Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
ahojte zienky
tak mne byva tiez zle, v podstate pocas celeho dna, akurat predvcerom mi nebolo ale aj vcera aj dnes zas... ja nejako nevraciam, len take slinenie a napina ma hrozne, a je mi tak akoby stale tazko na zaludok, ked otvorim chladnicku tak ma tiez napina...
baby ja som taka krava 😒 ja samozrejme sa nemozem dockat utorkovej kontroly a tak si pre istotu robim obcac tehu testy... no a dnes som si urobila a ta ciarocka bola slabsia ako minule... nabehla sice hned ako sa k nej dostal moc je dost silna ale predtym co som robila test tak testovacia bola silnejsia ako kontrolna... a teraz nebola silnejsia... tak som teraz v strese ☹ mate s tym skusenost daktora? neviem co si o tom mysliet, bojim bojim 😖
lenka: a bol to prvy ranny moc? Lebo HCG v moci pocas dna lieta, musia sa vzdy porovnavat len prve ranne 😉
no ja som ten predtym robila niekedy poobede, a ten dnes rano ale nebol to prvy ranny ale asi treti, kedze na wc chodim dost casto
majamat je som doma a presilujem sa 😅 neviem si predstavit co by bolo v robote kde som skoro cely den na nohach a v pohybe.Zajtra idem na kontrolu a dat sa vypisat na PN.Zatial mam dovolenku.Nastastie som mala ozaj len maly fliacik ale beriem to ako upozornenie a uz viem co si mozem dovolit.Ideme na obed svokrovcom. 😖
lenka: jaaaj, tak to je jasne 😀 Musis si robit len ranne, lebo pocas dna sa koncentracia HCG meni podla toho, kolko pijes. Vobec sa tym netrap, alebo si sprav zajtra prvy ranny 😉
@albao ja uz doma nemam ziadny test a radsej uz si ani nerobim ziadny, pockam na tu kontrolu v utorok, len ma to stve lebo som sa dost zdesila a uz mi to vrta teraz v hlave a mam strach 😠 si teraz nadavam ze som sa mala nan vykaslat a bola by som kludnejsia, tak snad bude v utorok vsetko ok a uvidim srdiecko 😉 ved mozno aj tie testy nemusia kazdy obsahovat rovnake mnozstvo toho farbiva alebo co... dufam. a dakujem za reakciu, kadze ukludnenie mi teraz dobre padne 😉

@jojci29 , ja som mala svetlohnedy vytok a raz az tmavohnedy, ked som chodila do prace. ked som na PN tak nic. je to sila. v obdobi, ked zili nase mamy, nebol asi taky stres. aj to je zataz na organizmus a navyse v dnesnej dobe maju ludia niektore tazkosti uz v mladosti, narozdiel od minulosti. mame prebytok jedla. stravujeme sa nezdravo a aj ked sa chceme zdravo stravovat, museli by sme si jedlo asi vyrabat, lebo z obchodu nestoi za nic. kopec chemikalii. sme asi viacpokazeny a tym aj menej odolny.