Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@majamat ked ti nieco take pride tak na spodu ziadosti mas zablokovat aplikaciu
pozerala som si aj nadstavenia. nieco som tam pomenila, vsak uvidim.
ahojte - tie čo ste dali mena tak som si vas pridala na FB
ja som tam denne 🙂
idem hodot slofika maly spi
veru pospi si ja som spala do jedenastej 😀
Baby, tak ja som teraz spraskala nektarinku, 3 marhule a asi 100 g malin.
Som plna, dúfam, že mi to nejaký ten čas vydrží...
@anthea6 aj o mojom bábätku zatiaľ vie len manžel to je samozrejmé, môj šef a moja sestra a vy tu na modrom koníkovi 🙂
Ach vy sa mate, vy spite a ja tu zaspavam a neviem co s tym. Kofein a tein nemozem, lebo som to vzdy zle znasala a neviem. Myslite, ze mozem colu?
luculele - ked si nedaš liter tak ti to fakt neubliži - dokocna pepsi odporučaju na nevolnosti - samozrejme poharik nie galon 😀
V jeden deň koľko nových priateľov na FB mám 🙂
@zuzumajko mne zase povedal lekár, že kofein sa v tehotenstve nesmie...
@susann83 mnam nektarinka, ale uz sa nepamatam ako to chuti 😀
Ahojky holky, tak jsem tu 😉
Jak je hnusně tak mám i mega blbou náladu 😖
@nikinka1981 Byla jsi už na UZ???
caute baby,
konecne som schopna aspon pisat 😀 od rana mi bolo zle - klasika, ale dnes zatial vsetko drzim v sebe, co je pokrok 😝 vcera som si bola po PN-ku u lekarky a na sono ideme v stredu 9.juna, tak sa tesim, ze konecne uvidime nasu bublinku a srdiecko, to uz budeme podla mojho vypoctu 7tt+0 😉
Niki, podľa mna keď si niekto dá jednu slabsiu kavu za deň, tak to neuskodi.
A bezkofeinova je ešte aj horšia, lebo kto vie čo všetko tam pomelu...
Ale ja kávu nepijem 🙂
@nikinka1981 no ked sa moj manzel na to lekara pytal, tak ten mu povedal ze "ved to je kompletne zdrava zena, co by ste jej zakazovali? Okrem cigariet a tvrdeho alkoholu moze jest vsetko."
Teraz mam urcite nizky tlak, lebo fakt zaspavam, takze poharik si dam. Taku strasnu chut mam na to a to by malo byt znamenie, ze to neuskodi... Kavu by som si vsak nikdy nedala, nerobi mi dobre, vzdy mi zacne prudko byt srdce. Niekolko poharov koly obsahuje tolko kofeinu ako kava...
pozeram, ze sa bavite o kofeine...ja som pila 1 kavicku rano pred tehu, zial teraz ju nemozem ani citit, takze som ju vylucila automaticky 😀
Mariadaniela, kúpila som si dva kosiky 🙂) milujem, keď sú este tvrdé, len tieto nie sú až tak zrele.
Zuzu, súhlasím s tým prehladenim ;)
ja pijem rano kavicku , nejako mi nechyba, ale minule som si dala aj poobede lebo som s chcela ist ucit, aby som nezaspala a potom som prevracala cely zbytok dna. 😒
@kinsli no bola som v pondelok a videl tam zatiaľ len dutinku, ale povedal, že zodpovedá týždňom a je to normálne vnútromaternicové tehotenstvo... ale opäť sa tak nejako divne postavil, veď ja som mala 3xMA a nedal mi nijaké lieky ako je utrogestan (ten mám ešte z *MT čo mi tam predpísali) Manžel mi vybavoval tu v PP a dnes okolo 16 sa máme stretnúť s primárom a možno ma aj dnes prezrie...
Mne kávička chýbala zo začiatku, ale teraz vôbec... a to som pila denne aj 4-5 káv...
@nikinka1981 silno drzim palce, urcite je bambulko na svojom mieste, len musis verit 😵 aj ja mam za sebou zlu skusenost, ale tentokrat som si proste povedala, ze to vyjde a basta 😉
Awe, hej. Zjedla by som za kamión ;)
niki, drz sa dnes, potom napis.
Ja som si minuly týždeň mudela dať trochu koly, takú chuť som mala

@hawajcanka , ako sa to robi?