Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
ja by som chcela toto 😅
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem...
k tomu sterilizatoru ma skôr zaujimalo ake flašky sa tam daju dať
lebo každa flaška je ina
inak uvažujem o sterilizatore tomto ked už mam flašky TT
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem...
Majamat a jak je to u vás s dobrovolným nemocenským připojištěním? Já mám taky připojištění, ale všechny pojišťovny u nás mají v podmínkách těhotenství jako výjimku. A nebo proplácí jen za velmi omezenou dobu.
tie podbradniky su tiez celkom fajn. su biele - frote 5ks za 2,07e.
@jerryjanka To na to srdíčko, pohyby je super 😵 😵 😵
@florentina , u nas si to moze platit kazdy.musi sa platit minimalne 270dni. neviem ako je to pri PN,ale pocas materskej to platia pol roka - vlastne po celu dobu materskej. potom pocas rodic. prispevku uz nedavaju davku.
@kinsli je to perfiš a ani to nie je drahe
@jerryjanka Ne ta cena je směšná, budu si ho přát k svátku 😀 😀 😀 To je tak akorát ( mám ho v srpnu ) 😉
@kinsli my mame v auguste okrem mojich menin aj vyročie svadby...
takže snad mi mužo čosi kupi 😀 😀
ja mam v auguste narodky a moj chlap tirz - v ten isty den.
@majamat Tak to jste se hezky sešli 😉
@jerryjanka Koukala jsem, že je to od 12tt ale to mi příjde brzy ideální asi tak od toho 16-18tt 😉
koukala jsem, že je má v aukci od 14,99 liber 😉 To co jsi našla je včetně pošty 😉
to ako ked budem na rizikovom tak mi moze prist kontrola?
Ja si vybavu dokupim az tesne pred porodom a kocik asi az po.Som poverciva.
sterilizator na flase je potrebny?Citala som na forach ze je to zbytocnost a rodicky by to uz viac nekupili.
@jojci29 a čo ak sa ti stane že ťa zoberu do nemocky ako moju susedu v 36tt s odtečenou vodou a porodiš skôr - nechaš nakupy na chlapa? alebo pojdeš z nemocnice na nakupy? určite by som to nenechavala na koniec tehu - to sa ti ani chodiť nebude chcieť. proste ak sa niečo má stať tak sa to stane a nič tomu nezabrani...
@jerryjanka , o tom som este nepocula. je to fajn mat istotu. my mame tolko vymozenosti. kto vie ako to prezivali nase mamy.
Baby, teraz trosku od témy, ktorú rozoberate.
Mám dilemu.
Môj dr mi zatiaľ nerobil žiadny odber, nemeral tlak, nevazil ani nevysetril moč.
A teraz mi známa odporučila svojho, s ktorým je spokojná.
Len som na vazkach, aby som niečo výmenou dr niečo nezakrikla alebo tak.
Čo by ste robili?
@majamat maš recht - lepšie ako vyvarať flašky - takto je to skoro bez práce 😀 prečo si neulahčiť život
@susann83 tak to asi pride na dalšej kontrole
uff, ale docitala som vsetko 🙂
na pohlavie babetka zatial nemam ziadny tusak, ale podla toho, ze mi nebyva az tak straaasne zle, no, teda ze nevraciam, by to mohol byt chlapec. chlapci su vraj milosrdnejsi k maminkam. ale jasne, su to len take reci a milion vynimiek potvrdzuje pravidlo. a vraj este dievcata beru mamam krasu, tak neviem - lebo ked sa na seba v tomto stave pozriem... 😕
jerry - flasky tommee tippee su super. maly nechcel vobec pit mlieko z flase, konecne az z tychto zacal (az ked mal asi 14mes., dovtedy nic.)
k dobrym vysledkom a peknym fotkam blahozelam! 🙂 aj ja chceeeem...
ahojte. ja som sterilizator nemala a kamoska co si ho kupila ho aj hned predala. je to v podstate zbytocne. ani som tanci velmi flase nevyvarala. iba pred prvym pouzitim a potom normalka umyla v horucej vode nehala rozsrobovane uschnut a pohodka. radsej zainvestujte do dobrej odsavacky 😀 ja som kupila lacnejsiu a prd odsla, tak sme museli kupit druhu.
Jerry myslíš?
Ja keby neviem že Duphaston sa má vysadit postupne a nespytam sa na to, tak to nechá tak. Povedal mi že už ho nemusím brať. A ja že, ale mám to postupne prestať, nie?
@zuan tak to si ma potešila že som nekupila chujovinu 😀

@jerryjanka , je to sterilizator do mikrovlnky a zmestie sa do neho 2 flasky. maju aj vacsi na viac flasiek, ale ten stoji okolo 7 eur.