Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
boze baby ja sem snad prestanem chodit, ved moj obcasny prispevok sa v tejto zaplave proste strati.
nikinka som rada ze si nasla dobreho lekar - vhodny pristup je strasne dolezity.
blahozelam ku kontrolam, kto dnes bol a drzim nam vsetky palce.
ani neviem na co som chcela reagovat.
bavite sa o tusakoch, ja mam tusaka na chalana teda dnes.
a tiez ste sa bavili o bruskach, tak ja mam +- 0,5 kg oproti povodnej vahe ked som zistila ze som tehu a v rifliach som uz ako klobasa. pockam do buduceho tyzdna, do potvrdenia ze je s tehotenstvom vsetko ok (co asi je, ked brucho rastie) a nakupim si nejake tehu oblecko.
tie zaplavy su strasne, uz nech je tomu koniec lebo trva to pridlho.
videla som v talke nejake zaplavene Tesco. tam budu mat skody. taraz mi napadlo, nase Tesco je blizko rieky Nitry, ale ta je v tych miestach nastastie v pohode.
ja uz niekedy ani nedocitavam lebo kym by som docitala tak ma prejde chut nieco napisat a je neskoro a idem spat 🙂 Dfam ze mi nic podstatne nevypadne.Debaty idu hlavne doobeda ked ste v praci.No ja som doma a da sa mi uz dlhsie spat a vzdy mam co robit v byte a k pocitacu sadam poobede.
ja uz ani neviem kedy mne ide debata, ale ked si po hodke sem sadnem a zistim ze pribudli styri strany tak juuuj tolko sa mi ani citat nechce.
co tak urobit si kazdy vecer suhrn celeho dna pre nas nestihajuce? kto si to vezme na starosti? kto bude tyzdennik?
tak ja v tom mam chaos a to sa snažim dočitať všetko.
ale nejak sa orientujem len v pár ludoch 😀
@cathushka , nie je to zly napad, ale neviem kto by si pamatal co sa tu cez den prebralo. niektore temy sa preberaju opakovane, takze nic sa nedeje.
ja som sa dnes zastavila v Tescu a mali zlavy na nejake kojenecke potreby - flasky, cestovny sterilizator na flasky, podbradniky. natrfila som na olejcek pre deticky. obsahuje mandlovy olej a ten je udajne najvhodnejsi pre mimina. budem si s tym mazat brucho proti striam.
@jojci29 ano koli tomu hlavne
majamat okrem oleja si ešte niečomu neodolala?
mne včera prišli 3 flašky tommee tippee
😀
@jerryjanka , este som moc nechcla nakupovat a nemala som moc casu. aj tak som prisla neskoro z vychadzky. kontrola dufam nebola.
@jerryjanka , to co som popisala, som aj kupila. ten sterilizator na flasky stal len asi 2,50 eur.
ahojte zienky, veru docitavat ani ja nestiham 🙂 ten suhrn by bol fajn, len neviem ktora by si to zobrala 🙂
@majamat
ked som bola tehotna pred dvomi rokmi tak mi na socialke pani odprisahala ze keby mi pride v tehu kontrola, ze sa mam na nu odvolat ze mi nic nehrozi. proste sa zaprisahavala ze v tehu kontroly neposielaju. mala som diagnozu: hypertenzia v tehotenstve, vela sa asi odvtedy zmenilo ze?
na CT 2 davaju program o zachrane miminiek - predcasne narodenych.
@majamat sterilizator za 2,50?
asi idem do tesca
a na ake flašky to je
😀
teraz davali male miminko, ktore sa predcasne narodilo a mamicka ho drzala na rukach a miminko sa usmievalo. bolo tak malicke a nevladne a usmievalo sa.
Dobrý večer holky,
thozu gratuluji dvojnásob k škole i kontrole sŕdíčka
nikinka tak to je super, že máš nového lékaře, věřím, že teď už to bude jen dobré.
Jinak k tomu téma kofein, mě nikdo nic nezakázal, doky razí názor vše s mírou. Nicméně já mám asi strach a i když jsem před tím byla velký piják coly, od té doby co jsem těhu jsem neměla ani lok. Bála jsem se absťáku, ale jde to.
No a jinak jsem myslela, co vám sem vše nenapíšu a já si už nepamatuji co se probíralo, tak přeji všem, ať je dobře a dobrou noc.

@majamat áno, to je rieka Nitra...ešte trošku a Tesco...sídlisko...záhradkári...sú pod vodou ☹