icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

jerryjanka
1. jún 2010

ja mam daleko aj citronik 😀

adrous
1. jún 2010

ahoj ženy tak mám po kontrole a krásně nám bije srdíčko 😵 😵 😵 TP:31.12 a jsme velcí 2,6 cm dnes jsem přesně 9+4tt 😵 😵 příští týden 7.6 jdu na genetiku na krev.jinak vše v pořádku 🙂 😉

jerryjanka
1. jún 2010

adrous gratulaaaaaacia...

baby ja asi fakt skončim na 120 kilach ja som dnes už 3x jedla - a to som vstavala 10:30 - no des a panika - ale lepšie ako ked mi je zle z hladu no... snad sa to unormalni a aj ja sa unormalnim inak sa budu burať priečky a zväčšovať dvere 😅 😀

albao
1. jún 2010

@adrous jeeej, no skvele! Gratulujem k srdiecku! Takze ti posunul termin na skor? Ja mam podla poslednej mrchy 31.12 tiez, ale cakam co povie doki podla merania, bola som v 6tt a v 8tt a vzdy mi povedal ine datumy, ale ze to sa uvidi az neskor ... 😉

jojci29
1. jún 2010

adrous supiiiiis.A to si vydrzala cakat doteraz na srdiecko?Whaw.Ja som to musela vediet uz v 7tt

jerryjanka
1. jún 2010

všetcia už srdiečkujete ja bojim bojim - pojdem v piatok budem 7+2 tak snad je všetko ok ☹

albao
1. jún 2010

@jerryjanka nebooj, ja som bola v 7tt+3 a bolo 😉 Tiez som mala strach predtym, MM som pripravila na stresy ak nebude, ale netrvalo to ani 2 sekundy a doki uz hlasil "vidim akciu srdiecka, sestra dajte tam plus" 😀 Bude to v poriadku, to su uz tie mamickovske starosti 😵

majamat
1. jún 2010

ahojte, nestiham vas docitat. uz ani neviem co vsetko sa tu pipisalo.
@adrous , gratulujem k srdiecku.

riki1
1. jún 2010

@jerryjanka ..som na tom podobne ,už mám 3 kg + 😝

jerryjanka
1. jún 2010

@riki1 ja mam zatial v podstate to čo na začiatku možno aj minus kilo ale na to že vraciam - tak žerem jak kyselina 🙄

majamat
1. jún 2010

mne sa v obdobi ked som otehotnela podarilo schudnut 2 kg. bola som aj prechladnuta. asi za 2 tyzdne som mala spat tu istu hmotnost. odvtedy som na tom zatial rovnako.

lolelole
1. jún 2010

źdravím vás holky 🙂 tak jsme se přávě vrátili z kontroly . Máme 6,7 mm 6+4 dny a srdíčko bije 🙂 Špatný ale je, že plodový vak je nějaký křivý, nekulatý - dr. říkala, že to může být znak hrozíciho potratu ☹ a ještě nás strašej i dva hematomy 😢 ach jo..myslela jsem si že tentokrát to půjde hladce, ale asi jsem se pletla. Mám od dr. příkazem ležet v posteli až do konce 12 tt..holky držte nám palce. Příští kontrola za dva týdny - asi se do té doby zbláznim.. 😖

lolelole
1. jún 2010

adrous - gratuluji k srdíčku 🙂

majamat
1. jún 2010

@jerryjanka , ja sa tiez dost napchavam. jem jak mimino, kazde 2 hod. ked sa nenajem, je mi zle. v noci som mala chut vstat z postele a nieco zjest. to som nikdy nerobila.

jerryjanka
1. jún 2010

lolelole - držim palce ale verim že to bude ok - aspon si oddychneš 🙂

jerryjanka
1. jún 2010

@majamat no pozname
ja tiež tak čo dve - 3 hodky musim čosi zjesť
zle mi je ale aj tak

albao
1. jún 2010

@lolelole hematom som mala aj ja a zmizol. Neboj sa, len si pekne oddychni a pozri si nejaky vesely film, nenechaj sa vystresovat 😉

majamat
1. jún 2010

@lolelole , snaz sa byt optimistka. este nie je nic stratene. precitala som si tu uz vselico - rozne komplikacie a miminka vydrzali.

majamat
1. jún 2010

@jerryjanka , ja uz sa napchavam aj sladkostami. az tak moc mi na chut nejdu, ale aspon ma to trochu zasiti. nechuti mi vobec chleba a pecivo, skor varena strava. asi by som si mala kupit nejaky 20l kotol.

lolelole
1. jún 2010

@albao ja vím, že bych měla myslet hlavně na to, že tam drobec je a srdíčko bije, ale má strach. Naposledy jsme právě kvůli hematomu (byl tedy o dost větší než teď) o mimčo přišli..tak se tomu nejak nemůžu ubránit.. ☹
nějaká komedie je dobrý nápad..nemáte někdo tip ?

adrous
1. jún 2010

jojči:no bylo to těžké to vydržet,ale vydržela jsem a modlila se ať je vše v pořádku 😵 😵 😵

lolelole:gratuluji k srdíčku mrzí mě že tam něco našel ale poctivě lež zkus to vydržet já se otvírala od 4 měsíce a taky horor 3 měsíce klidového režimu ☹ 😅 ale hlavně se nic nestalo a mimi se narodilo zdravé 🙂

jerryjanka
1. jún 2010

@lolelole jednoznačne nejaka s jimom carreym 😀

@majamat ja som dnes experimentovala a skusila ryby z konzervy tie som udržala, potom to iste ale v rajčinovom pretlaku , potom gulašova polievka
idem sa prejsť skočim do obchodu a kupim si zmrzku 😀

albao
1. jún 2010

@lolelole no ako som spominala, nedavno som si pozrela vsetky diely Doby ladovej 😀 MM sa mi smial, ze to si uz mimi pyta rozpravky 😝

riki1
1. jún 2010

@jerryjanka tiež som ako kyselina ,zjem všetko ,čo nezje mňa ,len našťastie zatiaľ nezvraciam a dúfam ,že ani nebudem ..

majamat
1. jún 2010

@lolelole , neviem ci si vcera videla na markizei Finty Dicka a Jane. je to dobra komedia. uz som to videla 3x a stale sa na tom dokazem zasmiat.

majamat
1. jún 2010
lolelole
1. jún 2010

dík za tipy baby 🙂 asi půjdu vyloupit půjčovnu, když mám 6 týdnu jenom ležet 😉

lolelole
1. jún 2010

@majamat díky mrknu na to 🙂

majamat
1. jún 2010

@jerryjanka , tam kde robim, casto byvaju na veceru ryby v konzerve. viete si predstavit ten zapach. najhorsie je to na druhy den. odvtedy take ryby nemozem. mylujem matjesy v oleji, alebo drveneho lososa v oleji. jedla som aj tresciu pecen, ale z toho mi bolo kedysi tiez zle, tak to uz nejedavam

majamat
1. jún 2010

@lolelole , vyloupit půjčovnu? daj pozor aby si nemala klud rezim niekde za mrezami.