Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Ahoj niki už mi drbe z tých téz. raz je mi zle raz vôbec nič ako na hojdačke.
@nikinka1981 dík 😀 😀
baby a na co mate najviac chute? lebo ja napriklad mam nechutenstvo, ale ked zacnem jest, tak sa mi chute menia kazdu minutu...jedine, co eee je sladke 😝
@denne73 jej ahooj, už som na Teba myslela, že sa tu od tých téz ani neodtrhneš tak si sa zažrala do učenia 🙂
@awe aj Ty si chodila na anjeliky? aj ja, ale potom mi to manžel zatrhol, lebo som vždy pri nejakom príbehu plakala, tak som len tak potajomky chodila 🙂
baby - mne uz sibe, ja uz som odpisala namiesto denne73 sama sebe 😀 😕
@nikinka1981. niki ja už meliem z posledného stale mi zostava neprejdených 7.otázok. velmi sa pozorujem. dnes sa mi zdá že mám bruško menšie ako včera a ani zle mi nieje.
@denne73 hmmm...ja nemam vahu doma, tak sa musim hned u nasich cez vik. odvazit, aby som dokine vedela povedat, ked sa ma bude pytat, inak som chuda, dost...asi takymto stylom !nevolnostnym! este pochudnem....a aj sa zmeriam, ked sa odvazim 🙂
@nikinka1981 ja som myslela temu Anjeliky v nebicku, zdrave babatka v brusku tu na MK...ale inak po MA som bola par krat aj na Anjelikoch, ale nerobilo mi to dobre a potom mi to aj moj manzel zatrhol 😔
@denne73 Tak to máš celkom dobré, ja mám neprejdených ešte 96 😖 ale tak ešte tri týždne hádam zvládnem 🙂
Ono bruško je niekedy aj nafúknuté, tak sa zdá, že je väčšie.
@awe hej aj pri Lilly mi byvalo zle celych 9 mes.,dufam že teraz to nebude tak 🙂
No nič idem ja teda už naozaj si uvariť tú zemiakovú kašu a potom sa učiť 🙄
A veľa neklebeťte nech potom nemusím toľko čítať 😀 Ahojte zatiaľ.
...ja sa vážim každé ráno 😉 niekoľko ročný zvyk... 😅
@nikinka1981
@denne73 inak vela stastia pri uceni a na statniciach 😉 obdivujem vas, ja by som nebola schopna zapamatat si ani jednu vetu...som totalka na odpis 😝
ahoj niki a zemiak.kašu tu ja asi ako jediné jedlo môžem
jeminky práve som si merala cez bruško cm je tam 80 ved ráno bolo 70cm je to možné . asi mame zly meter
No a vážim 51kg
@zuzanahor. coze? celych 9 mesicaov, no to klobuk dole 😅

Ahooojte. tak čo spisovatelky to kedy vy stíhate písať ??? 🙂