icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

awe
1. jún 2010

@albao miery obvodu bruska 😉

albao
1. jún 2010

@awe cez pupok? Ja si emriam cez pupok, a aj najuzsie miesto, ale ten pupok mi rpide pri tehu ako lepsia miera. To mam 76 cm, mala som 74 cm 😝

mariadaniela
1. jún 2010

@albao albao, ty mas aku stihlu postavu , to ja keby som sem vytrcila tu pneumatiku tak utecete 😀

albao
1. jún 2010

@mariadaniela netrap sa, teraz rozhodne nie je cas sa tym vobec zaoberat. Ideme pekne vypucat bruska 😀 Mne sa MM smeje, ze nic nevidi, ale ja ked s apozriem zhora, tak vidim poriadny bachor ako som nikdy v zivote nemala a tesiiii ma to 😵 😵 😵

cathushka
1. jún 2010

mariadaniela kludne vytrc tu pneumatiku, ja mam cez pupok asi sto a neriesim to.
akurat fotky bruska davat nebudem, lebo u mna to aj ku koncu bude vyzerat len ako hora sadla - ale nevadi. musime byt aj baculky niektore.

cathushka
1. jún 2010

@mariadaniela
navyse po troch tehotenstvach od teba nikto nemoze cakat miery modelky.

mariadaniela
1. jún 2010

@cathushka ja mozno dam brusko az neskor, ked uz bude vidiet a nie len sadielko, lebo predsa len tie stihlucke babenky uz asi aj maju brusenko vydute, ale mne cez sadlo nie je videt 🙄 , ale netrapim sa koli tomu 😝

mariadaniela
1. jún 2010

dnes mi je zas zle, natahuje ma fuj, kyselina ako vysita... 😠

mariadaniela
1. jún 2010

@cathushka no ale kuknit na Viktoriu Beckham, ta ma mieri po 3 detoch 😉 ..

cathushka
1. jún 2010

@mariadaniela
nemas sa naozaj preco trapit,ja som vzdy dufala ze aspon k prvemu tehu budem mat pekne gulate tehu brusko a nie praskajucu slaninku - ale radsej nech je medzi mojimi detmi maly vekovy rozdiel ako cakat desat rokov, pripadne sa nedockat uspesneho schudnutia.

inak mam pocit ze mi uz zacalo rast brucho tehotenske, dnes koncim 7tt je mozne ze uz to zacina? dzinsy su mi tesne cez pas a to mam vahu stale rovnaku +- jedno kilo.

albao
1. jún 2010

@mariadaniela no mne sa iba grga 😅 😀 Ale uz som si nasla recept, nesmiem sa nahltat jedla naraz vela

cathushka
1. jún 2010

@mariadaniela
nie som si ista ze si vybrala zdravy priklad, ale heeej ta je stihla az az.

albao
1. jún 2010

@cathushka ja od svojich // nosim stale len dvoje nohavic - obidvojo mam o 2 cisla vacsie, takze si uzivam pohodlia. Asi by som sa v svojich normalnych necitila dobre uz. Mam rada pohodlie.

cathushka
1. jún 2010

ja som prave nedavno dost schudla a dostala som sa do nohavic ktore mi dlho nesedeli a teraz mi boli take normalne az volne....no a vyzera to ze ich zas coskoro odlozim.

stanuskaa
1. jún 2010

@jankakkk robila si tú tabuľku???? ak nie ja ju môžem dnes urobiť 🙂

jankakkk
1. jún 2010

@stanuskaa tabulka je uz hotova...pozri januarovky... 😉

jankakkk
1. jún 2010

zenam, ktore cakaju uz druhe (a viac) dieta skor vyjde brusko - aj mne sa zda ze uz mam i ked kil mam tolko isto. A aj zacinaju citit skor pohyby - uz okolo 15-16 tt a prvorodicky az okolo 20 tt.

jankakkk
1. jún 2010

pozrite ako vyzera dietatko v 12 tt : https://www.modrykonik.sk/fotoblog/lienka228/al... to som nasla jednej babe

alexandra1705
1. jún 2010

@laculele fúúú, tak to Ti neviem povedať ja mám svoje 75 B a teraz som si kúpila 3 ks veľkosti 80 B a tie na také cca 2 mesiace budem mať, potom si dokúpim znova, to prádlo je v tom dobré, že je z jemných materiálov a tak pri mojich boľavých bradavkách ani neviem, že ich mám, aj keď je pravda, že som si na všetkých dala dole kostice, ale to robím pri všetkých podpsenkách, aj keď sú drahé, ale mňa to proste tlačí medzi prsiami... 😖

stanuskaa
1. jún 2010

@jankakkk tabuľka je suprová 🙂

jankakkk
1. jún 2010

@stanuskaa a ked budeme vediet co cakame, tak nas budem farbit na ruzovo a na modro...vela dievcat sa chysta do genetonu - tam zistia pohlavie uz od 10 tt...takze sa zacneme coskoro vyfarbovat... 😀

bubush
1. jún 2010

hotovy cloviecik v tom 12 tt neskutocne 😵

anthea6
1. jún 2010

Ahojte.Môžem sa k Vám pridať? Som tehotná prvýkrát, termín je zatiaľ v polovičke januára. To,že som tehotná som nevedela, zistila som to až teraz, vynechala mi menštruácia,inak žiadne príznaky. Aj návštevu u lekára som dlho odkladala,lebo som myslela,že som prechladnutá. Bábo sme chceli, ale keďže som mala zdravotné problémy,lekár mal prognózy,že sa budeme musieť dlho snažiť,a ono to vyšlo skoro hneď 🙂 Vo štvrtok ma lekár objednal ,vraj už by malo byť počuť srdiečko. Keďže ste tu viacnásobné maminy. dúfam,že poradíte. V ktorom týždni zvyčajne na ultrazvuku už počujete srdce?

albao
1. jún 2010

bubush: kedy ides na prvu velku poradnu? Ja idem 15.6., mam prist uz aj s mocom a tak ...

albao
1. jún 2010

anthea: v 6tt vynimocne, v 7tt vo vacsine pripadov a v 8tt by uz malo byt jasne 😉

stanuskaa
1. jún 2010

@jankakkk jani mňa vyfarby na žlto, ja nechcem vedieť čo to bude , budeme mať novoročné prekvapko

stanuskaa
1. jún 2010

@anthea6 ja som bola 6+3t a už bolo vidno

susann83
1. jún 2010

Ahojte babulky tehulky 🙂))
vidím, že sa vam darí dobre,lebo toľko píšete, že si to človek ani nezapamata.
My sme cez víkend mali oznamovaci deň, najbližší rodina už vie, že bude babo. Tešili sa veľmi 🙂

Albao, ty si aká stihla? 🙂 budeš mat pekne tehu bruško

ja sa ani vážiť nechcem, lebo určite odpadnem, keď uvidim tie čísla.
Ale už som si kúpila nejaké tehu vecicky 🙂

Jankakkk, potom by si mohla dať nejaké pozadie do tej tabuľky.

barchee
1. jún 2010

ja idem teraz vo štvrtok na 1.utz 🙂 budem 6tt+3, srdiečka/o už by mali byť vidno 🙂