Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Včera jsem byla na kontrole a to moje mělo 1, 5 cm 🙂 Jenom nechápu, jak mi určili stáří. Řekli mi včera 7+5tt a podle všech kalendářů bych měla být včera 8+1. Vím, že je to prkotina, tři dny sem, tři dny tam, ale hlavou mi to vrtá 😀
@jerryjanka mas chybu v tej tabulke..5. mesiac konci 22t+1 a6.mesiac zacina 22t+2... 😅
@sova33 si si ista že si mala ovulaciu presne na 14 DC? lebo stačia tri dni oneskorenia ovulky a termin sa tym padom posuva
terminy čo rataju stranky rataju vždy s 28 dnovym cyklom s ovulkou na 14 DC
sova: to aj mne lieta. Pri prvom sone mi to ubehlo o 2 dni skor ako podla MS, a potom zase o 1 neskor ... najpresnejsie sono je v 12tt, lebo predtym zalezi aj ako presne "vybodkuje" mimi na monitore 😉
@jankakkk preklep sem preklep tam - nechce sa mi to teraz prerabať tak priležitostne 😀
@jerryjanka jasnačka... 😎
@jerryjanka Přesně ovulaci nevím, ale cyklus mám jako hodnky - 28 🙂
Ja mam malu olivku 😀
ja som len fazulka teraz 😀
no ale uz mate ovocie/zeleninu...pred par tyzdnami to boli len spermosa a vajko 😀 a ako sa rozdelovali tak ...si pamatam ked som si citala ze je to take velke ze sa to zmesti na hrot ihly...no potom uz sosovicka,fazulka,olivka, slivka...do kelu musim zistit co nasleduje potom 😀 😀 😀 celkom zaujimavo to prirovnavaju...
co by tak mohlo byt za slivkou? 😕
bubush nasleduje maly citronik 😀
a potom ozajstny citrom 😅
sa poserem nasla som to...tak 11 tt je porovnavany ako maly citronik 😀 😀 😀
ano jerry ako si vedela? ja hladam ako diva
ano a 12 tt je velke ako ozajstny citron 😀
hladame na rovnakej stranke 😀
moze nizky krvny obraz ovplyvnit tehotenstvo?
nasla som ze v 14 tt je to "zatata past" ale 13 tt som nenasla prirovnanie 😉
15 tt grapefruit
17 tt roztvorena ruka (16 tt nic)
...uz nejdem tak daleko pozerat...zda sa mi to dllllhoooo
bubush: jaaaj, tak ten baklazan je este pekne daleko 😀

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/jerryjanka/a...
asi mysliš toto 😀