Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
dobre ranko
@anthea6 aha, maly omyl 😀
@mariadaniela aj tebe dobre ranko 😉
Dobré ránko, teeeeeda vy ste tu toho popísali, ani to všetko prečítať nestíham 🙂
isabela,anthea právě pro moje zkušenosti tak hysterčím.....jinak všem dobré ránko
isabella_fly ale k tomu plakaniu len toľko - v sobotu som mala na varovke 2-ročné krstniatko, miluje rozprávku Toy-story. Tak sme si ju pustili,a mne bolo do plaču,keď sa hračke woodymu natrhla ruka 🙂)) myslím,že stále si na tom lepšie ako ja 🙂
@anthea6 tak ja si myslim, ze pri tom by som tiez plakala 😀 sak chudatko woody 😀
Ja som bola taká to rozcitlivená, keď som mala dostať mrchu a teraz takmer stále 😒
Baby už máte tehotenskú knižku?
urpimne, moj mm sa na mne uz len smeje, vcera sme nieco preberali cez skype (bo teraz je v praci) a uz ani neviem preco a zacala som plakat 😀 a on sa uz ani nezdrzal usmevu, ze "zasa tie nase hormoniky?" 😀
@nikinka1981 ja uz mam, ale neviem ci by som nemala sucasne dostat aj ten prenatal box??? ci to az neskor? 😎
No tak to ja neviem, pýtam sa preto, lebo ja som bola v pondelok a knižku ešte nemám...
@nikinka1981 moja dr mi dala minuly tyzden, ale aj to este rozmyslala, ze ci mi ju uz da 😀 ci este nepocka 😀
nikinka1981 nie nemám,ja som zistila až v 6tt ,že som tehotná,srdiečko ešte nebolo počuť.. Zajtra som objednaná,síce so strachom,ale dúfam,že všetko bude v poriadku. Inak môj lekár dáva tehotenskú knižku až po 12.tt
No môj mi povedal, že nabudúce to je 10.6. mám ísť na kontrolu a má byť aj srdiečko, tak dostanem ak knižku... a čo je to ten prenatal box? to som ešte nepočula.
@nikinka1981 ja som dostala po srdiecku,
vcera som zozrala obrovsky kebab a nic mi nebolo, bol to super pocit a dnes rano ma opat napina... 😠
@nikinka1981 neviem co je v nom presne, ale dava sa to tehotnym, su tam nejake brozurky a vecicky (niektore baby vraveli, ze tam mali avivaz), ja som ich aj u mojej dr videla na boku poukladane, tak som teda zvedava 😎
@isabella_fly niečo som našla, že ak si to nedostala treba napísať ku ktorému gynekologovi chodíš a oni mu to pošlu. Tu je link:
http://klinikbox.sk/tehotenstvi.php?page=publik...
@nikinka1981 no hej, len teda ja som to tam videla na boku, mozno to objednava postupne, tak teda keby som to do 10tt nedostala popytam sa na to 😀 zasa nechcem byt drza, bo ta dr je velmi mila a je to aj kamaratka mojej svokry, takze ak zabudla tak urcite nie umyselne 🙂
Ja som napríklad o niečom takom ani nevedela 😅
baby, ja idem troska upratat, zachvilku ma pride navstivit mama a aspon tu nebudem tak sama ked je mm v praci, tak sa zatial majte pekne 😉
@isabella_fly ahoj zatiaľ 🙂
já knížku ještě nemám...možná toho 11.6 já myslím,že můj dr čeká jak to dopadne tentokrát.Sice mě pořád posiluje,že tentokrát je to ukázkové,žádný problém...ale je sám opatrný...
@janettka No to ja tiež mám taký dojem, že kvôli tomu som nedostala knižku...tentokrát tomu tiež pevne verím, tak dúfam, že to bude dobré...
já věřila do včerejška,ještě jsem si pochvalovala jak dobře spím...při minulých jsem trpěla šílenou nespavostí....no a a pak jsem nemohla usnout a už to bylo....rozjely se šílené myšlenky....
@janettka mňa tiež občas chytajú také šialené myšlienky, ale nechcem myslieť na nič zlé... 😖
@cathushka mne sa mlieko rozbehlo az na 5-6 den...uz som sa zacinala bat, ale nakoniec som maleho kojila do jeho 11 mesiacov - a potom v pohode presiel na tie umele mlieka. Ale kamoske co tiez rodila cisarskym sa mlieko rozbehlo uz na druhy den po sekcii. Asi zalezi ako u koho.
Myslim, ze by nas nemali nechat prenasat (ci uz budes rodit cisarskym alebo prirodzene), ked sme prve dietatko rodili cisarskym - kvoli jazve...ale to je len moj nazor.
tak jsem si dneska naordinovala kadeřnici a zavolala kamošce jestli si odpoledne nedáme kávu...to by mělo pomoct zahnat chmury... 😉
@janettka piješ kávu? ja som kávu vylúčila ako som sa dozvedela, že som tehotná... inak predtým som vypila aj 4-5 káv denne...

@janettka to poznam, aj ja by som uz najradsej uz mala za sebou 12tt, je to tazke obdobie 😒
@anthea6 to bude nejaky omyl 😀 ja dieta este nemam, tiez sa teraz pekne sledujem, neviem kde vznikol ten omyl, ze uz babo mam... 😀