icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kinsli
2. jún 2010

@nikinka1981 Určitě pak písni 😉 Já jdu zítra už se taky těším 😵

awe
2. jún 2010

baby - viete ako vam zavidim? ja idem na uzv az o tyzden.... 😅

anthea6
2. jún 2010

nikinka1981 určite to bude v poriadku.Potom nezabudni napísať,ako bilo krásne srdiečko 🙂 Držím palce 😉

sova33
2. jún 2010

@awe To ti věřím, já jsem byla v pondělí a čekala jsem na to tři týdny, to bylo nekonečné.

majamat
2. jún 2010

@awe , mne dal Dr. vychadzky hned.
robim si zeleninovy salat a normalne vas nestiham citat.

awe
2. jún 2010

@majamat ked pojdem najblizsie k dr. o ten tyzden, skusim sa aj ja na to spytat...

awe
2. jún 2010

@sova33 mi hovor, ja s mojou netrpezlivou povahou 😀 ja sa len utesujem, ze vikend rychlo zbehne a potom uz len necele tri dni 😵 😵 😵

sova33
2. jún 2010

@awe
@majamat Ono je to s těmi vycházka mi různé.. doktor od doktora. Kolegyně měla rizikové a měla vycházky 2+2 hodiny denně. Druhá měla taky rizikové, ale měla vycházky celý den. Záleží to na doktorovi.

sova33
2. jún 2010

@awe Já jsem to měla naštěstí v pondělí, tak to bylo dobré. Ale na další jdu až 18.6., to jdu na nějaké odběry a dostanu knížku. Tu mi už vyplnila, ale zatím nedala.

awe
2. jún 2010

@sova33 mne by stacili aj nejake 3 hodky denne, hlavne cez vikend nech nie som zatvorena medzi 4 stenami 😒

majamat
2. jún 2010

@sova33 , nastastie mi ten moj dal vychadzky. nevyuzivam ich naplno, ale obcas treba ist do obchodu a pod.

kinsli
2. jún 2010

U mé doktorky je myslím 5 hodin v kuse 😉 Musím se s ní nějak domluvit aby mě to pak rozepsala na 2x 😉
Protože od 13h mi jsou vycházky na nic když mi Kačenka tak do 15-15:30h spí 😉

kinsli
2. jún 2010

Jo holky dnes mi šéfová byla ukázat papír s navýšením mzdy 😀 😀 😀
No to je hezký, ale je mi to jaksi k ničemu 🤐

sova33
2. jún 2010

@awe
@majamat No právě. Aspoň na pár hodin denně, vždyť přece těhotná potřebuje dostatek pohybu a čerstvý vzduch. Ta jedna kolegyně měla ještě takovou smůlu, že jí došla asi třikrát za tu dobu domů kontrola. Hrůza.

sova33
2. jún 2010

@kinsli To máš ještě dobré, já jsem se zase dozvěděla, že za pár měsíců bych měla brát o dost méně.

awe
2. jún 2010

@kinsli a uz si jej povedala, ze si tehu?
@sova33 presne tak, zato ze som tehu, nebudem predsa 9 mesiacov zatvorena ako vo vazeni...

awe
2. jún 2010

@sova33 za par mesiacov uz budes na materskej 😀

sova33
2. jún 2010

@awe Právě že ne, ještě tři měsíce bych s tím platem měla dělat.

lolelole
2. jún 2010

@sova33 mně včera doktorka zakázala i procházky se psama..takže pohyb veškerý žádny ☹ obávam se že se v 9 měsíci do porodnice dokoulím 😀

sova33
2. jún 2010

@lolelole Neboj, já myslím, že to bude na pár týdnů. Tohle je nejhorší období, pak se to srovná a bude to lepší.

awe
2. jún 2010

@lolelole a preco? tiez si mala nejake spinenie?
@sova33 😖

sova33
2. jún 2010

@awe Asi budu muset promluvit s doktorem o vlivu mé práce na mou duševní pohodu 😀

awe
2. jún 2010

@sova33 😀 😉 presne tak 🙂

awe
2. jún 2010

baby, idem si na chvilu lahnut, musim predychat tie nevolnosti nejak a spanok mi pomaha najviac 😉

darjena
2. jún 2010

ahojte. tak vy tu vsetky pnkujete? ja som pri malej bola doma 2 mesiace a porazalo ma. mala som vychajdy len na 2 hodiny. sice v taktomto pocasi sa aj tak neda velmi prechadzat. u nas je dnes celkom pekne, teda myslim tym ze neprsi konecne. tak som vzala tigricu von v gumakoch. povymetala vsetky kaluze a doma som ju vyzmykala 🙂 na obed som si upiekla zemiaky s hermelinom. mnam. uz mi konecne nebyva tak brutalne spatne. jupiiii.
niki drzim palce na srdiecko. nech bije ako zvon 😉

sova33
2. jún 2010

@darjena Já ne nejsem na PN, všechno je OK, ale jak jsem psala, budu muse t řešit situaci v práci. Tak uvidím, ale to je až za čtvrt roku 🙂

kinsli
2. jún 2010

@awe Ještě ne k dr jdu zítra 😀

darjena
2. jún 2010

@sova33 mas nejaku nevhodnu pracu? sorry ze sa pytam, ale dlho som tu nebola a neni v mojich silach precitat skoro 100 stran 😉

sova33
2. jún 2010

@darjena Nevhodnou až tolik ne, ale jsem úča a po prázdninách mi dost klesne plat, tak nevím, jestli by pro mě nebylo PN lepší (míň peněz bez nervů než jenom o něco málo víc s nervama)

luculele
2. jún 2010

Baby a na PN vas vypisal gunekolog, alebo vseobecny? Aj ja chceeeem!