icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

janettka
1. jún 2010

ahojík holky,dočítat Vás nebudu,je mi pěkně blbě takže jen tak načíhnu a uvidím,jak dlouho to vydržím.Dneska jsem si objednala klienty jednoho na 10 hodinu a 2. na 14 hodinu,samozřejmě ten první přišel až v půl 2 když už mi bylo parádně zle a za ním další...no už jsem myslela,že se složím než vypadne....nevím jak mám fungovat odpoledne,budu muset úřady a lidi vyřizovat dopoledne a makat asi v posteli nabo na WC... 😝

lolelole
1. jún 2010

🙂 jej holky už zase funguje www.kinotip.cz - tak o filmy je postaráno 😉

majamat
1. jún 2010

@janettka , robit v takom stave je mucenie. jak to nase mamy, babky kedysi zvladali? a nehovoriac o dalekej minulosti - o poddanych, ked tehotne zeny museli tazko makat niekde na poli.

tija28
1. jún 2010

ahojte bambulky....................................................tak vy ste medzitym popisali cez 20 stran - to sa prosim pekne ospravedlnujem, ale nemam sancu docitat, uffff 😉

janettka - tak ja mam ten isty problem - dopoludnia dokazem fungovat na 100% a popoludni sa nechytam - pride mi zle, unava, a koncim 🙂 🙂 🙂

...............................................dnes nam nezaprsi, a nezaprsi, a nezaprsi 😀 😀 😀 😀 😀 .......zdravim vsetky tehulky 🙂

janettka
1. jún 2010

@majamat no já myslím,že naše mamy šli na nemocenskou,já dělám na sebe a ještě manželovi papíry ve firmě(to je nejhorší šéf hihi) takže u mě nějaká nemocenská opravdu nehrozí... 😠

janettka
1. jún 2010

tija a u nás chčije a chčije 😀 😀 😀

tija28
1. jún 2010

janettka - tak u nas to funguje skoro rovnako - a to este za chvilu idem otvarat dalsiu prevadzku, na ktorej som pracovala - a to som este ani nevedela, ze som tehotna - no teraz uz sa neda cuvnut - uz je to rozrobeneeeeeee, uz to treba dotiahnut do konca 😉

tija28
1. jún 2010

janettka - ved u nas tiez a cely den ..........................................to ja len zo srandy 😀 😀 😀 😀 😀

majamat
1. jún 2010

@janettka , mna moja mama porodila po tom co ju odviezli z prace. narodila som sa predcasne - o 5tt

majamat
1. jún 2010

mne sa tak pacia ty smajlikovia a mne sa tu nezobrazuju. mame starsi Firefox a nechcem to tu priatelovi prerabat.

janettka
1. jún 2010

@majamat já když jsem rodila nejmladší dceru tak jsem dodělávala DPH ještě 3 hodiny po porodu,taky jsem nechtěla jet,že to ještě nemám hotové... 😀 😀 a u tohoto to bude úplně stejné,to bude konec čtvrtletí,no to teda nevím haha
tija já jsem to tak pochopila,proto jsm ti odpovídala tím děštěm u nás...právě hlásí,že to tak bude pokračovat...mě klepne...

majamat
1. jún 2010

prvy trimester je celkom narocny a pocasie nam moc nepomaha. ja som stale taka znicna.

janettka
1. jún 2010

tija a co děláš?

tija28
1. jún 2010

no to pocasie je pekne spave ----------------- hlavne, ked sme v praci, ze ??? 😀 😀 😀

tija28
1. jún 2010

janettka - mas IP 😉

majamat - ja sa tiez citim dost znicene 😉

majamat
1. jún 2010

@tija28 , ja som nastastie na PN asi tyzden. neviem ako som mohla predtym robit. mam pocit, ze som viac znicena ako ked som chodila do prace.

jerryjanka
1. jún 2010

baby poradte kde by som mohla stiahnuť alebo kuknuť online sex v meste 2 😀

janettka
1. jún 2010

@jerryjanka sexu se ti zachtělo 😀 holky můj trpěl poslední 3 týdny co je mi špatně od odpoledne...no a o víkendu byl vyjmečně doma a mě bylo zle už ráno hihi...myslela jsem že ho klepne...ptal se jak dlouho to může trvat a já ho podezřívám,že mu o moje zdraví teda až tak nešlo 😀

jerryjanka
1. jún 2010

janettka - moj sa mi furt smeje ako si to tehotenstvo uživam 🙄

tija28
1. jún 2010

majamat - tak to ti zavidim tu PN-ku 😉

baby s tym sexom to skripe pekne aj u nas - a to nam doktor este aj zakazal az do 12tt - chuda moj muz a aj ja 😕 😕 😕

albao
1. jún 2010

tija: fiha a preco vam zakazal? My sa teda neobmedzujeme. Teda ked som spinila v 6tt kvoli hematomu, tak som asi 2 tyzdne nemala vobec chut od toho strachu, ale teraz sme uz v normale...

jerryjanka
1. jún 2010

ja teda mam povolene aj napriek špineniu sexovať od Krajkoviča
ale ked mi je grcno tak pomyslenie nemam moc
a chlap teda už škundre - no čo som mu povedala že viac ako 9 mesiacov to už trvať nebude 😀

tija28
1. jún 2010

albao - my sme spolu uz 15rokov a za cely ten cas sa nedarilo - a teraz to prislo z cista jasna, tak doky vravi, ze radsej nie, aby sme nieco nepokazili, ked sme tak dlho cakali - a hlavne nas upozornil, ze potom neskor pocas tehotenstva isto nemame sexovat v obdobi, ked by mi mala vyjst mrcha - aby som nezacala krvacat, lebo vraj vela zien, ked potratilo a to aj zaciatkom tehotenstva, vacsinou tomu dopomohol aj sex........................takze tolko zo sexualnej vychovy 😉 😉 😉

dada2007
1. jún 2010

baby---mne dr medzi tými obmedzeniami čo nemôžem spomenula i sex...takže tiež to máme ,,zakázané"

majamat
1. jún 2010

ja som bola tiez opatrna pri tom spineni a navyse som bola dost v praci.na sex nebol cas. ked to preslo, tak sme to skusili a zatial je to dobre.

dada2007
1. jún 2010

a to počasie??? ani nehovorte...človek by len spal a spal...ešte že mi Lili ,,nedovolí" a ťaháme dnes spolu celý deń 😀 😀

albao
1. jún 2010

fiha, tolkym zakazali? 😨

dada2007
1. jún 2010

@albao ono to nie je sranda....to neznamená, že keď je sex a potom žena nešpiní a nekrváca, že je všetko OK ...

luculele
1. jún 2010

@jerryjanka pozerala som, ale Sex and the city 2 sa este neda stiahnut z netu, jedine ak mozno nejaka zla kopia. Rozmyslam, ze pojdem na to dnes do kina 😎

tija28
1. jún 2010

luculele - ze do kina ?................ja som stastna, ze dokazem aspon chvilu pismenkovat s vami, co mi je tak zle a keby som mala ist do kina, tak isto by ma divak predo mnou pochvili neznasal 😀 😀 😀