Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
PN píše gynekoložka 😉
ja som pn a vypisal ma gynekolog 😉
som sa bola prejsť aj som sa bala že sa potyčkujem po ceste ale v pohode zatial držim ranajky 😀
sa u nas vyliala rieka tak som bola kuknuť na pole za sidliskom ako to tam vyzera - aj pes sa super vyvenčil tak bude tearz asi chrapať 😀
Holky jsem debil nevíte jak se hledá v katastru???
potřebuji najít určitý pozemek, kde se nachází a výměru
jo, ale nevím kam to mám zadat, když dám údaje do vyhledávače tak to nic neukáže :(
ahojte. aj ja som ododnes pn. do nejakeho 21,6 😀
padla tu taka otazka, mne dala gynda papierik pre obvodnu, ta ma vypisala. vraj v robote uz nieco tusia. co uz, toho 22,6 ked nastupim uz musim s pravdou von.
Dievcence moje, tak po niekolkodnovej abstinencii od konika sa s radostou hlasim, ze statnice mam uspesne za sebou, tri pismenka pred menom a v sebe maleho drobceka, ktoreho som dnes konecne videla na ultrazvuku a taaaaak mu srdiecko bilo 😵 😵 no kraaaasa, tak sa vytesujem ako mala a dufam ze po krvi buduci tyzden bude vsetko v poriadku 😉 😉 😉
Ufff ale ste vy spisovatelky, to nemam sancu sa docitat, tak si idem uzit par hodin volna a relaxu po celodennych behackach v meste 😉 😉
ahojte, ja len tak nakuknem. thozu gratulujem a nikinka držím ti palce. 😉
Hradec Králové
kinsli v pohode. ťažký stereotyp 😝 😝 😝
Holky rozumíte někdo hodně dobře grafům??? Myslím teplotním grafům 😉

@sova33 tak ja som jednoznacne za variantu bez nervou. ja som sa na socialke stresovala ako blazon v 6. mesiaci s jednym typkom co sa vyhrazal, potom chcel pachat samovrazdy a moja tanca je take hyperaktivne a jedovite dieta ze az. som si dala zavazok teraz, ze klud na prvom mieste. ale pri nasej buducej velkej sestre je to tiez hrozitansky narocne 😀