icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cathushka
31. máj 2010

crazybabenka to moze byt signal tela ze mas malo vitaminu C ( citala som o tom minule) ze to s tymi chutami nie je uplne jednoznacne, ze telo vlastne ked pyta cokoladu ze chce komplexne sacharidy, ked pyta slaninku tak vlastne chce ryby, olivovy olej, ked pyta kysle tak chce vitamin C. ja som sa nevedela dojest veci z kyslej kapusty pri Matovi.
skus sa na to pozriet z tohto smeru a jest vela Ccka.

cathushka
31. máj 2010

tak buduci stvrtok , 8.30 mam dalsiu kontrolu mimiska. tesim sa!

jankakkk
31. máj 2010

neni zac...😉

lolelole
31. máj 2010

@cathushka je fakt, že teď je to asi ještě jedno, ale není na škodu si na to zvyknout, aby pak mělo mimi dobrý spánkový režim 🙂

cathushka
31. máj 2010

@lolelole
ano, hlavne by sme mali oddychovat ak to potrebujeme.

jankakkk
31. máj 2010

ide si dat niektora z Vas zistit pohlavie babatka z krvy do toho Genetonu?

cathushka
31. máj 2010

@jankakkk
ja som nad tym uvazovala ale potom som si povedala ze asi nie. tych 70 eur + cesta mozem minut na nieco ine a necham na svojom gynekologovi nech mi on povie ci to bude chlapcek alebo dievcatko.
a ty?

jankakkk
31. máj 2010

@cathushka ja som najprv nechcela...myslela som, ze sa nechame prekvapit. Ale ja to dovtedy asi nevydrzim. Nie asi, ale urcite. No a ked sa tak zamyslim - ze mozem vediet co cakame uz za 3 tyzdne - tak ten pocit ma dost zoziera...uvazujem o tom, ale nie som presvedcena. Od gynekologa to je vraj len na 80%. Ajked si poviem, ze na pohlavi nezalezi - hlavne nech je dietatko zdrave...ale ta moja nekonecna zvedavost...😉

jankakkk
31. máj 2010

@cathushka a VY by ste si co teraz priali? Dievcatko?

lolelole
31. máj 2010

ja bych brala kluka 🙂 teda holčičku samosebou taky 😉 ale nedávno nám tchán přinesl zdigitalizovano video, které natáčeli když byl můj miláček ještě pidimalinký děťátko, a to byl tak hrozně moc miloučký klučina, že jsem si hned říkala, kéž by to naše byl taky kluk a byl po tátovi 😀

jankakkk
31. máj 2010

myuz chlapca doma mame...teraz by sme si priali zdrave dievcatko... 😀

mariadaniela
31. máj 2010

ja by som brala rada este jedno dievcatko 😉 , ale vlastne nam je to fuk... 😝

mariadaniela
31. máj 2010

@jankakkk aj my sa chceme dat prekvapit, nechcem vediet pohlavie 🙂

luculele
31. máj 2010

Ja by som chcela ist do toho Genetonu. Tusim tam robia aj nejake testinky este na nejake vady spolu s tym. Ale skor ako v 12 tyzdni to aj tak nepovedia...

jankakkk
31. máj 2010

@mariadaniela ale u Vas to je trosicku ine...Vy uz mate aj chlapca aj dievca...

jankakkk
31. máj 2010

@luculele a uz si sa rozhodla, ze tam pojdes? Aj si sa uz objednala, ci este nie?

jankakkk
31. máj 2010

teraz mi pisala anitta, ze minulytyzden prisla o babatko... ☹

riki1
31. máj 2010

@jankakkk ...ja nad tým rozmýšľam ,mám doma už párik ,takže mi to je v podstate jedno ,len tá zvedavosť je silnejšia 🙂 ,aj keď v mojom veku sa už amnio nevyhnem ,tak možno vydržím dovtedy 😉

jankakkk
31. máj 2010

@riki1 a Ty uz mas potvrdene srdiecko od doktora?

riki1
31. máj 2010

@jankakkk ..aj ja si idem v stredu po knižku ,termín budem mať cca 14.01.2011 🙂

riki1
31. máj 2010

@jankakkk ...áno a ešte niečo navyše ,asi boli pôvodne dve ,ale jedno zaniklo ,ale dr. tvrdí ,že to je pohode a srdiečko krásne blikalo 🙂

jankakkk
31. máj 2010

@riki1 a nechces ist k nam do tabulky? ak ano - napis mi mesto, vek a termin porodu... 😉

janettka
31. máj 2010

já si to taky nechám říct...je tolik krásných věciček...tak ať koupíme barvu 🙂

luculele
31. máj 2010

@jankakkk este som sa neobjednala ale som si uz ista, ze tam chcem ist. Chcela som len pockat este zo tri tyzdne, lebo pred 12tym tyzdnom (ci 15?) mi pohlavie dietatka aj tak nepovedia.. Ty chces ist tiez?

isabella_fly
31. máj 2010

ahojte baby, myslite, ze ked ma sem tam tak pichne v boku je to v pohode? to iba dnes sa mi tak obcas deje, uz som raz bola kvoli krvacaniu v nemocnici, tak mam obavy z kazdych novych veci 😒

luculele
31. máj 2010

Inac len tak pomymo, prave som volala so svojou zubarkou a ta mi vravela ze tehotne zeny by mali ist na ustnu hygienu kazdy trimester 🙂 tak neviem, ci si len nahana kseft, alebo ma mozno aj pravdu, ked tehulky mavaju take problemy s chrupom...

jankakkk
31. máj 2010

@luculele neviem ci zrovna kazdy trimester, ale pocas tehotenstva ano. Ja nad tym genetonom rozmyslam, ale nie som este presvedcena. Nevies kolko trva to objednanie? Nie ze si to v 11 tt zmyslim, zavolam im a oni ma objednaju ked budem v 17 tt - lebo to mi pomaly uz aj doktorka povie.

riki1
31. máj 2010

@jankakkk jasné ,okr. Dunajská Streda , ešte do júla 35 😝 ,termín 14.01.2011

jankakkk
31. máj 2010

@riki1 ok, hodim Ta tam...

riki1
31. máj 2010

Dík 🙂