Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
oooo zlaté moje Cčka 😀 doufám,že se vejdu do mateřské D...jo a máte nějaké vyhlídnuté podprdy,holky co jste kojily jaké jste k tomu používaly podprdy?Myslím značku?
baby vy ste riadne rakety, tolko ste dnes popisali
ja som dnes uplne nepouzitlena, prespala som skoro cely den a ked som nespala tak mi bolo hrozne zle este aj teraz ma napina 😝
zajtra idem na kontrolu, tak prosim drzte prsty-bojim bojim ☹
vacsina co isla spat dobru 😉
majka ja by som zmerala asi tak ako je pupok-tam sa to najviac zvacsuje... 😉
@janettka Tak na to jsem fakt zvědavá, no upřímně jsem ráda, že máme vše zplacené 😉
Co mě děsně vytočilo je že výsledek rapidně ovlivnili puberťáci kteří si korunu nevidělali a mají nohy pěkně pod máminým stolem. To se to pak kecá když jejich jedinou starostí je kolik piv za večer vylemtají.
Jeden pán vyprávěl, že se takhle své pospubertální dcery ptal, co bude volit. Ona řekla, že TOP 09 a když se jí zeptal proč tak odpověděla, že je to ne Facebooku, a že je to fakt hustý 😠
Stejně tak holčina na vysoké škole když se zeptala kdo bude co volit tak všichni papouškovali TOP 09 když se zeptala na důvod proč zrovna tuto stranu tak krčili rameny, že nevědí. Tak k tomu fakt neví co dodat 🤐
tak dohoda teda pres pupok...🙂
ja kym napisem prispevok tak sem zatial pribudne dobrych 10 😕 a tak som si ani nevsimla ze zatial dalsie vravia ze pupok je ok 😀 😝
lenka47 drzime palce, este ste nevideli srdiecko? Tak zajtra budeee 😀
Jo holky já taky letím 😉 Mějte se a dobrou 😉
tak pupok, dobre.
no ja musim spat...lebo uz nevidim na oci 🙂 tak vam prajem pekny vecer...
komu se hlásí zítra míry???
ja se taky loučím..jdu do hajan a doufat, že zítra budu u dr jenom dobré zprávy a drobec se srdíčkem 🙂 dobrou
tak mě já je napíšu...když jsem si to vymyslela haha
dobruuuu 🙂
@luculele , tu su tie podprdy http://www.nika-intima.sk/?tehotensk%E1-bielize...
neviem ci som to tu uz nedavala.
jinak papa,manžel dorazil z práce... 😀
dobru noc a pekne sny.
dobru nocku vsetkym co isli hajat....este tu dakto je? jerry???? 😀
aj ja uz bezim hajat tak pa dobru nocku
jaaaj, dievcata, som sa pobavila 😀 vsetky vas pozdravujem
ja mam teda uz tiez dost velke brucho, dufam, ze vaha nepojde velmi hore. pri prvom som pribrala len 8 kg, ale mala som dost uz aj pred tehu ☹ a vtedy sa vraj pribera menej. ale nejako sa nestresujem, hlavne nech sme vseci zdravi 🙂
prsia sa mi nejako nemenili, ani pocas kojenia sa nezvacsili a to som mala mlieka na rozdavanie, len po skonceni kojenia ostali take nejake "prazdne" 😅
a podprdy na kojenie som mala vyborne bavlnene - nejaka slovenska firma to bola, pohladam, lebo uz si nepamatam.
a vitajte, nove tehulky
no, idem aj ja do postele. ja som taky nocny vtak.
ale uz som si hovorila, ze budem chodit spavat skor, lebo aj minule tehu som chodila neskoro spavat a maly, ked sa narodil, tiez neskoro zaspaval., asi nieco na tom bude, ze dieta si este v brusku robi rezim podla maminky. 😖
ahojte baby, tak ja uz zacinam bojovat s rannymi nevolnostami, co je podla kamaratky znak zdraveho tehotenstva, ta sice trpim, ale paradoxne sa tesim, aj ked mi chvilami nie je vsetko jedno, ale este nezvraciam 😀
😵

Teda mezitím jsi stačila napsat jiný poslední příspěvek, ale nevadí, snad je jasné, na co jsem reagovala.
A jinak těch prvních půj roku je to mateřská - dávka nemocenského pojištění a poté je to rodičovský příspěvek - dávka státní sociální podpory.
A teď už vážně utíkám, dobrou kočky