Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
tak buduci stvrtok , 8.30 mam dalsiu kontrolu mimiska. tesim sa!
neni zac...😉
ide si dat niektora z Vas zistit pohlavie babatka z krvy do toho Genetonu?
@cathushka ja som najprv nechcela...myslela som, ze sa nechame prekvapit. Ale ja to dovtedy asi nevydrzim. Nie asi, ale urcite. No a ked sa tak zamyslim - ze mozem vediet co cakame uz za 3 tyzdne - tak ten pocit ma dost zoziera...uvazujem o tom, ale nie som presvedcena. Od gynekologa to je vraj len na 80%. Ajked si poviem, ze na pohlavi nezalezi - hlavne nech je dietatko zdrave...ale ta moja nekonecna zvedavost...😉
ja bych brala kluka 🙂 teda holčičku samosebou taky 😉 ale nedávno nám tchán přinesl zdigitalizovano video, které natáčeli když byl můj miláček ještě pidimalinký děťátko, a to byl tak hrozně moc miloučký klučina, že jsem si hned říkala, kéž by to naše byl taky kluk a byl po tátovi 😀
myuz chlapca doma mame...teraz by sme si priali zdrave dievcatko... 😀
ja by som brala rada este jedno dievcatko 😉 , ale vlastne nam je to fuk... 😝
@jankakkk aj my sa chceme dat prekvapit, nechcem vediet pohlavie 🙂
Ja by som chcela ist do toho Genetonu. Tusim tam robia aj nejake testinky este na nejake vady spolu s tym. Ale skor ako v 12 tyzdni to aj tak nepovedia...
@mariadaniela ale u Vas to je trosicku ine...Vy uz mate aj chlapca aj dievca...
teraz mi pisala anitta, ze minulytyzden prisla o babatko... ☹
já si to taky nechám říct...je tolik krásných věciček...tak ať koupíme barvu 🙂
ahojte baby, myslite, ze ked ma sem tam tak pichne v boku je to v pohode? to iba dnes sa mi tak obcas deje, uz som raz bola kvoli krvacaniu v nemocnici, tak mam obavy z kazdych novych veci 😒
Inac len tak pomymo, prave som volala so svojou zubarkou a ta mi vravela ze tehotne zeny by mali ist na ustnu hygienu kazdy trimester 🙂 tak neviem, ci si len nahana kseft, alebo ma mozno aj pravdu, ked tehulky mavaju take problemy s chrupom...
@luculele neviem ci zrovna kazdy trimester, ale pocas tehotenstva ano. Ja nad tym genetonom rozmyslam, ale nie som este presvedcena. Nevies kolko trva to objednanie? Nie ze si to v 11 tt zmyslim, zavolam im a oni ma objednaju ked budem v 17 tt - lebo to mi pomaly uz aj doktorka povie.
Dík 🙂

crazybabenka to moze byt signal tela ze mas malo vitaminu C ( citala som o tom minule) ze to s tymi chutami nie je uplne jednoznacne, ze telo vlastne ked pyta cokoladu ze chce komplexne sacharidy, ked pyta slaninku tak vlastne chce ryby, olivovy olej, ked pyta kysle tak chce vitamin C. ja som sa nevedela dojest veci z kyslej kapusty pri Matovi.
skus sa na to pozriet z tohto smeru a jest vela Ccka.