icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

bubush
2. jún 2010

@nikinka1981 tak to je super 😉 hned sa to lepsie cita 🙂
konecne normalny pristup-ved naozaj ked si mala tolko MA tak preboha hadam ta sleduju hned pekne od zaciatku
super super ze je vsetko ok 😉 hned si kludnejsia, vsak

awe
2. jún 2010

@nikinka1981 super, tfuj-tfuj-tfuj 😵

awe
2. jún 2010

@nikinka1981 a nejaku fotecku do albumu? 😉 inak nechapem toho lekara predtym, vsak po 3MA by ta mali automaticky sledovat ako rizikovu...to je pristup 😠

nikinka1981
2. jún 2010

@bubush ano to som veru kľudnejšia dnes teda určite, tento prístup sa veru nedá ani trochu porovnať...
@awe som rada 🙂

nikinka1981
2. jún 2010

@awe ano presne to povedal aj tento lekár, že jeo správanie si nevie vysvetliť...

bubush
2. jún 2010

super 😵

zuzanahor.
2. jún 2010

@awe vsak viem cim viacej je nam zle,tým je babetku lepsie 🙂 🙂 keby nebolo aspon to hnusné počasie,že sa da ist von poprechadzat ☹ rychlejsie by to ubehlo....
inak robis mi chute na tie zemiaky 😀 idem si dat upiect a ku tomu acidko 😀 😀

awe
2. jún 2010

@nikinka1981 dolezite je, ze teraz si v starostlivosti odbornika a na najblizsom sone uz bude bit srdeeenko ako zvon 😉 len klud, hladkaj brusko a pozitivne mysli 😵

awe
2. jún 2010

@zuzanahor. aj mne tu nejaka kocka spravila chut, ona si robila pecene zemiacky s hermelinom...tak ja som si spravila so syrokremom, lebo nic ine v chladnicke nie je 😀 daj si, bude ti lepsie, uvidis, lebo mne aj od hladu byva hnusne 😝

nikinka1981
2. jún 2010

Ano myslím pozitívne ako inak 🙂 A dostala som strašnú chuť na jahody, tam mi manžel kúpil na trhovisku a také sú sladké, ale už aj mám chuť na zemiakovú kašu, tak dojem jahodky a idem si urobiť kašu 😀

awe
2. jún 2010

@zuzanahor. inak to pocasie..mi hovor, vsak cely mesiac prsi bez prestavky 😒 na druhej strane, mam PN a kludovy rezim, tak ma to aspon nelaka von, aj ked uz mi z toho zacina sibat 😀 😅

awe
2. jún 2010

@nikinka1981 mnaaam, jahodky 😉 ja som mojmu napisala, nech mi kupi nektarinky, ked pojde z roboty, lebo aj tie tu dnes niekto spominal a okamzite som dostala obrovsku chut na ne 🙂

nikinka1981
2. jún 2010

@awe no nemám ešte takú, tak keď pôjdem nabudúce, budem mať a vyhodím do albumu. Dnes si odfotím možno bruško, lebo už troje nohavíc nezapnem a niečo sa mi začína vykľúvať 🙂

awe
2. jún 2010

@nikinka1981 oki, tak najblizsie 😉 ja si tiez chcem spravit albumcek, mam uz jednu fotecku zo sona, kde bolo vidno gestacny vacok a testiky 🙂 a pockam na babulko so srdieckom po kontrole a vsetko to tam naraz pridam 🙂
inak brusko odfotit, dobry napad...najskor sa odvazim cez vikend a potom aj odfotim startovacie brusino 🙂

nikinka1981
2. jún 2010

@awe no to aj ja... stretla som sa pred nemcnicou s kamarátkou, že ide na trhovisko kúpiť jahody, tak som dostala takú chuť 😀 , no lenže na trhovisku jahody už nemali, tak som bola sklamaná, lebo som už mala strašnú chuť a tak cestou domov boli taký predajcovia a oni mali také nádherné júj, to sa nedalo nekúpiť 🙂

nikinka1981
2. jún 2010

@awe presne tak to by sme mohli každá odfotiť štartovacie bruško 😉

awe
2. jún 2010

@nikinka1981 ja teraz lezim, tak pobehujem v nocnej koseli, ale mam dvojo nohaviek takych volnych...tak s nimi pocitam, ale uz sa aj tak veeelmi tesim na nakup tehu veciciek, na to som sa vzdy tesila, ze az raz budem tehulka 😉

zuzanahor.
2. jún 2010

počujte,vy mi tu len chute robite 😀 😀 😀 takymto tempom budem mat 120 kg 😀 😀 😀

awe
2. jún 2010

@nikinka1981 poprosim muzika, nech mi odfoti, napr. cez vikend niektore rano...lebo k veceru sa uz zacina vyduvat 🙂

awe
2. jún 2010

@zuzanahor. neboj, pri nevolnostiach urcite nie 😀

awe
2. jún 2010

@zuzanahor. a pri Lianke ti bolo tiez zle, ked si ju cakala?

dada2007
2. jún 2010

@nikinka1981 joooj to už ani nie je štartovacie bruškooooooooo...mne strášne vyskočilo...ale čo je brutál zaujímavé, nepribrala som ani gram...dokonca som mala dnes menej o 1,6kg ako ked som zistila, že som tehu-čiíííže 29/04...a to som ani raz nevracala...a stále sa napchávam...nechápem...ale fakt mám velké brucho 😝 😝 ako pri malej v 5 mesiaci...chichi

nikinka1981
2. jún 2010

@awe to ja ja mám taký problém 🙂 Ráno je bruško oveľa menšie a večer je najedené a väčšie 🙂

dada2007
2. jún 2010

a zabudla som všetky pozdraviiiiiiiť...

ááááááhojte 😵 😵 😵

nikinka1981
2. jún 2010

@dada2007 no ono vraj ženy, ktoré mali už pôrod, tak im vyskočí ruško skôr ako tým, ktoré majú bábo prvý krát 🙂

dada2007
2. jún 2010

@nikinka1981 tak sa budem na to vyhovárať, dobre??? 😀 😀 😀 😀

nikinka1981
2. jún 2010

oprava, bruško - už idem si tú zemiakovú kašu urobiť radšej 😀

awe
2. jún 2010

@dada2007 aaahoj 🙂
babule - tak vsetky do buduceho tyzdna povinne odfotit bruska a hodit do albumov 😉

nikinka1981
2. jún 2010

@dada2007 dobre, budeš to mať povolené 😀

awe
2. jún 2010

@nikinka1981 dobru chut 😀