icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

dada2007
2. jún 2010

@majamat áno, to je rieka Nitra...ešte trošku a Tesco...sídlisko...záhradkári...sú pod vodou ☹

cathushka
2. jún 2010

boze baby ja sem snad prestanem chodit, ved moj obcasny prispevok sa v tejto zaplave proste strati.
nikinka som rada ze si nasla dobreho lekar - vhodny pristup je strasne dolezity.
blahozelam ku kontrolam, kto dnes bol a drzim nam vsetky palce.
ani neviem na co som chcela reagovat.
bavite sa o tusakoch, ja mam tusaka na chalana teda dnes.
a tiez ste sa bavili o bruskach, tak ja mam +- 0,5 kg oproti povodnej vahe ked som zistila ze som tehu a v rifliach som uz ako klobasa. pockam do buduceho tyzdna, do potvrdenia ze je s tehotenstvom vsetko ok (co asi je, ked brucho rastie) a nakupim si nejake tehu oblecko.
tie zaplavy su strasne, uz nech je tomu koniec lebo trva to pridlho.

majamat
2. jún 2010

videla som v talke nejake zaplavene Tesco. tam budu mat skody. taraz mi napadlo, nase Tesco je blizko rieky Nitry, ale ta je v tych miestach nastastie v pohode.

majamat
2. jún 2010

@cathushka , aj mne sa to stava, ze na nieco zareagujem a medzi tym sa napise dalsia strana. je nas dost.

jojci29
2. jún 2010

ja uz niekedy ani nedocitavam lebo kym by som docitala tak ma prejde chut nieco napisat a je neskoro a idem spat 🙂 Dfam ze mi nic podstatne nevypadne.Debaty idu hlavne doobeda ked ste v praci.No ja som doma a da sa mi uz dlhsie spat a vzdy mam co robit v byte a k pocitacu sadam poobede.

sova33
2. jún 2010

@cathushka
@majamat Jo, to máte pravdu, já jsem dokonce zjistila, že se mi pletou i jména 😀

cathushka
2. jún 2010

ja uz ani neviem kedy mne ide debata, ale ked si po hodke sem sadnem a zistim ze pribudli styri strany tak juuuj tolko sa mi ani citat nechce.
co tak urobit si kazdy vecer suhrn celeho dna pre nas nestihajuce? kto si to vezme na starosti? kto bude tyzdennik?

cathushka
2. jún 2010

@sova33
sova z toho si nic nerob, ja ani neviem ci uz sme my dve spolu prehodili par slov, myslim si ze ked sa zosumarizuje tabulka onedlho, tak aspon vtedy ziskame trochu prehlad.

sova33
2. jún 2010

@cathushka Tak tomu nevěř 😀 Já už jsem do té tabulky koukala několikrát a pokaždé se tu objeví někdo, koho "neznám" a pak zjistím, že už tu několikrát byla 😀

jerryjanka
2. jún 2010

tak ja v tom mam chaos a to sa snažim dočitať všetko.
ale nejak sa orientujem len v pár ludoch 😀

cathushka
2. jún 2010

@sova33
tak to hej, ale aspon zistime kolko nas tu spolu je. mam pocit ze ten aprilo maj bol neskutocne plodny.

sova33
2. jún 2010

@cathushka To rozhodně byl 😀

majamat
2. jún 2010

@cathushka , nie je to zly napad, ale neviem kto by si pamatal co sa tu cez den prebralo. niektore temy sa preberaju opakovane, takze nic sa nedeje.

ja som sa dnes zastavila v Tescu a mali zlavy na nejake kojenecke potreby - flasky, cestovny sterilizator na flasky, podbradniky. natrfila som na olejcek pre deticky. obsahuje mandlovy olej a ten je udajne najvhodnejsi pre mimina. budem si s tym mazat brucho proti striam.

hawajcanka
2. jún 2010

@jojci29 ano koli tomu hlavne

jerryjanka
2. jún 2010

majamat okrem oleja si ešte niečomu neodolala?
mne včera prišli 3 flašky tommee tippee
😀

cathushka
2. jún 2010

@majamat
vsimla som si debatu o kocikoch, to tu bude este niekolkokrat a tiez temu liekov a kofeinu v tehu - to sa asi tiez bude opakovat.

majamat
2. jún 2010

@jerryjanka , este som moc nechcla nakupovat a nemala som moc casu. aj tak som prisla neskoro z vychadzky. kontrola dufam nebola.

majamat
2. jún 2010

@cathushka , jasne. neda sa vsetko pamatat. tak ked bude niekto na pochybach a zacne temu, ostatny sa zapoja.

majamat
2. jún 2010

@jerryjanka , to co som popisala, som aj kupila. ten sterilizator na flasky stal len asi 2,50 eur.

lenka47
2. jún 2010

ahojte zienky, veru docitavat ani ja nestiham 🙂 ten suhrn by bol fajn, len neviem ktora by si to zobrala 🙂

cathushka
2. jún 2010

@majamat
ked som bola tehotna pred dvomi rokmi tak mi na socialke pani odprisahala ze keby mi pride v tehu kontrola, ze sa mam na nu odvolat ze mi nic nehrozi. proste sa zaprisahavala ze v tehu kontroly neposielaju. mala som diagnozu: hypertenzia v tehotenstve, vela sa asi odvtedy zmenilo ze?

majamat
2. jún 2010

na CT 2 davaju program o zachrane miminiek - predcasne narodenych.

sova33
2. jún 2010

@cathushka Už jsem to tu dnes psala, ale moje kolegyně byla těhotná před třemi roky a měla kontrolu několikrát. Ale to bylo u nás, jak je to na Slovensku nevím.

cathushka
2. jún 2010

@majamat
to nemozem pozerat, to by ma rozrevalo.

majamat
2. jún 2010

@cathushka , ja mam dobrovolne nemoc. poistenie, ale este nemozem s neho cerpat. vtedy vraj chodia kontroly castejsie.

cathushka
2. jún 2010

@sova33
vidiis, vidiiis? presne toto by som si vsimla keby nebolo 500 prispevkov za den. 😉
ale nie, je super ze je to tu take aktivne.

sova33
2. jún 2010

@cathushka 🙂

jerryjanka
2. jún 2010

@majamat sterilizator za 2,50?
asi idem do tesca
a na ake flašky to je
😀

majamat
2. jún 2010

teraz davali male miminko, ktore sa predcasne narodilo a mamicka ho drzala na rukach a miminko sa usmievalo. bolo tak malicke a nevladne a usmievalo sa.

florentina
2. jún 2010

Dobrý večer holky,

thozu gratuluji dvojnásob k škole i kontrole sŕdíčka

nikinka tak to je super, že máš nového lékaře, věřím, že teď už to bude jen dobré.

Jinak k tomu téma kofein, mě nikdo nic nezakázal, doky razí názor vše s mírou. Nicméně já mám asi strach a i když jsem před tím byla velký piják coly, od té doby co jsem těhu jsem neměla ani lok. Bála jsem se absťáku, ale jde to.

No a jinak jsem myslela, co vám sem vše nenapíšu a já si už nepamatuji co se probíralo, tak přeji všem, ať je dobře a dobrou noc.