači nasilu a na nič nemám chuť. už aj cafe mi prestáva chuťit
miyya: to je mi strasne luto ☹ Drz sa babulka!
jerryjanka: jej, stretavame sa tu? 😵 Ahoj! 😉
denne73: No kafe uz mi prestava chutnat taky, dokonce i vino, a to je uz co rict 😉
@luccille tedy zavidim ti apetit, to ja by som uz z toho blee
Tak mi vcera malovali a upratovali proste skoro cely den makali a vecer som robila oslavu a asi som to prehnala s tou aktivitou.Mala som slaby bledohnedy vytok.Len trosicku ale mala som pokazeny vecer.Stale som na to maslela a bala sa.Bolelo ma miestami podbrusko.Dufam ze sa nic nestalo.Nikdy predtam som to nemala.Musim sa asi fakt setrit.Dokelu nase maminy pracovali do 8 mesiaca a v pohode.
ahojte. neviem ci sa to tu spominalo.. ja mam na nevolnost tabletky zo zazvoru. volaju sa ginger. uzivam ich 3- 4x denne a mam pocit, ze mi je lepsie..volne predajne.. aj lepsie jedavam. ale napina ma pocas dna aj tak.

jasně holky, hlavně, že už vím, že srdíčko bije o 106 😀 😀 😀