icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cathushka
1. jún 2010

@luculele
len sa stazuj a ventiluj, napatia babatku skodia.

jankakkk
1. jún 2010

@jankakkk takze Ty sa uz za nejakych 10 dni objednavas, vsak? Ja som dnes 8t + 1d - cize v 9 tt - teoreticky uz buduci tyzden by som mohla ist...sa mi to zda neuveritelne, takto zavcasu vediet co cakame...a popritom brusko estelen vylieza. Ked som cakala maleho - to sme sa dozvedeli az v 21 tt ze to bude chalan - ked som bola na 1. morfologickom ultrazvuku a ked som bola v 24 tt na 3D/4D tak mi doktor povedal, ze to je asi dievcatko. A az v 31 tt sme sa na 100% dozvedeli, ze cakame chlapca - videli sme gulky aj pipika.

jankakkk
1. jún 2010

ach jaj...sama sebe som napisala...to uz je zle... 😎

jankakkk
1. jún 2010

chcela som to adresovat @luculele

albao
1. jún 2010

cathuska: no ta precitlivelost je aj hormonami, a aj tym, ze to babatko je dost vybojovane. Takze trpim prehnanym strachom. Ale presne tak, nic si tym nepomozem, musime verit nasim drobcekom. 😉

luculele: no ja sa zase pripravujem, ze mi umrie kralicek. Dnes slavi 6 rokov, co je na nich uz slusny vek.

luculele
1. jún 2010

@jankakkk Mne tabulka ukazuje 7+5, takze si este pockam. Zavolam tam okolo 23.juna, lebo tyzden predtym nie som na slovensku. Ak sa rozhodnes, budes vediet skor 😀

suzane26
1. jún 2010

@luculele ahoj len sa chcem spytat ze o akom vysetreni sa bavite? pochopila som ze sa da zistit pohlavie...som o tom este nepocula

cathushka
1. jún 2010

suzane www.geneton.sk
v BA v jednom labaku ti z klasickeho odberu krvi uz pomerne skoro zistia ci cakas chlapceka ci dievcatko.

suzane26
1. jún 2010

baby ja si straaasne prajem babu 🙂 mam pre nu bieleho ponika 🙂)) neviem co by som robila s chlapcom....ale pri mojom stasti to bude chlap ako vysity :-/

albao
1. jún 2010

Tak ja som kedysi chcela chlapceka, ale bude to baba. Ked sme nemohli otehotniet, jedna baba, ktora ma na toto siesty zmysel mi predpovedala, ze otehotniem v aprili a stalo sa. A este mi predpovedala dievcatko, takze uz som uplne namotana na dievcatko 😵 Chcela by som Emu, ale ta ma meniny v Januari, a to tomu dietatku nemozem urobit, ze bude mat vsetky sviatky naraz.

suzane26
1. jún 2010

@albao hehe presne to aj mna napadlo prve..ze musi hladat meno co je v lete aby to chuda nemalo vsetky sviatky naraz...ved po vianociach mi aj tak neostane na narodeninove darceky 😀 a este aj meniny...fufu

bubush
1. jún 2010

ahojte
boze albi uvazujes ako ja ze nechcem dat meno co bude v decembri, januari lebo vsetko bude mat naraz 😉

bubush
1. jún 2010

takze vacsina by chcela babu 😉 no som teda zvedava

albao
1. jún 2010

je to blby termin ten januar, vsak? 😀 😀 😀 nevadi, najdem ine meno 😵

cathushka
1. jún 2010

ja mam septembroveho a meniny ma v novembri...
nebojteee, deti to tak neberu!

luculele
1. jún 2010

Pomoooc, co je to za pocasie! Ja chcem spaaat 🙄

albao
1. jún 2010

cathuska: jasne, ale aj tak chcem aspon trochu rozdiel. Predsa len 3 sviatky za 30 dni, este by si zacal drobec namyslat aky je uzasny ked ma tolko darcekov 😀

mariadaniela
1. jún 2010

tak ja som boal na odberoch krvy, na teoxoplazmozu, hepatitidu, sifils, krvny obraz a dalej u obvodnej a poslala ma na EKG a k neurologovi s tymi platnickami. Nastastsie som si rano uvailka slepaciu polievocku a teraz som si ju natlacila 😖

cathushka
1. jún 2010

@albao
no tak to mas pravdu, ale mozno to bude chlapcek a k tomu sa Ema nehodi.

cathushka
1. jún 2010

@bubush
ja sa pokojne vzdam svojej tuzby po dievcatku v prospech inej tehulky.

alexandra1705
1. jún 2010

ahojte, maminky!
som rada, že sa môžem pri Vás "uvoľniť"
ja si zajtra volám dokine, kvôli výsledkom krvi a 16.6 idem znovu mrknúť babynko...
My sme pre geneton na 100% rozhodnutí, nakoľko aj staviame dom a riešime dizajnérov, tak ak budeme vedieť bude to fajn..a to nádherné oblečko ako aj kočík,už môžem podľa toho vyberať...ale intuícia nám obom hovorí, že to bude asi dievčatko... 🙂

alexandra1705
1. jún 2010

ešte ma napadlo, že sa tu nedávno riešilo spodné prádlo..ja som išla do auparku do INTIMISIMI a povedala som, že čo je vo veci, že som tehua a prsia ma bolia a rastú, tak mi ponúkla hneď niekoľko tipov a aj som si ich vzala, takže odporúčam aj tútú predajňu, s ich prádlom mám už nejaký ten rmesiac skúsenosti a je fakt úžasné...aj aj po tehu využiteľné... 🙂 😉

janettka
1. jún 2010

hezký den holky 🙂 kdo se vyfotil a odvážil a přeměřil?Včera tu padali silácké řečí že jo!!!

ajka82
1. jún 2010

alba, moja mala ma vsetko v priebehu 30 dni 😅 vianoce, pootm meniny(karin) a este 23 ma narodeniny...alemala sa narodit poovdne v marci, taksa upokojujem, zeto tak nemalo povodne byt... moj otec frfle, ze jej mame dat este jedno meno, co je niekde v lete 😝
a teraz mame zase termin na januar a ak to bude baba, tak ja neviem co budem robit, lebo sa mi moooc lubi este meno alexandra a este klara, to by mali s karinkou naraz meniny keby saska 😅 a klara jej nemozem urobit, lebo ak bude mat priezvisko tiez po tatinkovi, tak aj mne sa pri tom vysloveni mota jazyk a mam problem

luculele
1. jún 2010

@alexandra1705 a maju v INTIMISSIMI aj vacsie cisla? Lebo podla mojej skusenosti aj ked maju niektore podrpdy D-ckovy kosik, maju velki obvod, v com ma velmi tento obchod sklamal, lebo ma fakt pekne pradlo.

awe
1. jún 2010

@janettka ja by som aj, ale nemam k dispozicii vahu 😀 a aj tak vraciam cele dni, takze skor chudnem, z coho ma ide porazit, pretoze aj tak som dost chuda 😠

awe
1. jún 2010

inak kocky, ja sa tiez pridavam k tomu Genetonu na zistenie pohlavia...moj manzel je proti, on by sa rad nechal prekvapit, ale ja som veeelmi netrpezliva a ak mi niekto dokaze v 10 alebo v 12tt povedat, ake pohlavie bude mat nase dietatko, tak to chcem vediet 😀 😵 je mi to jedno, kedze je nase prve, hlavne aby bolo zdravucke, ale so proste zvedava 😉

janettka
1. jún 2010

awe to je nespravedlivé tak já zvracím a mám 1kg nahoře...no mě zdechnul foťák,ale jak ho nabiju tak dám fotku s mírami do albíčka ať je vidět jaký vorvaň ze mě bude 🙂

awe
1. jún 2010

@janettka ked mi bude troska lepsie, tak aj ja si spravim albumcek 😉 odfotim testiky, prve sono, brusko a tak, tesim 😵 ozaj, nemas nejaku radu, co proti tej hnusnej nevolnosti? 😕 😝

albao
1. jún 2010

tak ja sa vazim aj meriam pravidelne, ake mieri chcete? Idem pridat fotku bruska 😉