Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
No nič idem si ľahnúť, lebo to by som len nad tým rozmýšľala 🙄
zenske telo tak ako priroda je nevyspytatelne , deju sa rozne zazraky ktore sa nedaju nejako definovat, deju sa rozne veci co nespadaju do ziadnych pravidiel a tabuliek takze by som pekne len verila ze vsetko bude ok a zbytocne sa nestresovat 🙂
presne ako piše bubush - tabulkovych žien je minimum 😉
@isabella_fly no vitaj, uz som sa zacala bat, co je s tebou...
mna tiez obcas pobolieva brusko. myslim, ze kym nekrvacas, tak je to v pohode. ale ak by to bolo moc, tak sa radsej chod ukazat dr.
Holky tak jsem tu 😉 jdu zjistit o čem se krafe 😀 😀 😀
nikinka1981: Jsi si jistá svojí ovu??? Já jen že je to den po mě a pokud vím tak jsi psala, že poslední MS jsi měla 16.4. a já 11.4. Jelikož já měla ovulaci 17 dc tak se mi moc nezdá, že by jsi jí měla už 12 DC to mi přijde nějak moc brzy pokud tedy nemáš nějak extra krátké cykly 😉
@kinsli no mám cykly okolo 25-26 dňí.
@danata3 noo neukazala som sa, mala som vela behaciek, teraz ma este cakaju posledne statnice a nestiham sa ucit 😀 ale co uz, ked to dam v pohode, ked nedam, tak pojdem este raz skusit....
teraz radsej trocha lezkam, nech mam klud a vela spinkam, tak asi aj dnes vecer uz coskoro pojdem 😎
nikinka1981: A máš to potvrzené i něčím jiným než tím pícháním na vaječnících?? Jí si taky původně myslela, že mám ovu 12 DC a pěkně jsme spařila. Začala jsem měřit a březen 19 dc a duben 17 dc takže kdybych fakt spoléhala na to, že je 12 dc tak bych se dříve dočkala přechodu než dítěte 😀 😅
baby aj tak je to haluz teraz sme začali tehulkovať a už su tu februarovky skoro okolo valentina 😅
@jerryjanka to cele tak rychlo zbehne, ze o chvilu rodime 😀
@kinsli nie ničím iným, ale práve vtedy sme sa aj snažili a potom sme so snažením prestali, keďže som predpokladala, že mám po ovulke a vyšlo to... tak preto a navyše som pred polrokom chodila na pravidelné kontroly v období ovulácie a boli vždy na 11-12 deň.
ale že se nás tu sešlo!Je vidět že jaro je tu a všechno kvete a pučí,každé semínko se chytí 😀
@nikinka1981 v tomto období je vývoj strašně rychlý,takže pár dní může znamenat hodně,ale zas sama vím,že pokud už od začátku nějak něco haprovalo nebylo to v pohodě.ať ti manžel vybaví jiného doktora a ten ať koukne,pokud ani on nic neuvidí,tak ti stejně dají ten týden,dva aby dali mimískovi šanci to dohnat.....ale možná to chce jen lepší utz,proto jsem tentokrát i já změnila gynekologa,ten bývalý byl fajn,ale na UTZ toho moc vidět nebylo a tenhle dělá i 3D
@isabella_fly drz sa... 😉
@janettka no už mi niečo vybavoval a zajtra mu majú volať okolo jednej a objednajú ma do PP na lepší ultrazvuk. Tak ja len dúfam, že to bude OK. 🙄
@nikinka1981 každopadne držime palce myslim že to bude ok 🙂
holky a povinně vyfotit pupík teď a pak každých 5tt...budem porovnávat 😀
@jerryjanka no to dúfam aj ja, lebo už nechcem to čo bolo...
@janettka Ty máš taký istý TP ako ja a si už v 8tt ako si to rátala?
@nikinka1981 janetka ma o dva dni skôr tp ako ty
jej nabehlo 8tt dnes
mne zajtra
tebe pozajtra 😉
mě to naskočilo na koníkovi takhle a mate mě to,podle kalkulačky jsem přesně 7+O tt 😒
@jerryjanka tobě to asi skočí zítra...
ano 7+0 je 8my tyžden tehotenstva
takže je to ok
no mě to mate 😀 ale zas to tlačím i očima abych zdárně překlenula těch 12tt,tak klidně ať je to tak...
@jerryjanka viem, ze som asi blba, ale rata sa to tak ze, napr: 5+1, 5+2....a 5+7 je uz vlastne 6tt+0?
awe...5+1...+2...+3...celý týden to ukazuje 6tt 😉
no ked mate 5t plus 1 den - tak vlastne 5 tyzden je uz ukonceny a zacal sa 6. 😉 takze preto sa to rata ze si 6tt

niki vela záleži aj od rozmeru vačku. ze aký je velký