icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

hawajcanka
2. jún 2010

@susann83 ty robiiis chute

susann83
2. jún 2010

Maja, viem poznám, kamoska pila takú kávu, neviem presne z čoho bola. Ja som ešte nechutnala.
Nejak mi nechýba.

majamat
2. jún 2010

@nikinka1981 , aj ja drzim palce.

ja som kavu tiez pijavala, ale nerobilo mi to problem prestat. vcera som si dala 2dcl kofoly, lebo uz som nevedela co si dat na travenie.

majamat
2. jún 2010

@susann83 , vsak ani mne. bojim sa, ze aj keby som si dala, bude mi s nej zle. obcas som mavala problem s travenim a teraz je nevolnost prirodzena. nechcem to kavou zhorsovat.

kinsli
2. jún 2010

@nikinka1981 JO dnes jdeš 😉 Tak přejeme hodně štěstí a ať srdíčko bije jako zvon 😉

susann83
2. jún 2010

Joooj, keby som začala vyratuvat, na čo mám chuť, by som sa asi do zajtra nezastavila.
Napr.vyprazany karfiol a patizon. To by som jedla aj každý deň, len to neznáša robiť, lebo je z toho nenormalny bordel a trvá to sto rokov :p

nikinka1981
2. jún 2010

@majamat ďakujem.

Ja na trávenie väčšinou vody s bublinkami, inak pijem bez bublinok. A tiež sú dobré activia mliečka ak máš rada mliečné výrobky.

nikinka1981
2. jún 2010

@kinsli no neviem či dnes mi bude aj ultrazvuk robiť, ale ak ano, tak dúfam, že bude už biť 🙂

susann83
2. jún 2010

Inak a robí sa vam zle keď cítite kávu?
Lebo dnes som privonala ku káve aj predvčerom som bola v Tchibo obchode a tá voooooooňa. Mnam 🙂

lolelole
2. jún 2010

ahojte kočky 🙂 ani vás nejdu pořádně dočíst, protože jak som tak zbežně koukala měla bych hned po vašich příspěvích na něco chuť 😀

lolelole
2. jún 2010

ja asi dnes ukuchtím noky s babyšpenátem 😎

awe
2. jún 2010

@lolelole mnam 😵

majamat
2. jún 2010

@susann83 , ja to mam tiez rada a chuti mi aj vyprazany syr. kupujeme ho v Lidli. nechce sa mi to obalovat, ale na nedelu ideme urobit kur. rezne. to bude bordel. dufam, ze uz budem mat v kuchyni vymenenu tu bateriu.

kinsli
2. jún 2010

Já měla k obědu kuřecí stehno s bramborem 😀 😀 😀

majamat
2. jún 2010

@nikinka1981 , mam,ale nesmu byt presladene a teraz mi viac chuti zakysanka a pod.

jerryjanka
2. jún 2010

baby ja vam tak zavidim
chcela by som sa tak schuti najesť aby mi hned zasa zle nebolo ☹

sova33
2. jún 2010

Já si udělám dušenou zeleninu 🙂 Měla jsem ji o víkendu a už na ni mám zase chuť 😀

nikinka1981
2. jún 2010

Takže idem už dnes o pol tretej... jaj no tak to si musím švihnúť, lebo ešte som v práci 🙂

majamat
2. jún 2010

ja som uz dovarila fazulu a uz som sa aj napapala. zas dnes ideme ku svokre a urcite nieco uvari. moj jej vzdy da vediet kedy prideme a ona potom vyvara. mame na nakupy a nastevu, vratane cesty iba 1 1/2 hodiny( cez moje vychadzky) . neviem ako to stihneme.

lolelole
2. jún 2010

@nikinka1981 niki držím palce 🙂 pak poreferuj jak jste veliky 😉

nikinka1981
2. jún 2010

@lolelole ďakujem, ale sa bojím bojím 😒

lolelole
2. jún 2010

@nikinka1981 chápu te..ale je dobrý , že ti manža vybavil novýho doktrora..že ti zatim nedal nic na udržení těhu je hrozný ! tak se držte.. 🙂

awe
2. jún 2010

@jerryjanka ja uz na to kaslem, zle mi je tak, ci tak...ja sa najem, samozrejme tym myslim nanajvys rozky a piskoty a aj tak mi je zle....neviem, netrufam si dat nic varene...aj ked chut by bola, ale... 😝

nikinka1981
2. jún 2010

@lolelole veď tento lekár mu povedal aby sme prišli hne*ď dnes o pol tretej, že to treba inak riešiť a tento môj to neriešil nijako ☹ Dúfam, že to bude OK 🙄

awe
2. jún 2010

@nikinka1981 vsetky budeme cakat na dobre spravicky 😵

kinsli
2. jún 2010

@sova33 Tak to taky miluju 😵 😵 😵

awe
2. jún 2010

@majamat to ti zavidim, ze mas aj vychadzky, ja zatial nemam...ale nevadi, aj tak musim stale lezat, koli tomu spineniu...aj ked to uz ustava - klop-klop-klop 😉

lolelole
2. jún 2010

@nikinka1981 takovým bych normálně vzala licenci ☹ to je děs běs...

nikinka1981
2. jún 2010

@awe no dúfam, že budú dobré...

Tak ja teda idem domov a potom vám dám vedieť ako som u tohto nového dopadla... 😒

awe
2. jún 2010