Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
🙂 jej holky už zase funguje www.kinotip.cz - tak o filmy je postaráno 😉
ahojte bambulky....................................................tak vy ste medzitym popisali cez 20 stran - to sa prosim pekne ospravedlnujem, ale nemam sancu docitat, uffff 😉
janettka - tak ja mam ten isty problem - dopoludnia dokazem fungovat na 100% a popoludni sa nechytam - pride mi zle, unava, a koncim 🙂 🙂 🙂
...............................................dnes nam nezaprsi, a nezaprsi, a nezaprsi 😀 😀 😀 😀 😀 .......zdravim vsetky tehulky 🙂
tija a u nás chčije a chčije 😀 😀 😀
janettka - tak u nas to funguje skoro rovnako - a to este za chvilu idem otvarat dalsiu prevadzku, na ktorej som pracovala - a to som este ani nevedela, ze som tehotna - no teraz uz sa neda cuvnut - uz je to rozrobeneeeeeee, uz to treba dotiahnut do konca 😉
janettka - ved u nas tiez a cely den ..........................................to ja len zo srandy 😀 😀 😀 😀 😀
mne sa tak pacia ty smajlikovia a mne sa tu nezobrazuju. mame starsi Firefox a nechcem to tu priatelovi prerabat.
@majamat já když jsem rodila nejmladší dceru tak jsem dodělávala DPH ještě 3 hodiny po porodu,taky jsem nechtěla jet,že to ještě nemám hotové... 😀 😀 a u tohoto to bude úplně stejné,to bude konec čtvrtletí,no to teda nevím haha
tija já jsem to tak pochopila,proto jsm ti odpovídala tím děštěm u nás...právě hlásí,že to tak bude pokračovat...mě klepne...
prvy trimester je celkom narocny a pocasie nam moc nepomaha. ja som stale taka znicna.
tija a co děláš?
no to pocasie je pekne spave ----------------- hlavne, ked sme v praci, ze ??? 😀 😀 😀
janettka - mas IP 😉
majamat - ja sa tiez citim dost znicene 😉
baby poradte kde by som mohla stiahnuť alebo kuknuť online sex v meste 2 😀
@jerryjanka sexu se ti zachtělo 😀 holky můj trpěl poslední 3 týdny co je mi špatně od odpoledne...no a o víkendu byl vyjmečně doma a mě bylo zle už ráno hihi...myslela jsem že ho klepne...ptal se jak dlouho to může trvat a já ho podezřívám,že mu o moje zdraví teda až tak nešlo 😀
janettka - moj sa mi furt smeje ako si to tehotenstvo uživam 🙄
majamat - tak to ti zavidim tu PN-ku 😉
baby s tym sexom to skripe pekne aj u nas - a to nam doktor este aj zakazal az do 12tt - chuda moj muz a aj ja 😕 😕 😕
tija: fiha a preco vam zakazal? My sa teda neobmedzujeme. Teda ked som spinila v 6tt kvoli hematomu, tak som asi 2 tyzdne nemala vobec chut od toho strachu, ale teraz sme uz v normale...
ja teda mam povolene aj napriek špineniu sexovať od Krajkoviča
ale ked mi je grcno tak pomyslenie nemam moc
a chlap teda už škundre - no čo som mu povedala že viac ako 9 mesiacov to už trvať nebude 😀
albao - my sme spolu uz 15rokov a za cely ten cas sa nedarilo - a teraz to prislo z cista jasna, tak doky vravi, ze radsej nie, aby sme nieco nepokazili, ked sme tak dlho cakali - a hlavne nas upozornil, ze potom neskor pocas tehotenstva isto nemame sexovat v obdobi, ked by mi mala vyjst mrcha - aby som nezacala krvacat, lebo vraj vela zien, ked potratilo a to aj zaciatkom tehotenstva, vacsinou tomu dopomohol aj sex........................takze tolko zo sexualnej vychovy 😉 😉 😉
baby---mne dr medzi tými obmedzeniami čo nemôžem spomenula i sex...takže tiež to máme ,,zakázané"
ja som bola tiez opatrna pri tom spineni a navyse som bola dost v praci.na sex nebol cas. ked to preslo, tak sme to skusili a zatial je to dobre.
a to počasie??? ani nehovorte...človek by len spal a spal...ešte že mi Lili ,,nedovolí" a ťaháme dnes spolu celý deń 😀 😀
fiha, tolkym zakazali? 😨
@jerryjanka pozerala som, ale Sex and the city 2 sa este neda stiahnut z netu, jedine ak mozno nejaka zla kopia. Rozmyslam, ze pojdem na to dnes do kina 😎
luculele - ze do kina ?................ja som stastna, ze dokazem aspon chvilu pismenkovat s vami, co mi je tak zle a keby som mala ist do kina, tak isto by ma divak predo mnou pochvili neznasal 😀 😀 😀

ahojík holky,dočítat Vás nebudu,je mi pěkně blbě takže jen tak načíhnu a uvidím,jak dlouho to vydržím.Dneska jsem si objednala klienty jednoho na 10 hodinu a 2. na 14 hodinu,samozřejmě ten první přišel až v půl 2 když už mi bylo parádně zle a za ním další...no už jsem myslela,že se složím než vypadne....nevím jak mám fungovat odpoledne,budu muset úřady a lidi vyřizovat dopoledne a makat asi v posteli nabo na WC... 😝