icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

darjena
2. jún 2010

@sova33 tak ja som jednoznacne za variantu bez nervou. ja som sa na socialke stresovala ako blazon v 6. mesiaci s jednym typkom co sa vyhrazal, potom chcel pachat samovrazdy a moja tanca je take hyperaktivne a jedovite dieta ze az. som si dala zavazok teraz, ze klud na prvom mieste. ale pri nasej buducej velkej sestre je to tiez hrozitansky narocne 😀

sova33
2. jún 2010

@luculele Myslím, že to dělá gynekolog, ne? Teda pokud je to kvůli těhotenství. Se zlomenou nohou by to psal asi obvoďák.

sova33
2. jún 2010

@darjena Taky jsem si to tak říkala. Ale na to je ještě čas, budu mít dva měsíce prázdnin, takže to je fajn, na konci srpna se uvidí.

luculele
2. jún 2010

@sova33 no, to mi dava vacsi zmysel, len ja co som bola minule na gynekologickej laparoskopii, tak PN-ku mi sice zacali v nemocnici, ale ukoncit mi ju mal vseobecny lekar, lebo moja gynda povedala, ze ona to ukoncit nemoze..

kinsli
2. jún 2010

PN píše gynekoložka 😉

bubush
2. jún 2010

ja som pn a vypisal ma gynekolog 😉

jerryjanka
2. jún 2010

som sa bola prejsť aj som sa bala že sa potyčkujem po ceste ale v pohode zatial držim ranajky 😀
sa u nas vyliala rieka tak som bola kuknuť na pole za sidliskom ako to tam vyzera - aj pes sa super vyvenčil tak bude tearz asi chrapať 😀

sova33
2. jún 2010

@luculele Tak to nevím. Ale hlavní je, kdo ti to napíše, ne? To ukončování bych zase tolik neřešila 😀

kinsli
2. jún 2010

Holky jsem debil nevíte jak se hledá v katastru???

sova33
2. jún 2010

@kinsli Co přesně máš na mysli?

kinsli
2. jún 2010

potřebuji najít určitý pozemek, kde se nachází a výměru

sova33
2. jún 2010

@kinsli A už jsi to hledala?

kinsli
2. jún 2010

jo, ale nevím kam to mám zadat, když dám údaje do vyhledávače tak to nic neukáže :(

sova33
2. jún 2010

@kinsli Víš jeho číslo?

sova33
2. jún 2010

@kinsli Tak co? Našla?

babika0
2. jún 2010

ahojte. aj ja som ododnes pn. do nejakeho 21,6 😀

kinsli
2. jún 2010

@sova33 Stránky jsem našla taky, ale když tam zadám do vyhledávače parcelní číslo tak to nic nenajde ☹
kuk IP 😉

babika0
2. jún 2010

padla tu taka otazka, mne dala gynda papierik pre obvodnu, ta ma vypisala. vraj v robote uz nieco tusia. co uz, toho 22,6 ked nastupim uz musim s pravdou von.

thozu
2. jún 2010

Dievcence moje, tak po niekolkodnovej abstinencii od konika sa s radostou hlasim, ze statnice mam uspesne za sebou, tri pismenka pred menom a v sebe maleho drobceka, ktoreho som dnes konecne videla na ultrazvuku a taaaaak mu srdiecko bilo 😵 😵 no kraaaasa, tak sa vytesujem ako mala a dufam ze po krvi buduci tyzden bude vsetko v poriadku 😉 😉 😉
Ufff ale ste vy spisovatelky, to nemam sancu sa docitat, tak si idem uzit par hodin volna a relaxu po celodennych behackach v meste 😉 😉

miyya
autor
2. jún 2010

ahojte, ja len tak nakuknem. thozu gratulujem a nikinka držím ti palce. 😉

sova33
2. jún 2010

@kinsli Znáš aspoň obec?

kinsli
2. jún 2010

Hradec Králové

kinsli
2. jún 2010