icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

anthea6
2. jún 2010

suzane26 - tak neviem,buď máš dvojničku,alebo Ťa minimálne z videnia poznám 🙂

suzane26
2. jún 2010

@anthea6 si z bratislavy? 🙂 mozno sa pozname 🙂

nikinka1981
2. jún 2010

@majamat lebo ja čo mám kys. listovú pre tehotné, tak tá obsahuje takmer všetky potrebné vit. skupiny B

majamat
2. jún 2010

rady lekarou na uzivanie liekov nie su jednoznacne. aspon teda nesuhlasia vzdy s letacikom. vyrobca varuje tehulky pred uzivanim nejakeho lieku, ale v slabych a jednorazovych davkach casto lekar ten liek predpise. aby som to zhrnula. obcas sa asi niektore z tych liekov mozu v malych davkach, ale nesmie sa to prehanat a uzivat fakt len v nevyhnutnych pripadoch.

majamat
2. jún 2010

@nikinka1981 , poslem ti odkaz. asi zavisi aj od vysky davky tych vitaminov. pozri si bod 4.6
http://www.adcc.sk/web/humanne-lieky/spc/b-komp...

cukor
2. jún 2010

vit. skupiny B sa mozu užívat.ja som trombofiličky a mne práveže odporučili vyššie množstvo aj kys.listovej aj Bečka.čo telo nespotrebuje vylúči sa močom .takže kludne 😉

nikinka1981
2. jún 2010

@majamat aha no prečítala som si... tak asi tieto nie sú určené pre tehotné... pozriem sa doma na značku aké to mám ja v tej kys. listovej...

darjena
2. jún 2010

jejdanenky baby tak toto nemam sancu precitat. nemala som pristup k pocitacu. co mate nove a co preberate? urcite je tu kopec novych tehuliek. musim kuknut tabulku, ako sa nam rozsirila 🙂

majamat
2. jún 2010

@nikinka1981 , citala som si aj obycajny B-komplex a ten tam ma to iste a pritom ma zhruba 10x nizsie davky. ja som mala kedysi aj iny B-komplex a uzivala som aj probiotika s B vitaminmi, ale nic z toho mi tak nezaberalo.

majamat
2. jún 2010

@darjena , mame novu tabulku. uz si ju videla?

darjena
2. jún 2010

prave som mrkla. super 🙂 a ze 40 ks maminiek neskutocneeeee (ak som dobre ratala)

hawajcanka
2. jún 2010

@darjena jeeej takze populacia rastie 🙂

hawajcanka
2. jún 2010

baby ste niektora na FB?

majamat
2. jún 2010

@hawajcanka , co to je?

suzane26
2. jún 2010

facebook :DDDD

nikinka1981
2. jún 2010

@hawajcanka ano ja som 🙂

darjena
2. jún 2010

aj ja som. ved kto tam nie je ani nie je 😀

hawajcanka
2. jún 2010

@nikinka1981 som Elena Taldikova-Gromova 🙂

anthea6
2. jún 2010

aj ja 🙂

nikinka1981
2. jún 2010

@hawajcanka ja som Martina Kleinová Lacková

majamat
2. jún 2010

@suzane26 , aha. ja som tam zaregistrovana, ale nemam ho rada. ani na pokec som nikdy nechodila. pre komunikaciu s priatelmi sa mi zda velmi dobry a hlavne jednoduchy Skype. FB ma dost obtazuje, ked mi na mail posielaju stale nejake spravy. vecne mi posle niekto nejake srdce - chlpate , cierne, cervene,...

nikinka1981
2. jún 2010

@hawajcanka už som Ťa aj našla 😀

suzane26
2. jún 2010

@majamat hej niekedy je to otravne tiez tak vzdy len nakuknem ...

majamat
2. jún 2010

ja som si vas tiez nasla. mena je lepsie pisat do IP. moje vam pride.

anthea6
2. jún 2010

hawajcanka nikinka1981

tak ja som Vás odklikla o priateľstvo,nechcem sem moc dávať meno, lebo ešte to vie o bábätku len najbližšia rodina 🙂

susann83
2. jún 2010

Aj ja mám FB, ale vacsinou si tam píšem s pár kamosmi, ostatne veci ma nezaujímajú... Myslím tie hry a pod.

hawajcanka
2. jún 2010

uz vas mam dievcence 😉

anthea6
2. jún 2010

hawajcanka teda klobúk dolu 🙂 obdivujem ,ako to zvládaš pri takej početnej rodinke 🙂

hawajcanka
2. jún 2010

@anthea6 no casto aj nezvladam tieto prve tyzdne tehu su obzvlast tazke ked musim zdvihat maleho ale mm pomaha ako vie a obcas aj mamicka moja pomoze

hawajcanka
2. jún 2010

@majamat ja som na fb srdcia zablokovla