Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Janka, aj mna posledných pár dni boli hlava. Dnes je to už lepšie. Ale nič som si nedavala.
Tie bolesti sú so zvyseneho progesteronu.
Maja, v tej téme píšu väčšinou už tie pred pôrodom. Ale nevadí, aj to niečo pomôže.
majamat dakujem za radu 😉
@janka0 mne to doktor zakázal, žiadne lieky utišujúce bolesť sa nesmú jesť
Janka, ja by som si Ibalgin ani žiadny Ibuprofen nedavala, je to najväčšie svinstvo. Podľa mna...
Radšej si daj paralen a oddychuj
@crazybabenka , pokial sa tomu moze mamicka vyhnut, tak je to dobre, ale niekedy sa stava, ze bolest neustupi aj niekolko dni a myslim, ze to uz potom vnima aj dietatko.
@janka0 , ak chces istotu, skus aspon zavolat Dr., za to nic nedas.
To aj mne lekár zakázal a tiež nie je zástancom vitamínov vo forme tabletok, ale len vo forme ovocia a zeleniny... ja si aj tak dávam kyselinu listovú...
ja radšej pretrpím.....alebo si idem ľahnúť ..... to je pre mňa zaručený liek
baby ja som si uz dala ibalgin uz 3 den ma boli dufam ze mi to prejde dakujem za rady idem si na pol hodimy lahnut ahojte
Ibuprofen či ibalgin, som si nedávala ani vtedy,keď som nebola tehotná, tá malá ružová pilulka vraj obsahuje veľké svinstvá.
Myslím,že paralen je oveľa lepší
@nikinka1981 , mne pred rokom zistili protilatky proti plucnej chlamidii. mam ju v sebe uz mozno aj 15 rokov, ale kedysi sa tak moc nevysetrovala. ona z tela odobera vitaminy. povedala mi to lekarka. pred 2 rokmi sa mi zacali robit v ustach afty. dostalo sa to do takeho stadia, ze som ichmalaskoro stale a dokonca som prekonala zapal dasien s aftami, herpesom,zvacsenymi uzlinami a horuckami. pred pol room som zistila, ze mi pomaha B- komplex forte. teraz ho obmedzujem. davam si 1/4 tbl, ale nemozem byt bez neho, lebo sa mi zas zacnu robit afty. jedla som potraviny s vitaminmi B, ale to vobec nepomahalo.
@anthea6 juj paralen v prvom trimestri? no neviem
Cítite sa niekedy smutná,bez nálady,alebo Vám niekedy lezie všetko na nervy? Niekedy si to odnesie aj Otecko 🙂
Mne nebýva zle,trápia ma len nenormálne výkyvy nálad. Neviete nejakú babskú radu? 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/bolest-hlavy-v-tehotenstve/
bolest hlavy v tehotenstve
hawajcanka ja nie som za žiadne lieky, aj mňa bolieva hlava,sedím denne 10 hodín pri počítači,aj trpím migrénami,ale zvládam to bez liekov. Len si myslím,že paralen je menšie zlo ,ako ibalgin.
@anthea6 myslim ze stym nic neurobime ja som dokonca viac urazzliva ako obvikle vcera mi nas tatinlkko chudatkoa ni nemohol nic povedat mala som nanho nervy ani neviem za co ☹
@anthea6 to nebolo v zlom 😉 len neviem ci sa moze v prvom trimestri
@majamat ale veď vitamíny zo skupiny B sa môžu...
suzane26 - nie si buď z BA,alebo TT?
takze paralen sa moze
hawajcanka - no aj ten môj si to včera zlízol,a ani neviem za čo,a mrzí ma to.Snažím sa ovládať,ale niekedy to jednoducho nejde.... Je toho na mňa veľa. Trpím únavou,pritom som 11hod denne v práci, a tým sa to nekončí, veď treba doma porobiť, navariť,ožehliť... Júj tá únava by už mohla skončiť 🙂
@anthea6 to mas veru tazke ja mam doma dve deticky takze viem praca na plny uvazok chapem ta 🙂
@anthea6 bude dobre prejde prvy trimester a budes ok
skus si kupit cajik hipp pre tehotne
😉
@nikinka1981 , citala som si letacik a len so suhlasom lekara vnevyhnutnych pripadoch, ale ak mam nedostatok, tak by to mohlo chybat aj babatku, takze si nerobim tazku hlavu.

chcela som si dat ibalgin nevedela som ci mozem idem si ho hned dat