Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Maja, viem poznám, kamoska pila takú kávu, neviem presne z čoho bola. Ja som ešte nechutnala.
Nejak mi nechýba.
@nikinka1981 , aj ja drzim palce.
ja som kavu tiez pijavala, ale nerobilo mi to problem prestat. vcera som si dala 2dcl kofoly, lebo uz som nevedela co si dat na travenie.
@nikinka1981 JO dnes jdeš 😉 Tak přejeme hodně štěstí a ať srdíčko bije jako zvon 😉
Joooj, keby som začala vyratuvat, na čo mám chuť, by som sa asi do zajtra nezastavila.
Napr.vyprazany karfiol a patizon. To by som jedla aj každý deň, len to neznáša robiť, lebo je z toho nenormalny bordel a trvá to sto rokov :p
@majamat ďakujem.
Ja na trávenie väčšinou vody s bublinkami, inak pijem bez bublinok. A tiež sú dobré activia mliečka ak máš rada mliečné výrobky.
@kinsli no neviem či dnes mi bude aj ultrazvuk robiť, ale ak ano, tak dúfam, že bude už biť 🙂
Inak a robí sa vam zle keď cítite kávu?
Lebo dnes som privonala ku káve aj predvčerom som bola v Tchibo obchode a tá voooooooňa. Mnam 🙂
ahojte kočky 🙂 ani vás nejdu pořádně dočíst, protože jak som tak zbežně koukala měla bych hned po vašich příspěvích na něco chuť 😀
ja asi dnes ukuchtím noky s babyšpenátem 😎
Já měla k obědu kuřecí stehno s bramborem 😀 😀 😀
@nikinka1981 , mam,ale nesmu byt presladene a teraz mi viac chuti zakysanka a pod.
baby ja vam tak zavidim
chcela by som sa tak schuti najesť aby mi hned zasa zle nebolo ☹
Já si udělám dušenou zeleninu 🙂 Měla jsem ji o víkendu a už na ni mám zase chuť 😀
Takže idem už dnes o pol tretej... jaj no tak to si musím švihnúť, lebo ešte som v práci 🙂
ja som uz dovarila fazulu a uz som sa aj napapala. zas dnes ideme ku svokre a urcite nieco uvari. moj jej vzdy da vediet kedy prideme a ona potom vyvara. mame na nakupy a nastevu, vratane cesty iba 1 1/2 hodiny( cez moje vychadzky) . neviem ako to stihneme.
@nikinka1981 niki držím palce 🙂 pak poreferuj jak jste veliky 😉
@lolelole ďakujem, ale sa bojím bojím 😒
@nikinka1981 chápu te..ale je dobrý , že ti manža vybavil novýho doktrora..že ti zatim nedal nic na udržení těhu je hrozný ! tak se držte.. 🙂
@jerryjanka ja uz na to kaslem, zle mi je tak, ci tak...ja sa najem, samozrejme tym myslim nanajvys rozky a piskoty a aj tak mi je zle....neviem, netrufam si dat nic varene...aj ked chut by bola, ale... 😝
@lolelole veď tento lekár mu povedal aby sme prišli hne*ď dnes o pol tretej, že to treba inak riešiť a tento môj to neriešil nijako ☹ Dúfam, že to bude OK 🙄
@nikinka1981 vsetky budeme cakat na dobre spravicky 😵
@nikinka1981 takovým bych normálně vzala licenci ☹ to je děs běs...
@awe no dúfam, že budú dobré...
Tak ja teda idem domov a potom vám dám vedieť ako som u tohto nového dopadla... 😒
@nikinka1981 😉

@susann83 ty robiiis chute