Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@majamat lebo ja čo mám kys. listovú pre tehotné, tak tá obsahuje takmer všetky potrebné vit. skupiny B
rady lekarou na uzivanie liekov nie su jednoznacne. aspon teda nesuhlasia vzdy s letacikom. vyrobca varuje tehulky pred uzivanim nejakeho lieku, ale v slabych a jednorazovych davkach casto lekar ten liek predpise. aby som to zhrnula. obcas sa asi niektore z tych liekov mozu v malych davkach, ale nesmie sa to prehanat a uzivat fakt len v nevyhnutnych pripadoch.
@nikinka1981 , poslem ti odkaz. asi zavisi aj od vysky davky tych vitaminov. pozri si bod 4.6
http://www.adcc.sk/web/humanne-lieky/spc/b-komp...
vit. skupiny B sa mozu užívat.ja som trombofiličky a mne práveže odporučili vyššie množstvo aj kys.listovej aj Bečka.čo telo nespotrebuje vylúči sa močom .takže kludne 😉
@majamat aha no prečítala som si... tak asi tieto nie sú určené pre tehotné... pozriem sa doma na značku aké to mám ja v tej kys. listovej...
jejdanenky baby tak toto nemam sancu precitat. nemala som pristup k pocitacu. co mate nove a co preberate? urcite je tu kopec novych tehuliek. musim kuknut tabulku, ako sa nam rozsirila 🙂
@nikinka1981 , citala som si aj obycajny B-komplex a ten tam ma to iste a pritom ma zhruba 10x nizsie davky. ja som mala kedysi aj iny B-komplex a uzivala som aj probiotika s B vitaminmi, ale nic z toho mi tak nezaberalo.
prave som mrkla. super 🙂 a ze 40 ks maminiek neskutocneeeee (ak som dobre ratala)
@darjena jeeej takze populacia rastie 🙂
baby ste niektora na FB?
@hawajcanka , co to je?
facebook :DDDD
@hawajcanka ano ja som 🙂
aj ja som. ved kto tam nie je ani nie je 😀
@nikinka1981 som Elena Taldikova-Gromova 🙂
aj ja 🙂
@hawajcanka ja som Martina Kleinová Lacková
@suzane26 , aha. ja som tam zaregistrovana, ale nemam ho rada. ani na pokec som nikdy nechodila. pre komunikaciu s priatelmi sa mi zda velmi dobry a hlavne jednoduchy Skype. FB ma dost obtazuje, ked mi na mail posielaju stale nejake spravy. vecne mi posle niekto nejake srdce - chlpate , cierne, cervene,...
@hawajcanka už som Ťa aj našla 😀
ja som si vas tiez nasla. mena je lepsie pisat do IP. moje vam pride.
hawajcanka nikinka1981
tak ja som Vás odklikla o priateľstvo,nechcem sem moc dávať meno, lebo ešte to vie o bábätku len najbližšia rodina 🙂
Aj ja mám FB, ale vacsinou si tam píšem s pár kamosmi, ostatne veci ma nezaujímajú... Myslím tie hry a pod.
uz vas mam dievcence 😉
hawajcanka teda klobúk dolu 🙂 obdivujem ,ako to zvládaš pri takej početnej rodinke 🙂
@anthea6 no casto aj nezvladam tieto prve tyzdne tehu su obzvlast tazke ked musim zdvihat maleho ale mm pomaha ako vie a obcas aj mamicka moja pomoze
@majamat ja som na fb srdcia zablokovla

suzane26 - tak neviem,buď máš dvojničku,alebo Ťa minimálne z videnia poznám 🙂